dell 1520 900x1440 display

neto73

New member
dell 1520 900x1440 display

שלום תותחים! בקרוב אני מתחיל ללמוד וחיפשתי לי נייד שישרוד איתי בכבוד 4 שנים בטכניון גם כמחשב ביתי וגם ללימודים. מחיפוש די מקיף החלטתי לרכוש את ה- Dell 1520 עם מעבד Intel® CoreTM 2 Duo T7300 ומסך 1440x900 TrueLife. הבעיה היא שלא מצאתי מפיץ רשמי של Dell אשר מאפשר להרכיב את המחשב הזה כפי שאני רוצה. אני לא יודע אם הסיבה היא שהדגם הזה (/ הסדרה הזו של 1520) הוא יחסית חדש או שפשוט ככה זה עם המפיצים הגדולים של Dell בארץ?! בתודה מראש, תומר.

neto73

New member
notebookclub אינם מפיצים רשמיים של Dell

אכן לפי התרשמותי משיחות הטלפון איתם ומהאתר הרציני נראה כי הם חברה טובים, מקצועיים ורצינים. אולם, מבדיקה שביצעתי עם Dell אני מבין שהם לא מפיצים רשמיים אלא חנות הרוכשת מאחד ממפיצים רשמיים והאחריות שמקבל מי שרוכש מהם היא שלהם ולא של מפיץ רשמי. נראה כי זו הסיבה שהם משווקים מגוון גדול יותר של שילובים לכל דגם מאשר המפיצים הרשמיים שכפי שנכתב פה ואכן לפי הבדיקה שלי נראה כי הם הולכים על הדגם הבסיסי בלבד. החשש שלי הוא להסתמך על חנות כזו שעם המון כוונות טובות (שאולי / כנראה יש לה) לא בהכרח תוכל לספק שירות מתאים במקרה ויידרש. נראה לי סביר להניח כי המעבדה שלה, מקצועית ככל שתהיה, תתקשה לעמוד בסטנדרטים של מפיצים גדולים ומוכרים כמו CMS או בינת. התייחסותכם חשובה לי מאוד! תודה רבה על העזרה, תומר.

RoyBO

New member
תקשיב טוב....

זו חנות מעולה עם שם מצויין, האחריות על המחשב שתקנה היא מהיבואן CMS בת"א. אל חשש. אני בעצמי מתעתד לקנות מהם את XPS 1330 כשיגיע לארץ.

יאיר B

New member
אי אפשר להרכיב מחשב נייד לפי דרישה בארץ.

ככה זה עם כל הניידים שנמכרים בישראל. המחשבים מגיעים מורכבים ומוכנים לשימוש. אתה רק צריך להוציא מהקרטון, לשים בחשמל ולהתחיל לעבוד...

למעלה