Degrassi

Nirvana0

New member
Degrassi ../images/Emo34.gif

אני זוכרת שכנערה אהבתי מאוד לצפות בה (ואני עדיין נערה אהממ:). התוכנית, שהעזה לטפל בלא מעט נושאים הקשורים לגילאי ההתבגרות (מסמים ועד הריונות והפלות), מוסיפה נדבך "גאה" לסדרה המעולה הזו. וזה חשוב! לפחות מבחינתי, ובימים שהוותיקן מעלה לי את הדם לראש מהטמטום המשווע שלו והמשחק בכוח ההשפעה שלו
.
In an upcoming two-part episode titled “The Lexicon of Love,” Degrassi Community School students Alex Nunez (Deanna Casaluce) and Paige Michalchuk (Lauren Collins) discover that they are attracted to each other, setting the stage for an exploration of coming-out and the fluidity of sexuality......​

ro99

New member
אתם בטוחים

שכשאני אומרת שחייתי פעם בארץ וכולכם אומרים את אותו הדבר, אז אנחנו מדברים על אותה הארץ?
אין לי מושג על מה או על מי אתם מדברים רוב הזמן... נראה לי שהזכרונות שעדיין לא הדחקתי הם של דברים של לפני שרובכם נולדתם.

ro99

New member
ומשהו שכן מוכר לי

אבל בטח לרובכם לא... אתמול היתה נשיקה לסבית ב-EastEnders (לפני 9 בערב...). זאת לא הראשונה, לא בסידרה הזאת ולא באופרות סבון אנגליות בכלל. היתה לפחות נשיקה לסבית אחת שאני זוכרת ב-EE (אני כבר המון זמן לא צופה בסבון הזה), ונשיקה לוהטת בין שני גברים, עם סיפור אהבה מאוד passionate, מזמן מזמן. ומזמן של לפחות 15 שנה, היה זוג גברים, שאחד השחקנים מאז הוא כיום חבר הפרלמנט האירופאי (Michael Cashman, הומו מוצהר ופעיל למען זכויות הקהילה). כפי שכבר אמרתי פה בעבר, אין כמעט אופרת סבון אנגלית אחת ללא לפחות סיפור הומולסביבי אחד. מי שרוצה לצפות בנשיקה (מעורב בעוד קטעים נבחרים מהפרק של אתמול) יכול לעשות זאת כאן. רק אל תצפו לשייקספיר...

gabcake

New member
דורות

כנראה הינו בארץ בדור אחר
אני מהדור שבקיץ לא רציתי ללכת לקיטנה, כי רציתי לצפות ב"אי הילדים". מישהו זוכר?

Noile

New member
אי הילדים!!

חשבתי שרק אותי הכריחו ללכת לקיטנה
אבל אם אני זוכרת נכון בזמן שהיה אי הילדים כבר גדלתי מהקיטנה... את דגרסי אני זוכרת יותר מאחותי הקטנה. וואי, נראה לי שאני מזדקנת...

odedee

New member
אי הילדים? מה זה?

את מתכוונת אולי ל"איים אבודים"?

gabcake

New member
כן - האיים האבודים..

Why are you being so picky..it has been 20 years you know..

למעלה