DELL והשירות שלהם...

• פותח הנושא GLev
  • פורסם בתאריך

GLev

New member
DELL והשירות שלהם...

שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן מחפש נייד, ובסופו של דבר החלטתי לקנות נייד של DELL. לאחר בדיקה באינטרנט, נכנסתי למספר מקומות שמוכרים ניידים, ולא במקום אחד, אמרו לי שהם לא עובדים עם DELL, מכיוון שאין להם נציגות ישירה פה, והנציגות של אומניטק, וגלקסי הן על הפנים, תמיכה ממש לא טובה והם פשוט מעדיפים לא לעבוד איתם. הרושם שקיבלתי, הוא ש DELL היא חברה ממש ברמה, רציתי לשאול, לאלו מביניכם שיש להם נייד של DELL, האם היה לכם צורך בשירות/תיקון/תמיכה ומה הרושם שקיבלתם ? תמיכה במחשב נייד, בעיקר תיקונים וכאלה זה ממש חשוב. אשמח לתגובות.

יאיר B

New member
זה די נכון מה שאמרו לך.

יש כמה נציגויות של דל בארץ, כל אחת בעיקרון מכוונת לתחום אחר. באופן כללי: אומניטק עובדים עם חברות וגלאקסי עם יחידים (אבל יש גם הפוך, זה לא מחייב). השמועות מדברות על שירות טוב של אומיטק. התגובה הזאת נכתבת מדל (ישן מאוד) שהיה תחת שירות של גלאקסי. חודשיים אחרי הקנייה היתה תקלה בספק הכוח. לקח להם חודשיים להחליף את הספק... אני לא קורא לזה שירות מצויין (בפרט כשהייתי צריך לשלוח פעמיים: פעם את הספק, בפעם השנייה את הספק עם הנייד).

GLev

New member
חודשיים זה המון זמן...

יש לי COMPAQ ARMADA, ונשבר לי המסך, תוך שבוע החזירו לי את הנייד כמו חדש. אני ממש מתלבט אם ללכת על ה DELL בגלל השמועות האלה על השירות. :(

bar666xp

New member
האמת היא שזה מעוד תלוי...

תיראה אני לדוגמה מחלק את רמת השירות לכמה חלקים ולכל אחד יש חשיבות אחרת... לדוגמה כמה זמן לוקח תיקון מנקודת המבט שלי פחות חשוב מכמה זמן מגיבים לדוא"ל עם שאלה/ות... ומה רמת התשובה בדוא"ל.. {אחת הסיבות שאני מעוד אוהד/ב את פוגיטסו אגב}. לחילופין קח לדוגמה לנובו... רמת השירות שלהם ברוב המקרים מעולה.. אבל אתה גם תפגש באנשים שיגידו לך שזה רמת השירות הכי נמוכה שניתקלו בה בחיים אז? כך עם כל חברה/יצרן/יבואן... יש עוד המון דברים שמגדירים את רמת השירות.. החל מכמה זמן עד שעונים לך לטלפון ועד אם תקבל מחשב חליפי ועוד ועוד ועוד... אגב רמת השירות גם יכולה להשתנות לפי סוג האחריות שיש לך.. בעיקר במקרים של מחשב חליפי וכדומה. לכן זה גם לא הכי נכון לקטלג את נושא האחריות בצורה גורפת על סמך השם {חברה/יצרן/יבואן}. אישית ניתקלתי ביותר אנשים עם תלונות על HP {במקרה של HP גם מניסיון אישי} ורק לאחרונה מדברים על שינוי ברמת השירות... בקיצור על כל חברה תמצא תישבוחות ותלונות... אבל כל עוד מדובר במוטגים מובילים אתה יכול להיות בטוח כי תחת אחריות כל מה שכלול בה יתופל.. יכול לקחת יותר זמן יכול לקחת פחות אבל יש אבא/אמא למוצר. אתה אגב יכול גם לעמוד לבד את רמת השירות.. לדוגמה אתה רוצה להזמין מחשב X בחנות אתה שואל מי נותן השירות.... מתקשר לשם ושואל כמה שאלות חלקן אפילו במכוון שאלות ""דביליות"" סתם כדי לעמוד את האדיבות של נותן השירות ואת רמת התשובה.. אם היא בשפה שברורה לך!!! כדי שבמקרה והיה לך הצורך בהם אתה מראש יודע כי יש לך בצד השני משהו שיסביר לך כמו שאתה מבין גם אם אתה לכאורה לא מבין כלום במחשב לוקחים אותך צעד צעד מה תיראה ומה לשים לב מה לא לעשות לפעמים חשוב לא פחות ואף יותר מהמה לעשות.

GLev

New member
אז הבעיה העיקרית עם DELL כמו שהבנתי

היא שאין לה אבא ואמא בארץ, יש כל מיני נציגות שלא נותנות שירות כפי ש DELL הייתה נותנת אותו. חבל ש DELL לא פותחים סניפים בארץ.

אני קניתי לפני חודש dell והרחבתי את

את האחריות של גלאקסי (החברה של dell) היה מענה יפה שם הבעיה שזה בפתח תקוה ואני מירושלים ויש להם נקודות איסוף לא במקום נוח אבל למי שגר במרכז זה טוב

למעלה