dell 1520 1886 Vs HP 6680

Obelix

New member
dell 1520 1886 Vs HP 6680

שלום , אני מתלבט בין 2 סוגי החברות האלו . שניהם מגיעים עם פלוס מינוס אותו מפרט (אותו מעבד , זכרון ,זכרון מטמון ) ההבדלים הם , HP מאוד מתקשה בתמיכה בדרייורים לXP מה שdell ללא כל בעיה . HP מגיע עם שלט וקצת פיצ'אפקס מסביב מה שבדל מגיע רק בגירסת הXPS . ה HP מגיע עם מערכת רמקולים משובחת , שבDELL הם סנדרטים . DELL מגיע עם אחרויות ל 3 שנים מובנה . המחשב לשימוש לימודים , אמור לרוץ עליו ללא בעייה V-PC עם sever 2003\2008 ו 2 קליינטים . אולי משחק פה ושם ודיי זהו . הסכום השקעה במחשב הוא עד 6000 פלוס מינוס כמובן. מסך 15.4 \14.1 בעדיפות ל 15 . האם ידוע הבדלים שלא ידועים שאני צריך להיתיחס אליהם ? (מסך\ אחריות בארץ) תודה .

yaelgro

New member
הוירטואל PC צורך די הרבה זיכרון

כלומר שבתחשיב עם צריכת הזיכרון של ויסטה, הייתי משדרגת ל-3G למרות התוספת הגדולה במחיר, במיוחד אם אתה מריץ שני קליינטים במקביל. ד"א, גם אם תשים XP על המחשב אני משאירה את ההמלצה ל-3G ולו בגלל האופציה לשדרג מ"ה בעתיד מבלי לאבל יותר מידי ביצועים ב- VPC

תותית42

New member
עם שדרוג הזיכרון

ה6680 יהיה זהה לדגם 6690 HP מחשב מאוד איכותי ומבוקש ( ה 6680 ) וכמו שכתבתי עם שדרוג הזיכרון , הכרטיס גרפי יעלה את רוב המשחקים הכבדים

Obelix

New member
השאלה היא מה מהם ? ד"א...

הזיכרון יעלה סביר להניח די מהר ל 4 .. אבל האם יש הבדל מהותי דווקא לכיון הHP ? היכול להיות מצב שברגע שרוכשים מחשב HP עם ויסטה ופונים לחברה בבקשה לדרייוירם לXP הם שולחים דיסק? (תמוהה -נאמר ע"י עובד באג.. )

yaelgro

New member
האמת שלפני הקניה הייתי בודקת

אם VPC רץ טוב על ויסטה. סביר להניח שברשת יש חוות דעת. ד"א, כשאתה כותב לימודים אתה מתכוון לאופיס בלבד, או למדעי המחשב, ואז אתה תצטרך לקמפל ולכתוב סקריפטים?

Obelix

New member
תודה ...

לימודים אצלי כרגע הם MCSE ו CCNA. כבר בדקתי את הענין של ויסטיה עם התוכנות האלו , כרגיל ויסטה די דרעק בהשוואה ל XP . אבל עדיין עובד .. יש איזה שהיא החלטה לגביי מחשב מחברת DELL או מחברת HP ?

יאיר B

New member
אני לא בטוח שישלחו לך דיסק עם דרייברים,

בטח לא בחינם. אם אתה רוצה XP - קנה את הדל (ויש לו גם את יתרון האחריות הגדולה יותר). אם לא משנה לך וויסטה מתאימה לך - ה-HP הוא אחלה (אבל אולי כדאי להרחיב אחריות=עוד כמה מאות שקלים).

Obelix

New member
נקנה ה DELL....

בשעה טובה ומוצלחת נקנה ה DELL התינוק הקטן יגיע ביום שלישי בצבע כחול . תודה על העזרה .. Obelix

למעלה