Delivery time using ECO

alex155

New member
Delivery time using ECO

תראו משהו.
הוצאתי את החבילה ביום Jan 25, 2015 לבית מיון.
ועכשיו תראו בתמונה מתי דואר ישראל הוציאו אותה ומתי דיוורו אותה.
אנחנו מדברים על אקו, זוכרים?

chinadrop

New member
זה כמו דואר רשופ רגיל

ואפילו איטי בהרבה ועוד ליעד מהיר כמו ארהב, אתה לושב שהחבילה לא יצאה בכלל למרות מה שנרשם בסטטוס, כך זה נראה, אין מצב שזה יצא אחרי יומיים ושכב בארהב שלושה שבועות, האמריקאים יעילים בהרבה פשוט בושה לדואר ישראל

alex155

New member
מה שמדהים פה

זה שUSPS עשו את חלקם - 6 ימים והפריט ביעד.
אבל עד שהוא הגיע לארה"ב - 17 ימים!

naf86

New member
לכן לקוחות אמריקאים רגילים

שמשלוח לוקח רק כמה ימים, גג שבוע.
הרבה לקוחות הופכים חסרי סבלנות כשמגלים שהמשלוח שהוזמן מחו"ל לוקח שבועיים-שלוש. זה נשמע המון.

alex155

New member
האקו היה אמור לתת שני פתרונות

פעם אחת להוציא את הפריט ביום למחרת, פעם שניה לשחרר אותו מהמכס מהר יותר למרכז החלוקה והמיון של USPS.
על פניו שני הדברים לא קרו.
אני מחפש משלוחו מקביל לארה"ב בקוד RR רגיל כדי להבין כמה זמן למשלוח הרגיל לוקח להגיע.
אבל זה רק מחזק את דעתי שכתבתי בשרשור אחר שהדואר הישראלי הוא hopeless ופניו כמו כל שירות ציבורי שאנחנו מקבלים פה. מייקרים מהר. מתייעלים לאט, אם בכלל.

naf86

New member
אולי הם יוצאים באותה טיסה?

USPS שמים את המשלוחים הרגילים ופריוריטי באותה טיסה מנגיד ניו יורק ללוס אנג'לס. אבל כשזה מגיע למרכז מיון, מתחילים קודם עם הפריוריטי לכן זה אמור להגיע מהר יותר.
אולי דואר ישראל עושים אותו דבר? אולי אין מספיק טיסות שהם יכולים לנצל למשלוח למחרת לניו יורק, ולכן אקו ומשלוח רגיל יוצא באותם טיסות?
&nbsp
&nbsp

alex155

New member
יש פה הרבה אולי אבל לא מעניין אותי בכלל

הם לא עומדים בזמני המשלוח של האקו המהולל.
וזאת עוד סיבה לעבור למתודות משלוח אחרות.

naf86

New member
זה חדש שלוקחים אקסטרה על שירות עודף

ואז נותנים בקושי את השירות הבסיסי?

&nbsp
יש לי תחושה שהרבה אנשים יפסיקו להשתמש בדואר ישראל. הבעיה היא שזה יוריד להם את ההכנסות ויצטרכו להעלות עוד מחירים בשביל לאזן.

dobo

New member
דואר אוויר לארה"ב לוקח בממוצע שבועיים

דרך אגב, הסיבה לכך שאין כבר מעקב נורמאלי על דואר רשום,
זה בשביל לקדם את האקו וליצור לו יתרון.
זו לא דעתי, זה משהו שנאמר לי מגורם בדואר ישראל.

naf86

New member
שמות הערים/עיירות בארה"ב משעשעים

אני גר בצפון ניו יורק. הערים/עיירות באזור שלי הם Greece, מנצ'סטר, לימה, מדינה. שעתיים ממני יש את לבנון, ירדן, ורשה.

למעלה