DELL Inspiron 1520 לסטודנט כדאי?

TAL1983

New member
DELL Inspiron 1520 לסטודנט כדאי?

מעבד T7250 עם 160 GB זיכרון הנה לינק: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-1,00.html מה אתם אומרים כדאי? שוב מדובר על צרכים של סטודנט (אופיס ואינטרנט) ההתלבטות היא האם לקנות את מה שבלינק או HP 6660 (אני לא יודע עד כמה DELL אכן טובים) ושמעתי שהשירות של HP גרוע מה גם שלDELL יש 3 שנים אחריות (ועוד מקבלים תיק נשיאה) ול-HP רק שנה וגם מחיר של DELL יותר זול

Jan22

New member
לסטונט ? איזה סטודנט ?

מבחינת חומרה יש לך פה נייד מצויין עבור תוכנות כבדות כגון חישוב וMULTI-TASKING. בנוגע למשחקים וכו' - זה לא ,מכיוון שיש לו כרטיס מסך משולב שלא תומך ב3D כבד ומשחקים אנטנסיביים. אם אתה מחפש לחסוך אז אתה יכול למצוא ב3.5K (גג) נייד עם חומרה נמוכה יותר שעדיין יתאים לאופיס/אנטרנט ,אבל במידה ורוצה נייד לשנים הקרובות אז אולי כדאי גם להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר ... אם כבר אתה משקיע ,אז תשקיע ! שירות HP ISRAEL היה גרוע בעבר ,אין פה יותר מדי מה לסתור ,אבל הרבה תלונות של לקוחות ישראלים לHP העולמית גרמו לכך שיוחלף נציג השירות בישראל, ונכון להיום השירות שונה לטובה ויש הבדל .

TAL1983

New member
ומה אתה אומר על המחשב הזה?

http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3131603 מבחינת משחקים והשקעה?

AtrialFib

New member
גם אני מתלבטת לגביו

כשאתה אומר מולטיטאסקינג אתה מתכוון להעלאת כמ תוכניות במקביל? יצא לי בחישוב יחד עם אחריות בינלאומית שאני צריכה כ6000 ובלי האחריות 5350... לא יקר מדי בשביל מחשב תחליף לשולחני לסטודנטית?

Jan22

New member
כמו תמיד

לפני שאת קונה ,תבדקי את מקסימום הדרישות שלך מהמערכת ובהתאם לכך תתאימי חומרה. מי שעובד עם תוכנות פשוטות לא יצטרך להשקיע יותר מ3.5K-4K גג . תחליף שולחני ? איזה שולחני ? אילו תוכנות את מריצה ? גראפיקה ? קידוד ? עריכה ? משחקים ? OFFICE ? מוסיקה/סרטים ? במולטיטאסקס הכוונה למספר תוכנות כבדות במקביל,כן.

AtrialFib

New member
אני מריצה

תוכנות מסרים מיידים (אייסיקיו ומסנג'ר) סקייפ ודומיו, אימיול, אופיס 07 מדיה פלייר ואקספלורר ואני רוצה שהם יוכלו לעבוד במקביל חלק ובלי בעיות ומהר..שלא יתקעו לי.. מה צריך בשביל שזה יקרה?

Y. Welis

New member
אפשר מחשב זול יותר

אגב אופיס 2007 - היא כבדה בצורה מוגזמת, וכרגע לא כדאית. 2003 תהיה נוחה הרבה יותר.

AtrialFib

New member
על מה לוותר?

כי 160 מ"ב אני צריכה לאחסון אבל 1 ג'יגה יספיק? לא צריך 2? בשביל הדברים האלו..? וכרטיס מסך?

kobi 23

New member
צודק לגבי האופיס

זה פשוט לא יאומן כמה היא בזבזנית ובשביל מה ? בשימוש הקצר שלי איתה לא מצאתי שום הבדל בינה לבין 03 והאמת... גם בין ה03 לXP לא היה הבדל מיוחד (וככה זה נמשך עוד מגירסת 97) ההבדל היחיד שמצאתי בין כל הדגמים לעיל זה התפאורה והיציבות שהשפרה בגירסת 03

Jan22

New member
אממממממ

התוכנות הנ''ל יעבדו בסדר גמור תחת CELRON M ו1G זיכרון ,במידה ויש תקציב מוגבל. מעבר לכך PENTIUM M יתקבל בברכה ,אבל אני לא רואה סיבה לקחת מעבד דואל קור עבור ההנ''ל. נאמר ככה , תקחי מעבד בסיסי (מכיוון שהתוכנות שאת מריצה לא דורשות מעבד חזק/דואל קור) ,1G זיכרון (למרות ש512MB גם בסדר , אבל להרצת מספר תוכנות לא כבדות במקביל 1G רק יעזור) ,ומעבר לזה תוכלי לשים דגש על הארדיסק גדול / זיכרון / יציאות נוספות / בלוטוס ...

AtrialFib

New member
באמת? במקביל?

יחד עם ויסטה הגרועה? ברצינות? הטיפ הזה יחסוך לי הרבה כסף..:)

למעלה