DELL 1520 ו- DELL 1525 מה ההבדל?

• פותח הנושא PFM
  • פורסם בתאריך

PFM

New member
DELL 1520 ו- DELL 1525 מה ההבדל?

בס"ד אם נקח את שני המחשבים עם מאפיינים זהים (אותה מהירות, אותו גודל HD וכו'), מה ההבדל העיקרי בינהם, חוץ מזה ש 1520 ירד מפס הייצור וש-1525 זה הדגם שבא להחליף אותו?... האם מבחינת העמידות מדובר באותו מארז? האם מבחינת המעבדים יש שדרוג ב- 1525? האם 1525 מהווה צעד של סדרת INSPIRON לקראת סדרת VOSTRO או LATITUDE?

kobi 23

New member
התשובה בגןף השאלה שלך

גם אני חיפשתי הבדלים בין השניים , ולדעתי ההבדל בינהם הוא רק השם ובכך שה 25 החליף את ה20. אלא אם מישהו מהמומחים חולק עלי

bar666xp

New member
זה אולי ישמע לך מצחיק אבל..

כניראה שהמתחרה הכי חזק של XPS 1530 ושל VOSTRO 1500/1000 וכדומה היה הINSPIRON 1520... דל שינתה קצת את הגישה כדי לצור הפרדה יותר קיצונית בין הסדרות... כך שיש את הנמוכה ביותר הINSPIRON עם X3100 בתור כ.מסך אין ב1525 אפשרות לכ.מסך של NVIDIA וATI... יש את הXPS שיוצרים הפרדה בדל למיועדים לשוק הבייתי/פרטי בעלי כ.מסך של NVIDIA {אאל"ט אין של ATI אבל לא זוכר}.. ויש XPS לשוק העיסקי שם יש כל מיניי אפשרויות נוספות. לגבי VOSTRO היא מיועדת לעסקים קטנים בעיקרון עד כמה שזכור לי ולא עמידה בצורה מיוחדת כמו סדרות הLATITUDE או ה PRECISION... לסיכום לכל סידרה יש קהל יעד שונה ולאחרונה היה לפעמים קשה להבין הבדלים בין מספר דגמים בסדרות שונות במיוחד שהמחיר שלהם היה שונה מבלי שניתן היה לראות איזה הבדל מהותי שמצדיק את הפער... אז כדי לצור וכוון את פלחי השוק לסידרה שלכאורה מיועדת ללקוח שינו כמה דגמים כמו הINSPIRON 1520 שהוחלף ב1525... כך מי שצריך כ.מסך חזק יותר מהX3100 ידלג ישירות לכיוון הVOSTRO לדוגמה ולא ישאל את עצמו מה זה נותן לי יותר מהINSPIRON 1520 שזול יותר בכמה $ אאל"ט בארץ הפער עמד על כ300-500ש"ח.

Tehila B

New member
בואו נאמר ככה...

בס"ד אם יש לי אפשרות להשיג את שניהם, ומבחינת כ. מסך אסתפק ב X3100 בהחלט, אז כדאי לטרוח ולחפש 1520 או ללכת על 1525?... העניין שה-1525 מבחינת המחיר הוא כמו דגמי VOSTRO. לא כדאי כבר לדלג ישירות ל- VOSTRO?...

bar666xp

New member
תבדוק אם מדובר במפרט זהה לדעתי כך את הזול

מבניהם. העיניין לבדוק טוב את המפרט וזה יכול להיות אפילו משהו שיראה שולי כמו כמה זיכרון מקסימלי יכול הכ.מסך לקחת מזיכרון הRAM {הראשי} ו/או כמה זיכרון יש לכ.מסך עצמו... אבל אם תירצה להפעיל איזה תוכנה עם 3D זה יכול לשנות הכל. או שהלוח אם הוא 965PM או 965GM/GML/GMS וכדומה.. כל אחד מהם יתן ביצועים אחרים לגמרי = ביצועי מחשב שונים לגמרי ויכולות אחרות לשידרוגים כמו זיכרונות ו/או HDD שניתמכים וכו'. אבל שוב בגדול אם השימושים הם אינטרנט אופיס ושות קח את הזול מבניהם לדעתי האישית ההבדלים יהיו באלפיות שניה בין פתיחת WORD במחשב אחד לשני... מספיק יומיים עבודה בWINDOWS זה כבר עשוי להיתקזז ואף להיתהפך.

למעלה