Dell Inspiron 6400

cpmaster

New member
Dell Inspiron 6400

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את הDell Inspiron 6400. ראיתי את המבצע במגה והמחיר אכן זול אבל אני חושש לקנות משם כיוון שקודם כל מגה היא לא חנות מחשבים ואני לא יודע איך השירות שלאחר הקנייה. ידוע לכם אולי מי נותן השירות למחשב? איך השירות שלו ובאופן כללי האם כדאי לי לקנות את המחשב הנ"ל ממגה? באופן כללי גם אם יש לכם הערות/הארות בקשר ללפטופ הנ"ל אשמח לשמוע. בברכה, אסף.

Me n MySelf

New member
מצטרף לשאלה + שאלה על האחריות של DELL

שמעתי מספר דעות לגבי האחריות של היבואן של דל בארץ (חברת CMS אם אני לא טועה, ייתכן ואני לא זוכר נכון) בכל אופן מה אתם אומרים על האחריות שלהם ובכלל האם המחשבים של דל אמינים יחסית? שאלה נוספת אשמח לקבל חוות דעת על האחריות על המחשבים של LG, TOSHIBA ולנובו בכל מקום שאני קורא באינטרנט יש אנשים שמשבחים ויש אנשים שמאוד יורדים על כל אחת מהחברות וכבר קשה להבין מה נכון ומה לא נכון תודה מראש על העזרה

eliel11

New member
לי יש טושיבה

ממה שחוויתי הם אחלה, מצד שני רק התקשרתי פעמיים לשאול משהו... ל DELL יש כמה נותני שרות בארץ. נראה לי ש4 או 5 אז זה שאלה מאיזה חנות קנית. lenovo ידוע כטוב ביותר מבחינת אחריות LG אישית לא אוהב. אולי האחריות טובה (קראתי שכן) הבעיה היא שהמחשבים באמת צריכים אותה.. המחשבים של דל ברובם טובים מאד. בכל זאת יצרנית המחשבים השנייה בגודלה בעולם.. המבצע של מגה הוא לא משתלם. חפש בזאפ, תמצא אותו מחשב באותו מחיר ואף פחות רק עם 3 שנות אחריות (אם אנחנו מדברים על המחיר שהיה לפני משהו כמו חודש, אם הוא השתנה אז שווה בדיקה שוב).

cpmaster

New member
הכי זול שמצאתי בזאפ

לאותו מפרט זה 5039 ש"ח מכאן: http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-2G-120.htm כאשר זה עם 512MB ראם וצריך לשדרג ל1GB בתוספת 290 ש"ח.

Dorian2

New member
אחריות בדל

לגבי האחריות של דל, כמו שנרשם יש כמה וכמה ספקים בארץ, ולכל אחד מעבדה משלו, מנסיון אישי, השירות במעבדה של היבואן גלקסי ואומניטק, לא מומלצת, הייתי מחשב את המחשב הזה כאשר הוא מגיע עם אחריות או של CMS או של C DATA . אני יודע שבאתר הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm האחריות היא של CMS אם אני לא טועה... בהצלחה.

Me n MySelf

New member
אז CMS נחשבים נותני אחריות טובים?

גם בהשוואה למי שנותן שירות למחשבי LENOVO ולמחשבי TOSHIBA? מי לדעתכם הכי מומלץ מבחינת האחריות כי את החומרה של המחשב אני יודע לשפוט מצוין רק האמינות של המחשב וכמה טובה האחריות קשה לי לשפוט

למעלה