....Deeeeeaaaaaaaath פורם מת....
ר רייצל87 New member 12/1/05 #3 ../images/Emo4.gif זה רק אני או שיש פה יותר הודעות של תפוז מאשר הודעות שלנו!!!
Y yaelila New member 13/1/05 #4 ../images/Emo122.gifסביר להניח שכן... ורחלי אל תרביצי לי אני אוהבת אותך... וסליחה...
ר רייצל87 New member 13/1/05 #5 חחחחח עכשיו לא אבל שאני יפגוש אותך אני ירביץ לך על זה שאת לא מתקשרת לא מחזירה הודעות באיי סי ובכלל לא רואים אותך תתבישי לך.. ושטויות כל הפורום (כאילו כמה יש) הזה חוץ ממך ועוד שניים (זה לא כל הפורום ) לא ידעו בכלל שהיה לי יום הולדת..
חחחחח עכשיו לא אבל שאני יפגוש אותך אני ירביץ לך על זה שאת לא מתקשרת לא מחזירה הודעות באיי סי ובכלל לא רואים אותך תתבישי לך.. ושטויות כל הפורום (כאילו כמה יש) הזה חוץ ממך ועוד שניים (זה לא כל הפורום ) לא ידעו בכלל שהיה לי יום הולדת..
ר רייצל87 New member 18/1/05 #7 יאללה... והיום.. בדיוק בשעה רבע ל-4 ראיתי את אחותך ליד הבית של דודה שלי.. ואמרתי לה שתגיד לך לבוא להגיד שלום או לפחות להתקשר וכלום.. סבבה..
יאללה... והיום.. בדיוק בשעה רבע ל-4 ראיתי את אחותך ליד הבית של דודה שלי.. ואמרתי לה שתגיד לך לבוא להגיד שלום או לפחות להתקשר וכלום.. סבבה..
Y yaelila New member 20/1/05 #8 אז תרימי טלפון חוצפנית... חחח סתם.. בדיוק עמדתי לצאת ושכחתי להתקשר...