DELL AXIM X3 OR X5 ??

roidavid

New member
DELL AXIM X3 OR X5 ??

שמתי לב שחברת DELL הוציאה שני מכשירי כף יד, ממש קרוב אחד לשני, המוקדם יותר הוא X5 והשני הוא X3, הסתכלתי במפרטים ואין ממש שוני חוץ מזה שב"חדש" יותר X3 פשוט "העלימו" את חריץ ההרחבה compact flash, ועשו את ה- X3 יותר קל בכ - 50 גרם. מישהו אולי יכול להגיד לי למה הם עשו את זה ? אולי יש משהו ב X3 שהוא יותר טוב מה X5 ולא שמתי לב, חוץ מהמשקל ? אנא עזרו לי, כי קניתי X5 לפני שבועיים, ושאלו אותי מהחברה אם אני רוצה "לשדרג" אותו ל X3 ב- 99 ש"ח ? למה זה לדעתכם ? מי שיעזור לי באמת תודה לו.

2cookie

New member
X3 הרבה יותר קטן

ויש לו מסך טוב יותר. אתה משדרג מאקסים בייסיק או אדבנסד? ולאיזה אקסים בדיוק? מה המצב של הX3? בבקשה תן יותר פרטים. בכלליות- אני הייתי משדרג.

roidavid

New member
יש עוד תגובות ?

יש עוד מישהו שיכול לעזור לי בבקשה בנושא ?

roidavid

New member
בקשר לשאלתך...

קניתי axim x5 basic, כלומר עם 300mhz בכללי זה בייסיק.. המצב של ה- X3 שרצו להציע לי, הוא חדש, אם אני מבין נכון את שאלתך, לא "מחודש".. זהו בעקרון.. עזרו לי... אמנם זה נכון שהמסך יותר טוב, ויותר קל המכשיר, אבל האם שווה לשדרג למכשיר שלא כולל חריץ Compact Flash ?? חבל לא, סוגי הכרטיסים האלו זולים יותר, ובכל מקרה אצטרך זכרון רחב יותר , לא ??

2cookie

New member
מחירי הSD פשוט צונחים

כיום ניתן למצוא כרטיס 128 מגה ב14$ אם אתה תושב ארה"ב, ירידות המחירים משפיעות גם על המחירים כאן, ולכן ההפסד היחיד בכך שאין לך CF הוא האביזרים הזולים יותר. ולא הבנתי איזה X3 הציעו לך, עם WIFI או בלי? ואיזה מהירות מעבד? בעיקרון- הייתי משדרג, לא משנה הדגם.

למעלה