DELL 1525/1520

mey1235

New member
DELL 1525/1520

שלום החלטתי לרכוש מחשב נייד של DELL ואני מתלבטת כרגע בין 1525 ל1520 מה ההבדל ביניהם? חוץ מהמחיר כמובן. אני צריכה מחשב לצורכי לימודים, לא מחפשת כרטיס מסך מפוצץ אלה משהו סטנדרטי שאני אוכל לראות איתו לפעמים סרטים ולשמוע מוסיקה בכיף. כמו כן חשוב לי כמובן שהזיכרון יהיה יציב לVISTA (ולפי מה שהבנתי שני הדגמים האלו מגיעים עם 2G כך שהם יכולים לסחוב את VISTA בקלות). חשוב לי שהחיבור לאנטרנט יהיה טוב, אני מתכוונת לקחת את המחשב ללימודים בחול. אמממ זהו בעיקרון, אודה לכם על ההכוונה. ונקווה ששבוע הבא נדבר כבר דרך הנייד. מיטל

UrbanDK

New member
אם הכרטיס מסך אינו חשוב (ונשמע שלא) - קני

1525. אני מאוד מרוצה משלי. לאיזה חו"ל את טסה? כי אולי עדיף לקנות שם, לבטח מבחינת אחריות.

mey1235

New member
אירופה- סלובקיה

האמת שלא מתחשק לי להתעסק עם רכישת המחשב בסלובקיה אני נוסעת ללמוד רפואה

יאיר B

New member
את תהיי הרבה זמן בחו"ל?

כי אם כן, כדאי לחשוב כל קנייה בחו"ל של הניד. כמו שנכתב לפני, עלולה להיות בעיה של אחריות במדינה שתהיי בה. ובנוסף, יש סיכוי גדול שמחיר הנייד בחו"ל יהיה זול יותר מאשר בארץ.

גצל

New member
מספר נקודות ../images/Emo13.gif

אין הבדלים קרדינליים בין 2 הסדרות שציינת, בודאי לא בדגמים הזולים, שמגיעים רובם ככולם (הזולים) עם כרטיס מסך X3100.נחמד שיש אופציה לצבעים שונים.אם את בענין של דל אינספיריון, שקלי לקנות מסדרת 6400 שהיא קצת יותר מיושנת ולכן מגיעה עם מסכי מט, שזה לדעתי (ולדעת רבים) יתרון משמעותי (ומיוצר כעת בדגמים העסקיים היקרים).האחריות לא תמיד תופסת בחו"ל.

למעלה