Deep Purple Concerto

joshua25

New member
Deep Purple Concerto

אהלן, מי שמע את היצירה Deep Purple - Concerto for group and orchestra? האם מדובר ביצירה מוצלחת ??

The Cabana Boy

New member
*

זה אלבום לייב אם אני לא טועה. ששמעתי את הלהקה תמיד רציתי לשמוע את זה, אבל בסופו של דבר לא היה לי ההזדמנות. נתנו לזה ביקורות מעולות במטאל-ארקיבוס, אבל בדיוק ההפך בפרוג-ארקיובס. למרות שלא שמעתי את זה, תן לזה שמיעה, זה אמור להיות פריט חשוב בהיסטוריה של הלהקה אם אני לא טועה.

Slim Jim

New member
כל תו מלמיליאן!../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

הופעה נהדרת... באמת שווה רכישה. למיטב ידיעתי יש לזה דיוידי. ממליץ בחום, במיוחד הרצועה החמישית: Third Movement- Vivace - Presto

joshua25

New member
נתקלתי ב-DVD של היצירה

ולמיטב זכרוני מדובר בהקלטה מחודשת אשר בוצעה בשנות ה-90 ב-Albert Hall. ואם זה כך אני מניח שריצ'י לא משתתף... בכלל, מישהו נתן לי DVD שלהם בהופעה חיה מהשנים האחרונות, וזה כל כך לא זה, עם כל הצער שבדבר...איאן גילן כבר נראה כמו דודה שלי, והגרון שלו פשוט גמור ...

RamiSun

New member
לי יש את הדיודי של הופעה

כמדומני מ-71 , ויש שם את ההופעה המקורית מומלץ, אף שאיכות הסאונד בינונית. אבל לראות את ההופעה עם התיזמורת הסימפונית של לונדון ואם כל הלהקה כשהם בשיאם זה מרשים. יש גם תיעוד וראיון עם המנצח של התזמורת על העבודה על היצירה.

Slim Jim

New member
איך זה יכול להיות הקלטה מחודשת?

אם זה בוצע בשנות ה90 באלברט הול?

RamiSun

New member
הוא מתכוון ביצוע מחודש,

כאמור הביצוע המקורי הוקלט והוסרט בתחילת שנות השבעים, הם ביצעו את זה שוב בשנות ה-90 , כנראה בגלל איכות הסאונד. אף שאותי המקור מספק.

למעלה