DEATH ON THE ROAD - האלבום הבא !

Fistuuk

New member
איפה הוא צורח?=\

דנס אוף דת' שיר מעולה מכל בחינה שהיא. בקשר להלווין, אולי הקול של ברוס טיפה יותר שחוק. אבל זה עדיין ברוס, והוא עדיין סולן מעולה בפני עצמו והם עדיין להקה מעולה, גם באלבומים החדשים ואפילו בנטיה הקלה מהסגנון הרגיל בBrave New World. דעתי.

barlevy

New member
עכשיו זה כבר רישמי !!

הופעה מלאה 115 דקות - מדורטמונד, גרמניה DVD כפול+דיסק כפול ! הדיוידי יכלול גם 70 דקות של סרט דוקומנטרי המתעד את ההכנות לסיבוב ההופעות

barlevy

New member
רשימת השירים :

WILDEST DREAMS WRATHCHILD CAN I PLAY WITH MADNESS TROOPER DANCE OF DEATH RAINMAKER BRAVE NEW WORLD PASCHENDALE LORD OF THE FLIES NO MORE LIES HALLOWED BE THY NAME FEAR OF THE DARK IRON MAIDEN JOURNEYMAN THE NUMBER OF THE BEAST RUN TO THE HILLS

barlevy

New member
וגם סינגל "חדש"

THE TROOPER כנראה יצא שוב כסינגל לצורך קידום סיבוב ההופעות החדש: Eddie Rips Up The World Tour

genz

New member
רשימה קצת מאכזבת...

journeyman, dance of death ו-paschendale לא צריכים להיות שם. שישימו במקומם שירים יותר ישנים.

JustThomas

New member
נכון, אבל התכוונתי

לזה שהוא האלבום האחרון וה"באז" הכי עדכני של מיידן ככה שבליין ההופעות מ2003 עד האלבום הבא (ועד סופם של מיידן?) תצפה לראות שירים ממנו.

זה נשמע כל כך לא מעניין

ההופעות שהם נותנים היום שוות לתחת לעומת ההופעות האגדיות בפריס, ארה"ב ואנגליה בשנות השמונים, עם הבגדים המצועצעים שלהם וטייטס המגניבים... מי בכלל ירצה לקנות את האלבום הזה, סתם אותם שירים מוכרים רק בביצועים פחות טובים מהמקור.. יש בערך אין סוף ביצועים לכל שיר שלהם כבר מה יעזור עוד אלבום של הופעות.. כדי להציל את עצמם הם חייבים לחזור למקורות, ולכתוב דברים מקוריים ומגניבים עם סאונד ישן, כי המעריצים שלהם מתחילים לחשוש שהם אבודים כבר.. אולי הגיל שינה את היחס שלהם לגבי המוסיקה שהם יוצרים.

ED HNTER

New member
אתה צודק,הם סתם ממחזרים דברים

זה בסך הכול שירים בהופעה שיש כבר בדיסקים אחרים בתוספת כמה שירים חדשים

genz

New member
אל תקנה

אל תקשיב לדיסקים החדשים, אל תקנה את כל מה שהם מוציאים עכשיו, פשוט תתרחק מה"זבל" הזה. אתה לא אוהב את זה, לא צריך. חוץ מזה, אתה אומר שהם צריכים לכתוב דברים מקוריים עם הסאונד שהם כבר עשו. אתה פחות או יותר סותר את עצמך. אתה לא יכול לעשות משהו מקורי עם זה כבר היה לפנייך, גם עם זאת אותה להקה. תסתכל על איי סי די סי. 30 שנה והם לא שינו את הסאונד שלהם חוץ מזה שהם החליפו סולן באמצע. הם כבר לא מעניינים. מי אלה אותם "מעריצים"? אתה וחברים שלך? אני אישית קראתי מהרבה מאוד מעריצים שלהם שהם נורא אוהבים את הדיסקים החדשים, או לפחות את האחרון, אז אל תדבר בשם "המעריצים".

תראה

יש לי מספיק חברים שמעורבים בסצנאת המטאל בארץ כבר שנים, חלק חברים בלהקות מוכרות, ודנו על זה וזה נכון כולם מסכימים גם אם חלק לא אוהבים בכלל את מיידן.. זה גם תלוי בגיל, כי קראתי לא מזמן ראיון עם ברוס דיקנסון, והוא ציין שחלק מהמדינות קונים יותר דיסקים חדשים וגם רוב הצעירים מתחברים לחדשים יותר, ויש גילאים ומקומות שמתחברים לתקופה של piece of mind יותר ולא מוכנים לחומר החדש והשונה. ולא סתרתי את עצמי מקודם, הכתוונתי להגיד שהם צריכים לכתוב חומר חדש שהוא בעל צליל ואופי ישן. ו Ac/Dc לדעתי ממש לא מעניינים לעומת מיידן הם אפר.. וכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר, משעממים.

genz

New member
טוב...

קודם כל, לא שמעתי על הקטע הזה של קניות שונות בארצות שונות אבל זה די מעניין... אז יש לך חברים מטאליסטים, חלק בלהקות מוכרות. זה נותן לך יותר סמכות לקבוע בשם "המעריצים"? תתקן אותי אם אני טועה, אבל אתה רוצה שהם יעשו דיסק בסגנון של שנות ה-80 שלהם, נכון? שהם יעשו עוד powerslave או peice of mind. זה מיחזור. זה לא בריא לאף להקה.

ED HNTER

New member
וזה שכל כמה שנים הם מוציאים

תקליטים בהופעה עם אותם שירים בתוספת כמה שירים חדשים מאותה תקופה זה לא מיחזור?

genz

New member
לא

זה נקרא לעשות כסף. כן, יש להם הרבה מאוד הצלחה גם בלי אלבום הופעה כל חודשיים אבל הם גם לא בדויק להקת מיינסטרים אז הם מוציאים הרבה הופעות חיות ואוספים. שוב, לא נראה לכם, אל תשתתפו בזה. אם אתם רואים איזשהו דיסק הופעה חדש עם רשימת שירים שחורגת רק בשניים-שלושה שירים מהופעה אחרת שיש להם, פשוט אל תקנו. אני בטוח שהם יסלחו לכם. לא צריכים להרגיש חייבים רק בגלל שזאת להקה שאוהבים.

למעלה