Deep Inside Me

אני ממש לא חושבת ככה.

לזרוק למישהו משהו על הפרצוף זה משפיל.
לבעוט למישהו בתחת זה משפיל.
להשתין על מישהו זה משפיל.
פשוט יש אנשים שנהנים מזה או שלא חשים שזה משפיל אותם אישית. זכותם.

אגב, כשבוס צועק על עובד שלו לפני כל הלקוחות - זה משפיל יותר מכל הנ"ל

את הרי

תמיד נותנת את הדוגמא שחשבת בעבר שלמצוץ זה משפיל והיום זה לא נראה לך ככה.
אז איך בדיוק יש דברים שמשפילים בפני עצמם?
מה בדיוק קרה שם בנפשך שמשהו הפך ממשפיל אבסולוטית ללא משפיל?

ואם את מסכימה שיש אנשים שזה לא משפיל אותם- אז את מסכימה שזה עיניין אישי וסובייקטיבי ולכן גם לא יתכן שיהיה משהו משפיל בפני עצמו.

סליחה על החפירה הלוגית-פילוסופית- זה נושא שגורם לי לחשוב על הרבה דברים מעבר לעיניין הזה. למשל, בעבר זה היה משפיל לגבר להודות שהוא נמשך לגברים אחרים- והיום לא. בעבר מין אוראלי נחשב למשפיל לשני המינים, והיום הוא במיינסטרים.
אני חושבת שהקיטלוגים הללו מאוד נזילים ומשתנים.

חשבתי ככה כשהייתי בתולה

טענתי שאני אמורה להנות ממנו, לא להסתכל עליו ובטח שלא בקלוז אפ, ומה פתאום להכניס לפה איבר שמשתינים ממנו?

בכלל - רק הרעיון של להסתכל מקרוב על זין הביך והחריד אותי למוות...
והמחשבה שמישהו יעשה לי משהו שמביך אותי ומאוד לא נוח לי איתו - כן, זאת תחושת השפלה (על זה אני מניחה שאפשר להסכים).
שלא לדבר על מציצות כמו שהן מוצגות בפורנו לפעמים - אם זה לא משפיל אני לא יודעת מה כן

אגב, מאמר חצי מוסגר - משעשע שעל קשירות ושליטה פנטזתי כמעט מלידה - אבל למצוץ? משפיל! זה הכל בגלל הפיפי, אני אומרת לך

אז קחי בחשבון

שקווים "אדומים" שלך היום יכולים להשתנות בעתיד.
את בטוח יכולה לדמיין שבדיוק כמו שלמצוץ נראה לך היום פעולה כייפית ומחרמנת שאין בה השפלה בפני עצמה, ככה יכול להיות שהזרע הנפלא של אהובך על פניך (שהוא כל כך אוהב, מעריץ ומתגרה מהם) יראה לך מדליק.
מאחלת לך את הגמישות הנדרשת!

המממ... לא חושבת.

נכון, אין לדעת, אבל זה קו אדום מאוד רציני שלי, שנעוץ לי עמוק מדי בתודעה. גם שוקולד לא ארשה לו להשפריץ לי על הפנים ואני מתה על שוקולד

אני לא יכולה לחבר בין תשוקה לבין להדביק למישהו משהו על הפרצוף. אפילו ב-GLEE זאת שיטת ההשפלה הכי נפוצה
מה מחרמן בזה?
(שלא לדבר על הקטע של העוגות בסרטי סלאפסטיק...)
אגב! אין לי בעיה אם הזרע שלו (
) נוגע/פוגע לי בפנים, זאת לא הנקודה. זה לא לכלוך בעיניי!
יש לי בעיה עם הפעולה המכוונת של להושיב מישהי במטרה ברורה של להתיז מה-שזה-לא-יהיה על הפרצוף שלה.
למזלי - זה לא מעניין גם אותו

המונח "מאסטר"

שמור אצלי לאנשים שמתמחים במשהו
לכן זה יכול להיות "מאסטר" או מאסטרית"
אני לא ממש מצויה ביחסי שליטה
אני לא מתחברת לפרטנר שצריך להרגיש אדנות או שחושב שאני צריכה הגנה או הדרכה.
ברור שכשיש לי אנשים שקרובים אליי אני באופן טבעי פונה אליהם לתמיכה, להתייעצות וכו' אבל הם יכולים לעשות אותו דבר בדיוק איתי.
אני לא יודעת איך להיות ביחסים שהם לא הדדיים לגמרי מכל הבחינות - אחריות, יוזמה, חברות, תשוקה... הכל.

טוב, המאסטר שלי אכן מומחה

בכ"כ הרבה דברים, מרגישות ויחסי אנוש ושפה ועד ל...לא חשוב

כך או כך, קצרה היריעה מלהכיל.
והיחסים, לפחות אצלנו, מאוד מאוד הדדיים (מה שלא היה לי בקשר קודם, שהיה לגמרי נטול ענייני שליטה).
קשה להסביר לאנשים שלא מתחברים לזה

רגע, אבל אובייקטיבית

זו בוזה משפילה. פוזה מחפיצה של וואחד בעיטה בתחת.
יש (בעיקר נשים) שמוצאות ברמה מסויימת של השפלה משהו מעורר.
למה? כי... ככה.

שוב,

השפלה היא פרשנות ריגשית.
מישהי הייתה יכולה להגיד שתמונה של בחורה מוצצת לגבר היא משפילה.
בטח היית כותבת לה שמציצה לגבר זו דרך ביטוי נפלאה לאהבה אליו, לתשוקה להכניס את איברו לגופך, שזה כמו נשיקה צרפתית מושקעת לזין, שדווקא בגלל שהאישה מעניקה ושולטת באקט אז אין שם השפלה.

הפרשנות הזו מבוססת על החינוך התרבותי שלנו.

לא מסכימה

את יודעת. זה כמו שיש הבדל בין בחורה ששכבת עם 3-4 גברים לגנג בנג אמיתי. אני חושבת שבחורה שזו הפנטזיה שלה - גנג בנג אמיתי, יש בה משהו מאוד לא בריא (ולא משנה כרגע מה המקור של זה)

יש הבדל בין לענג את הבן זוג במציצה לבין חלק מהמציצות שמראים בסרטי פורנו של פימפום פה של בחורה עד שהיא נחנקת.
יש בתמונה הזו השפלה. יש פה בעיטה בתחת. זו השפלה.
זה שמשהו נהנה מזה, זה משהו אחר.

ואם זו

לא בעיטה בתחת אלא תחיפה מענגת של דילדו עם קצת הנעל?

הסיפור עם גנג-בנג הוא עוד דוגמא שהאקט עצמו לא משפיל-
מה שמשפיל הוא היחס והרגש שמלווה לאקט.
כי מה זה "גבג-בנג אמיתי"? ומה ההבדל בינו ובין "בחורה ששוכבת עם 4-3 גברים"?

ואת לא חושבת שיש השפלה בעצם זה

שהדחיפה המענגת מתבצעת עם נעל ולא במגע ממשי, של עור לעור - נניח, היד או לפחות ברגל חשופה?
אני מאוד מסכימה שיש בתמונה השפלה. אני ממש ממש לא טוענת שזה רע, אגב. יש פה שני אנשים בוגרים ואוהבים שעושים דברים בהסכמה;
אבל אני גם לא ממש מצליחה להבין למה להתעקש שאין כאן אלמנטים של השפלה.
אם מישהו קורא לחברה שלו "כלבה שלי" יש בזה אלמנט של השפלה. אבל חלקנו מאוד אוהבות את זה(
) ואני לא רואה סיבה לא להודות בזה.

עור בעור זה בסדר??

אני לא בטוחה שהנשים האחרות היו מסכימות איתך..

ההשפלה היא פרשנות ריגשית והיא סובייקטיבית.
לאחת זה ירגיש משפיל ולאחרת לא.
ההתעקשות שלי נובעת מתוך הצורך להראות לכם שזה תרבותי-חינוכי ולא משהו שכולם יסכימו עליו.

אה, על זה שזה תרבותי אין לי ויכוח.

כמעט הכל מושפע מתפיסות של תרבות, זמן, סביבה ומקום.
אין ספק בכלל.
אבל אנחנו חיים בתוך חברה ותרבות ועל ההגדרות האלה אנחנו דנים (לא?).
בימי קדם גם אפשר היה פשוט לתפוס נקבה ולשכב איתה, וזה היה מקובל, שלא לדבר על "זכות הלילה הראשון" שהגיעה אח"כ, וכן הלאה.

לגבי עור בעור -
א. כן, לתקוע את הנעל בישבן של חברה שלך משפיל יותר מלגעת בה באמצעות חלק כלשהו בגופך.
ב. שאלת "עור בעור זה בסדר?" - ואני אומרת שוב - גם זה זה בסדר. אין כאן (לפחות מצדי) שיפוטיות של בסדר או לא בסדר, רק דיון בתפיסה הסמנטית להגדרה של מה נחשב משפיל.

קטניפ

New member
חניתה, את עושה כאן בדיוק את מה שאת

יוצאת נגדו.
את קובעת מה משפיל ומה לא.

קטניפ

New member
כל ההסברים המתפתלים

לא מסתירים את העובדה שבסופו של דבר רובנו, נרצה או לא, למרות שנעיד על עצמנו שאנחנו האנשים הכי לא שיפוטיים בעולם, הכי פתוחים, הכי מקבלים, נגועים בשיפוטיות ובדעות קדומות ומקדימות.

למעלה