Johannes Vermeer
New member
Delft...
שלום לחברי הפורום, הופניתי לפורום זה מפורום אחר. אני בהליכים ראשונים לקראת יציאה לשנת שבתון (שבכוונתי להאריך לשנתיים) לצורך לימודים לתואר מתקדם. בכוונתי לשלב את המהנה עם המועיל ולעשות את הלימודים בהולנד. בינתיים, מבחינה מקצועית ואקדמית נראה לי שהתחום שאותו בדיוק אני מחפש נמצא דווקא ב TU-Delft. וכן... ברור לי לחלוטין שאני נכנס להרפתקאה יקרה וקשה בתחום לימודי שבו האוניברסיטאות "קורעות את הצורה" לסטודנטים... וגורר אליה את אשתי (הילדים כבר גדולים ועוזבים את הבית). בחיפושים באינטרנט (כולל בחיפוש ב
) מצאתי ש- Delft היא אכן עיר נעימה. אפילו מצאתי בחיפוש גולשים שלמדו באוניברסיטה המדוברת לפני כמה שנים... אך נראה שאינם משדרים יותר בקשר חוץ (גם לא מגיבים למסרים), וישנה נוכחות יהודית\ישראלית קטנה בעיר - בהקשר לאוניברסיטה. האם הרושם הראשוני שלי על Delft כעיר נוחה ונעימה מתאים למה שאנשי הפורום מכירים ושומעים? האם מישהו מאנשי הפורום גר (בעבר או בהווה) ב- Delft ? לדוגמא, בבירור דומה שעשיתי בענין אוניברסיטה אחרת ועיר אחרת הזהירו אותי מפני שכונות מפוקפקות שלא רצוי לעבור שם בשעות הלילה והיום, על מרכזי קניות מרוחקים ועל עיר לא סימפטית (כל זה, כאמור לא על Delft) . אני מנסה לברר על Delft... בברכה, יאן
שלום לחברי הפורום, הופניתי לפורום זה מפורום אחר. אני בהליכים ראשונים לקראת יציאה לשנת שבתון (שבכוונתי להאריך לשנתיים) לצורך לימודים לתואר מתקדם. בכוונתי לשלב את המהנה עם המועיל ולעשות את הלימודים בהולנד. בינתיים, מבחינה מקצועית ואקדמית נראה לי שהתחום שאותו בדיוק אני מחפש נמצא דווקא ב TU-Delft. וכן... ברור לי לחלוטין שאני נכנס להרפתקאה יקרה וקשה בתחום לימודי שבו האוניברסיטאות "קורעות את הצורה" לסטודנטים... וגורר אליה את אשתי (הילדים כבר גדולים ועוזבים את הבית). בחיפושים באינטרנט (כולל בחיפוש ב