Delerium Tremens

marsala

New member
לפני כמה שנים ביקרתי את יאן דה לאאט

שהוא הבעלים של מבשלת הוייה שמייצרת את הבירה האלוהית הזו.מאז אנחנו ידידים. הוא סיפר לי שנציגים של יבואן ישראלי ביקרו אצלו אבל עסקים לא יצאו מזה. כעבור כמה חודשים פגשתי את היבואן הישראלי ושאלתי אותו למה הוא לא מייבא את דליריום לישראל,הוא סיפר לי שבגלל הפיל הוורוד על התוית הוא חשב שמדובר באלכופופ זול וכשהוא ראה את המחיר וטיב המוצר הוא החליט להתקפל....לך תבנה מדינה...... מוש

marsala

New member
הגרסה הכהה דליריום נוקטורנום

בירה מעולה!ויש להם מבחר בירות אחרות פשוט מהממות,יאן הוא בן אדם נפלא ולכל מי שמגיע לאיזור גנט בצפון מערב בלגיה אני ממליץ בחום על ביקור אצלם. יובל,התוית היא סיפור בפני עצמו,רוצה/ים לשמוע? מוש

אילנדיל

New member
../images/Emo45.gif

אין סיכוי שאני אוכל לטעום מהבירה בשנים הקרובות, אז לפחות לשמוע את הסיפור

את הבהירה קשה להשוות למשהו מהארץ

אולי בכיוון של דובל וORVAL, בירה טרפיסטית?, נו טוב זה היה מזמן, אני לא כל כך זוכר את הטעם, אני רק זוכר שנהנתי מאד, פשוט בלגית איכותית, קצת לכיוון היבש (בניגוד לברבר). המגוון של הסגנונות והתתי-סגנונות בבלגיה הוא הוא פשוט עצום, קשה לסווג אותם, פשוט להנות.

marsala

New member
טוב אז איפה היינו?

דליריום טרמנס בתור הקדמה,היא תופעה מדיקלית שבאה כתוצאה משתיית יתר או אלכוהוליזם,מלווה ברעידות,הזיות,הזעות ושאר ירקות... ולענינינו: לפי התיאוריה של יאן הפיל הוורוד אותו מספרים יודעי דבר ניתן לראות בעיני רוחכם כשנמצאים במצב של דליריום טרמנס הוא רק תחילת הסיוט...על התוית מופיעים עוד מיני מזיקים כמו תנין ירוק וציפורי סיוט שחורות,אז הוא סיפר לי שזה הסדר,פיל וורוד אחר כך התנין הירוק שלו ולסיום כשאתם קאפוט לחלוטין תראו ציפורים טורפות בסגנון אלפרד היצ'קוק...(לא בטוח שאי פעם תחזרו למצב שפוי אח'כ...) אגב בבריטניה השם דליריום טרמנס נאסר משום מה(צחוק בנפרד,זה לא עניין מצחיק בכלל,זה מצב רפואי די מבאס..)ולבירה קוראים רק דליריום. שתיהן,הדי טי הרגילה והנוקטורנום(הלילית)הן לדעתי הבירות הטובות ביותר ששתיתי בחיי,נקודה. כאן המקום גם להזכיר לתינוקות של בית רבן המבקרים בפורומינו שמצב של דליריום טרמנס הוא לא מצב שהייתם רוצים להגיע אליו,שתיית בקבוק וודקה של ליטר עם חברך הטוב ביותר בנסיון נואש להגיע לדליריום ימצא אתכם מקסימום במיון עם קיבה מנוקזת וכאב ראש מפלצתי(אז כן ראינו מפלצות...)למחרת בבוקר.הנג אובר הוא לא דליריום.עד כאן ההרצאה.

למעלה