DELL INSPIRON 1720 - סימן ה BT נעלם.

ceyal

New member
DELL INSPIRON 1720 - סימן ה BT נעלם.

שלום לכולם. קניתי את המחשב הזה לםני שבוע. הכל היה טוב יברים הסתבר שויפה חוץ מדבר אחד. ויסטה בעעעעע באתר של DELL רשום במפורש שיש דרייברים ל XP כך שפירמטתי אותו בלב שמח (השתמשתי ב NLITE בשביל לשתול שם דרייבר לכ' רשת החוטי) אחרי הורדת הדרייברים הסתבר שהבטחות לחוד ומעשים לחוד. הדרייברים לא יציבים , לכרטיס הקול אין בכלל דרייבר ל XP והמחשב עובד לאט יותר. בלב כבד חזרתי לויסטה. הבעיה כרגע לאחר ההתקנה היא שלמרות שיש BT והוא מזוהה בBIOS ואפילו בתוכנת האבחון של DELL - הויסטה לא מזהה אותו והאיקון הכחול של ה BT לא קייום. גם לא במנהל ההתקנים. הקטע הוא שבמערכת המקורית ה BT פעל והנורה דלקה. עכשיו גם זה לא. מה שכן - כשאני מפעיל את ה WIFI - קופץ איקון קטן עם ציור של WIFI ו BT ונעלם וכשאני מכבה את הWIFI - מופיע X על 2 האיקונים האלו - כך שה BT עובד באיזושהי צורה אבל גם לא.. גם בלוח הבקרה לא מופיע BT

bar666xp

New member
לא הבנתי כלום.

מה שכן תקשורת האלחוט בדר"כ הולכת יחד BT + WIFI... כאשר אתה מפעיל או מכבה זה את שניהם.. {לרוב זה כרטיס משולב}. אפשר במערכת הפעלה או תוכנה נילוות לכבות את המקלט/משדר רדיו.

ceyal

New member
מה לא הבנת?../images/Emo13.gif

אחרי כל הסיפור - הויסטה לא מזהה את ה BT. לא בלוח הבקרה - לא במנהל ההתקנים ולא בסרגל מערכת. בביוס יש נא, בתוכנת האבחון של DELL יש BT ובהפעלה מהכפתור יש את התמונה ששמתי. אבל בויסטה אין BT יש דרך למצוא אותו? ד"א מדובר בכרטיס נפרד והוא לא יושב על הWIFI

bar666xp

New member
ראית את הכרטיסים בעין?

סתם לדוגמה... בתיקווה שהלינק יעבוד. לינק1 לדרייבר של Dell Wireless 355 Module with Bluetooth 2.0 + EDR אם לדוגמה מותקן דרייבר לא תואם {ויש הרבה אפשרויות לכ.רשת בדגם הזה} שינהם יתפקדו חלקית... ויתכן כי תוכנה נילוות תזהה והמערכת הפעלה עצמה לא תזהה ו/או לא תדע להפעילו... בנוסף BT בהפעלה הראשונה צריך להפעיל WIZARD של צורת עבודה.. {אם לא הופעל נסה בתוכנה צריך להיות אפשרות להפעילו מחדש}. אגב יש בדגם המון אפשרויות של כרטיסי תקשורת אלחוטית אם אני זוכר נכון בinspiron 1720 עם BT זה מה שבלינק שצירפתי Dell Wireless 355 Module with Bluetooth 2.0 + EDR.

ceyal

New member
כן - ראיתי את הכרטיס

הוא יושב מתחת למקלדת. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר הזה הוא מבקש להפעיל קודם את התקן ה BT. הוא פועל. כמו שרואים בתמונות. איפה נמצא הויזרד הזה של ה BT?

bar666xp

New member
בתוכנת החיבור {הנילוות של דל}.

נסה ליצור איתם קשר טלפונית, אני לא זוכר שיש בדל כלל כרטיס BT נפרד שאינו כרטיס משולב WIFI+BT. או תוריד EVEREST יופיע שם השם של הכרטיס והיצרן וכו' אפשר יהיה לפי זה לחפש את הדרייבר המדויק. אגב עדיין לא ממש הבנתי מה לא עובד אגב אם העלת צילום מסך שלו עובד מה הבעיה בדיוק?

ceyal

New member
לא עובד

הכוונה שאין BT. לא מצליח להתחבר אליו. אבל הוא קיים ברמת החומרה. והתמונות שהעליתי מראות כמה זה מוזר

nonick6

New member
אני לא סגור על זה אבל..

אבל יש מצב שזה שני כרטיסים נפרדים אצלי בכל אופן ב1520 שהתקנתי אקס פי לבלוטוס היה דרייבר משלו ולכרטיס רשת דרייבר משלו אז יש מצב באמת שזה שני כרטיסים שונים

bar666xp

New member
הדרייבר/תוכנה נילוות לא מחייב 2 כרטיסים.

ולהפך. לי אישית לא יצא לראות בניידים ביכלל כרטיס BT שאינו כרטיס משולב WIFI + BT אבל הכל יכול להיות.

bar666xp

New member
אמרתי לי אישית לא?

וגם אמרתי הכל יכל להיות... נ.ב. תודה על הקישור.

ceyal

New member
רק בשביל המשך התיעוד

הנה תמונות מספר המשתמש של ה 1720 זה כרטיס ה BT

למעלה