dell - ההבדל בדגמים?

dell - ההבדל בדגמים?

שלום. אני רוצה לקנות לפטופ לשימוש "ביתי"- דהיינו, סרטים, גלישה, מוזיקה ומסמכים פשוטים. אבל חשוב לי שהוא ירוץ ויהיה עמיד וחזק. לא מחשב שאחרי שנתיים ימות (כמו הHP הנוכחי שלי, שאני מאוד מאוד אוהבת אותו אבל הוא גוסס אחרי שנתיים בלבד, היתה לי אחריות של שנה וללפטופ שלום) אני כנראה אקח את הדל בזכות 3 שנות אחריות, המחיר והמחמאות שהוא קוצר פה ושם. התקציב שלי הוא עד 5500 ש"ח. מעוניינת ב- זכרון RAM מינימום 2. זכרון HD - מינימום 100/120GB מעבד 2 לפחות. מסדרת T7 לפחות? (לא מבינה בזה כל כך. בעקרון חשוב לי שהמחשב ירוץ ולא יתקע) נראה לי מסך בסביבות ה15/15.4- רק כי נראה לי שהשאר קטנים מדי לצפייה סרטים. אם יש מצלמה ומיקרופון מובנים- אדרבא. סוללה שתחזיק יפה- פלוס. אני מבולבלת בין כל הדגמים. אם יהיה אפשר לעשות לי קצת סדר בבלאגן, אודה לכם. אני לא יודעת על איזה דגם ללכת! איזה דגמים נחשבים טובים יותר? באמת תודה, רונה

rivertrino

New member
קצת סדר...

קצת על הסדרות בDELL : XPS-סדרה יחסית חדשה אשר פונה לכיוון המולטימדיה מחשבים קצת יקרים אך נחשבים ליפים וטובים, LATITUDE- סדרה עיסקית פונה לאנשי עסקים שצריכים מחשבים קלים וקטנים שמאופיינים במארז קשיח, INSPIRON- סדרה המופנת לקהל ביתי יותר כאלו אשר רוצים לסלק את המחשב הגדול הנייח מטעמי נוחות והסטטיקה. לפי מה שהינך מתארת המלצתי אליך היא בכיוון הINSPIRON 1525 : http://www.notebookclub.co.il/cat-DELL+Inspiron+1525.htm |סלינק||סלינק| בהצלחה.

יאיר B

New member
אני לא חושב שאת צריכה מעבד כל כך חזק.

לזיכרון יש חשיבות גדולה יותר מאשר למעבד ואני מאמין שתוכלי להסתפק במעבד מסדרת T5 למשל. זה יוזיל קצת את המחיר.

מה יריץ לי את המחשב?

מעבד חזק/ זכרון טוב- מה חשוב יותר? מה מאיץ את הפעילות? אני משערת שזה שילוב של השניים, אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת בקצרה מה החשיבות של כל אחד, מה הוא תורם ללפטופ, למהירות ויעילות העבודה? זכרון 2 מספיק או שעדיף להשקיע ולקחת 3/4? אני מורידה הרבה סרטים/סדרות/שירים וכולי. מה חשוב יותר עבור הפעולה הזאת וכמובן התעסקות מרובה במדיה? תודה : )

למעלה