defender pro i

ido herman

New member
defender pro i

היי,

שמעתי בעופר אבניר היום על מערכת ה-defender pro i.
אני מחר מקבל את ה-Xevo החדש שלי ומתלבט בין ביטוח מקיף (נגד גניבות) לבין המערכת הזאת.
למישהו יש ניסיון והמלצות על המערכת הזאת?

לXקי

New member
תשמע מניסיון אישי שלי

תבטח טת הקטנוע במקיף אצל ביטוח ישיר,(לי עלה 1300 לשנה) גם אני כמוך כשקניתי את הקטנוע מהחברה לא יעתי מה לעשות-וההצעה שלהם הייתה די קורצת,עד שביררתי לעומק את הפרטים הקטנים ובסוף ביטחתי במקיף-מה גם שיש להם סוכן ביטוח של חברת תמוז שמנסה לדוג רוכבים חדשים,כמעט וביטחתי שם (אני מקווה שלא ביטחת אצלהם) אבל גם להם ביטלתי כששמעתי מה הם מעוללים ברגע שבאמת צריכים אותם,בביטוח ישיר קיבלתי הצעה של 5100 גם על החובה וגם על המקיף לשניהם! בהצלחה

לXקי

New member
סליחה על השגיאות

נישפך לי נס קפה לפני חודש על המקשים של הלפטופ ועכשיו צריך לדפוק עליהם כדי שיעבדו,ותתחדש על הקטנוע אחלה כלי :)

ביטוח ישיר לעולם לא ישלמו לך שקל

בלי לגרור אותך למשפטים שימשכו שנים! שם תוצג בפני כולם כרמאי נוכל וגנב מדופלם (כשהם למעשה כאלה...)
99% מהשופטים לטובת התאגידים באופן אוטומטי.
למעשה מי שמבטח בביטוח ישיר = כאילו לא עשה ביטוח.

אחותך בשקל - שאתה תעבור מה שאני ורבים עברנו

אז יהיה לך זכות לפצות פה.

אני חוזר : ביטוח ישיר זה לא באמת ביטוח ! מי שרוצה להגרר לבתי משפט עד צאת נשמתו- ויבטח שם את רכבו/אופנועו/ מה שלא יהיה.

מרבית התלונות אצל המפקח על הביטוח הן נגד שירביט (עוד נבלה) וביטוח ישיר.

תגובה ברמה גבוהה.

מי אתה שתקבע מה אני ומה עברתי עם חברות ביטוח?

מי אתה שתעניק לי זכות לפצות את פי? אתה אבק בשבילי

מי אתה שתדבר על אחותי?

מי אתה שתייצג "אותנו"?

פרארי1

New member
אפשר להישאר עניניים בבקשה?

אתם מוזמנים לנמק את טענותיכם, לספר על הנסיון האישי שלכם עם חברת ביטוח זו או אחרת, אבל בלי ירידה לגופו של כותב.
זה מיותר לחלוטין ולא מקובל כאן.

תודה.

AVNER XR

New member
גם אתה כינית אותו טוקבקיסט בשקל אז?

ואכן מניסיון להבדיל מימך כן,חברות הביטוח הישיר "נהנות" ממוניטין גרוע
מאד (גוגל יספר לך את זה מהר מאד)כשאתה בא לתבוע.
ראשית אתה "מתעסק" עם מוקדן שהבנתו בתאונה -פחחות -תיקון שואפת לאפס,ולא עם סוכן ביטוח ,שנית ההשתתפות העצמית שם גבוהה מאד.
היות ורוב האנשים הדיוטות בנוגע לביטוח רכב לא כולם מסתכלים על הפוליסה לפרטיה ,אלא רק על המחיר ותו לא.
כמנהג עמך ישראל אין ארוחות חינם למרות ששאר חברות הביטוח הלא ישירות אינן מל"ו צדיקים בלשון המעטה.

ido herman

New member
תודה על התגובה

תודה.
האמת, שאתמול היה לי זמן וחרשתי את האינטרנט לגבי ה-Defender והגעתי לכמה מסקנות:
1. אני לא באמת יודע מי האבא והאמא מאחורי החברה הזאת ולכן אני לא יודע כמה הם אמינים וכמה זמן יחזיקו בשוק.
2. רק מעל נזק של 50% לכלי בעת גניבה הם מתחייבים להחזר של 90% מערך הכלי, מתחת לכך-גורנישט, אז מה זה שווה.
3. קראתי על לא מעט תקלות עם מערכת האזעקה וקריאות שווא.

לכן, החלטתי לעשות מקיף ולהתרחק מכל האזעקות שקשורות למוקדים שאי אפשר לדעת מי עומד מאחוריהן ומה רמת האמינות שלהן.

לXקי

New member
ריקי

גסי חימי שלי כמה שהזמן עובר ואתך קשה לי לשכוח נכון שאנו כלבה חדש אבל אותך קשה לי לשחרר כמה אתה חסרה לי יפה שלי עוד מעט 8 חודשים שאת לא פה ואני זכרת כילו זה קרה אתמאול יפה שלי תמיד תשארי אצלי בלב תנוח בגן עדן לכלבים חרוף רשאון בלעדייך כמה את חסרה הנבחות שלך שיש ברקים

gilkor

New member
מקיף גניבות

יש הרבה פרמטרים שכדאי לקחת בחשבון בנוגע למקיף כזה, אני אישית לא חושב שXEVO צריך להיות מבוטח בכזה.
אם היה מדובר על מקיף מלא (כזה שכולל תיקונים מהחלקות ותאונות) אז זה משהו אחר, אבל נגד גניבות - שווה לעשות חושבים.

XEVO הוא לא חביב הגנבים, לא יצא לי אישית לשמוע על אחד שנגנב ובדירוג הרכבים הנגנבים של המשטרה הוא לא מופיע בכלל (מקום ראשון סאן יאנג ושני קימקו, בעיקר בגוש דן). על זה יש להוסיף את חובות המקיף - אזעקה, קשירה לעמוד, השתתפות עצמית...

בשורה התחתונה - אם אתה נוסע במסלול שגרתי, חונה קרוב לבית/בחצר/חניון עבודה, קושר בשרשרת/מנעול דיסק... גנב פשוט לא יתעסק איתך. נגד גנב מקצועי אין בכלל מה לעשות, אבל סטטיסטית לגנב מקצועי XEVO ככל הנראה לא משתלם.

אין פה המלצה או הערכה מקצועית, זאת רק דעתי האישית כבעלים של כלי כזה (כבר 5 שנים). אני גם בד"כ לא קושר אותו, רק במיקומים שנראים לי חשודים. מצד שני אולי עד היום רק שיחק לי המזל.

לXקי

New member
האבו לא חביב על הגנבים בגלל האימבולייזר שלו

קשה מאוד לעקוף את המחשב שלו,גם כשקניתי את הכלי קיבלתי מין כרטיס מיוחד שמאפשר לשכפל מפתח באם הוא נאבד וזוג מפתחות אחד חום (מקורי) ואחד שחור משוכפל,בעופר אבניר הזהירו אותי שאם הכרטיס יאבד לי זאת תהיה בעיה גדולה לשכפל מפתח לקטנוע באם המפתחות יילכו לאיבוד,

ולמג'יק אני לא יודע למה אתה כל כך פגוע מביטוח ישיר אבל מניסיון אישי ולא עם הקטנוע הזה, היה לי שתי תביעות של נזק בזדון בג'וי מקס הישן שלי וחוץ ממסמכים ששלחתי להם הם לא רצו ממני כלום (חוץ מההשתתפוץ עצמית שהיא די נמוכה) אבל כל אחד סוחב תיק אחר על הגב מעניין מה הייתה ההתנסות שלך איתם,אשמח אם תספר שנדע-שבת שלום

הזעקה האחרונה

התקנתי אצלם אזעקה. M4000
בא בחור נחמד לצפת והתקין.
השלט סיים להגיב אחרי בערך חודש.
התקשרתי-הסבירו.לא כ"כ עזר.עכשיו כדי שהאזעקה תשתחרר,צריך לנהוג כדלקמן: לפתוח סוויץ'-לתת לאזעקה לצפצף 10 שניות-לסגור את הסוויץ' ולפתוח שוב בזמן שהאזעקה מצפצפת.לקרב את השלט קרוב קרוב היכן שהיא מותקנת.השלט מהבהב אחרי לחיצה ארוכה.אחרי ההיבהוב ללחוץ שוב,ובא לציון גואל.
"מקצועי" בערך כמו האזעקה של חברת סטינג שהיה צריך לפרק חצי קטנוע באמצע הרחוב כדי שהיא תסיים לצפצף.

למעלה