debka says:

• פותח הנושא 2am
  • פורסם בתאריך

2am

New member
debka says:

ח 16:00: הקרב בג´נין נמשך בכל עוזו.ח לפלסטינים עשרות רבות של נפגעים.ח חיל האוויר מפציץ את אזור הקרב במאות טילים.ח הצמרת המדינית והצבאית, מתמידים במדיניותם,ח לא למסור מילה על ההתרחשויות עד אשר הקרב יסתיים. הקרב המתנהל עכשיו בג´נין יכריע את גורל מלחמת המגן ובאם ערפאת ייצא לחופשי.ח בשעות האחרונות מתחולל בג´נין קרב אשר תוצאותיו יקבעו באם צה"ל או הפלסטינים נצחו במבצע חומת מגן ובאם יאסר ערפאת ישאר כלוא בשני חדרים ברמאללה כן או לא!ח תיקדבקה אינו יכול לכתוב פרטים נוספים, אולם צה"ל הטיל עכשיו לקרב הזה את מירב כוחותיו, על מנת להציל את חייליו,להציל את כבוד יחידות העילית שלו ולהציל את מלחמת המגן. במילים אחרות הרבה מאוד מאוד תלוי

maniac

New member
דבקה

קודם כל כתובת האתר היא http://www.debka.com האתר (עד כמה שידוע לי) שייך לשני ישראלים אמריקאים הגרים באמריקה והוא ניזון מהדלפות ומקשרים בצמרת הצבא שיש לאנשי וכתבי האתר. אפשר להגיד שהמידע באתר אמין. האתר זכה בהרבה מאוד פרסים כולל פרס אתר החדשות הטוב ביותר של מגזין טיים (אם אינני טועה) ובהרבה מאוד מקרים הוא מקדים את מה שיש בחדשות, לפעמים אף בימים ובשבועות. למרות זאת יש בו גם הרבה מאוד ספקולציות.

חיים 11

New member
מה הקשר לבידוד?

לא ברור למה הכתבים של דבקה קושרים בין קרב גנין לשני החדרים של עראפאת.בעצם:מי אלה הכתבים שם?מאיפה המידע?איך הם אימתו אותו?לפי מה שדובר צה"ל מסר היום אז ישנם הרבה,הרבה הבדלים.למה להקשיב לאתר דבקה אם כ"כ הרבה דברים שונים בין מה שמסרו ובין המתרחש?

חיים 11

New member
גנין תשפיע אם עראפאת ייצא חופשי?

כך ניכתב באתר דבקה.תיקראו,תחזרו ותקראו בדבקה .מצטער,איך אפשרי לסמוך על אתר שמביא מחשבותיו והגיגיו שלא נתפסים תמיד בהיגיון.מה עניין עראפאת אצל גנין?למה הם קשרו את יציאתו מבידוד עם הסלט שבישלו שם?לו היה מישהו מעיין באתר גם משך היום היה רואה שם גם דברים מחרידים ממש :פיתתו בסוריה איזו מעבדת טילים ענקית?איך הם אימתו זאת?לו זה היה מדויק היה גם דובר-צה"ל מתייחס.הערכות "מדעניות"על התפתחות הלחימה מישראל שתצית את כל המזה"ת????איפה זה נראה חוץ מדבקה?אני לא הייתי מקבל את המידע וההערכות שלהם כאמינות,חבל שבאינטרנט מותר הכל .

למעלה