DEATH ON THE ROAD - האלבום הבא !

barlevy

New member
DEATH ON THE ROAD - האלבום הבא !

זה עדיין לא רשמי אבל מיידן כנראה מוציאים קופסה של סיבוב ההופעות של DANCE OF DEATH בשם DEATH ON THE ROAD התאריך : 29 לאוגוסט 2005

../images/Emo45.gif

אני יודע שזה עדיין לא רישמי אבל שווה לקוות
והאלבום הזה יתבסס רק על הופעה אחת (כמו לייב אט דונינקטון) או מכל הסיבוב הופעות ?

genz

New member
לא יודע תאריך...

אבל הם כן אמרו שהם הולכים להוציא לפחות עוד אלבום סטודיו אחד.

זה הולך להיות אחד הדברים הנואשים..

הסאונד שלהם כל כך השתנה זה כמו שתי להקות שונות לגמרי משנות השמונים ועכשיו, גם בשמות השירים והדיסקים וגם בסאונד. פעם היה טוב..

DanieLushka

New member
הם עדיין מעולים..

אני ממש ממש אהבתי את הדיסק השונה לחלוטין - dance of death סגנון מרענן ומדהים..

Fistuuk

New member
../images/Emo31.gif

הם עברו שינוי די מינימאלי, בהתחשב שעברו יותר מ20 שנה... אם הם היו ממשיכים אותו דבר עד היום הם הרי היו מתחילים לשעמם. מעבר לזה, האלבומים החדשים שלהם מעולים בפני עצמם, לא ממוסחרים, הייתי שומע ואוהב אותם באותה רמה גם אם זו הייתה להקה שונה

FireoaK

New member
בכל מקרה

כבר ידוע שמיידן היא אחת הלהקות שלא מנסה להרשים אף אחד ודובקת בסגנון שלה, כותבת שירים יפים, מוזיקה טובה וזה הכל. אני אהיה מופתע לרעה אם באלבום הבא הם יהפכו את עצמם ללהקת ניו מטאל מסריחה או משהו מפגר בסגנון. אני מעדיף ומקווה שאם כבר אלבום אחרון אז אלבום סיום שכשינוגן הוא יביע "איירון מיידן, מאז ומתמיד - לתמיד." הם לא השתנו כל כך הרבה עם הזמן, רק ברייב ניו וורלד נשמע יחסית שונה משאר האלבומים, ואז בדאנס אוף דת' הם חזרו למוטב עם כמה תוספות כדי לרענן קצת, מותר להם. הם לא ממוסחרים בנושא המוזיקה, זה למה הם לא מתכוונים להוציא אלבומים עד שיתפגרו, ה"סוף" של איירון מיידן קרוב מאוד, אבל זה יהיה סוף יפה כל עוד הם ישארו איירון מיידן.

HelloweeN

New member
את הדיסק האחרון אנוכי גם לא אהבתי.

אין מה להשוות ממש בין שנות ה-80 העליזות, ששם מיידן היו בשבילי.. מיידן. את BRAVE NEW WORLD חיבבתי, כי משום מה השיר WICKER MAN איכשהו ניתפס אצלי חזק, והוא שיר ממש טוב, שאני לא יודע למה, אני ממש ממש אוהב אותו, הוא די מיוחד, אבל את ההמשך לדיסק המדובר לא אהבתי כלל. סאונד מודרני מעצבן כזה, ומלודיות לא לפה ולא לשם. אני מקווה שאת הדיסק הבא אני אוהב יותר, והוא יהיה מוצלח יותר. ואם אכן הסוף קרוב, עלי למהר ולהספיק לראות את הסוסים הזקנים בהופעה....! אחחחח כמה חבל שאני לא יכול להגיע לגראספופ השנה..

steve2

New member
אין ספק ש-MAIDEN השתנו מעשור לעשור

אבל בכל זאת למרות שהסאונד כביכול "התבגר" עם השנים, עדייין ניתן לזהות אותם ישר ולהנות מהמוזיקה המלודית המדהימה שלהם. הסאונד והאופי השתנו עוד בשנות ה-80 כמובן, יש שינוי כבר ב-82' כשיצא BEAST, ב-86' כשיצא SOMEWHER, ב-90' עם PRAYER, ב-91' עם FEAR, ב-95' עם X FACTOR, ב-2000 עם BRAVE, וב-2003 עם DEANCE...אבל לדעתי השינוי הוא לטובה...זוהי להקה שמאלבום לאלבום רואים את הבגרות והרצינות שלה...שזה פלוס מבחינתי, והכי חשוב שהיא לא מתמסחרת כמו להקות אחרות.

איזה בגרות איזו רצינות !

איח איפה את חי, מיידן זה לא בורסה, מיידן זה שירים מלודיים ומגניבים עם סאונד ישן.. bring your doughter to the sloughter בחיים היום הם לא יעשו משהו בסגנון הזה, למרות שזה שיר מגניב לאללה.. היום הכל אפרורי יותר, עצוב, כבד קצת, לא כמו sun and steel תשמע את הקול של ברוס שם תשווה להיום..איפה הסלסול הזה איפה.. נדיר. בעבר כל אלבום נשבע קצת עם אופי שונה אבל עדין הסאונד היה של מיידן. לא כמו השירים של היום, כמו Ghost of the navigator ואלו, שהסאונד כבד, הכל נשמע מאולץ, כאילו הם צועקים "היי זה אנחנו תזכרו אותנו.." כשהם יכינו משהו בסגנון של האייטיז, אז אני יהיה מרוצה וידע שהם לא נהרסו. ותדע שהם אחת הלהקות שנחשבות להכי הרוסות. רק שתדע.

HelloweeN

New member
למה בולשיט? היום, הקול של ברוס

למשל, די נהרס עם השנים. אמנם לא כמו של ג'יימס נניח ממטאליקה, אבל עדין, כל הטונים הגבוהים שהוא היה מגיע אליהם נניח בשנות ה-80... איפה הוא ואיפה הם. והסאונד גם התשנה, מסאונד חם ואמיתי, הם נהפכו לסאונד דיגיטלי מגעיל כזה, כאילו שהכל תחת טריגרים, הכל נשמע כ"כ מדוייק ונקי עד שזה כבר מגעיל.

barlevy

New member
דווקא באלבום החדש -ברוס מגיע

לגבהים כמו במיידן - וקולו טוב כתמיד !

powermetal1

New member
אני לא חושב ככה.

בשיר DANCE OF DEATH הוא ממש צורח וזה קצת הורס את השיר,למרות שזה שיר ענק.

למעלה