../images/Emo59.gif חלק 2 ../images/Emo59.gif
איי ג'יי סטיילס ניצח את דייבי ריצ'ארדס (17:03) ציפיתי מהקרב הזה הרבה יותר והאמת הוא קצת אכזב אותי אבל לדעתי לריצארדס יש את אותה הבעיה שאני חושב שיש ל איי ג'יי וזה חוסר כריזמה! שלא מסתדרת עם הכמות הכשרון שיש להם בזירה!! גם לא ממש ראיתי טעם בניצחון של סטיילס שניצחון של ריצארדס היה עוזר לו לבסס את המעמד שלו בROH הרבה יותר... נהנתי הרבה יותר מהקרב שלו נגד ג'ימי רייב!!
דניאלסון ניצח את סנג'י דאט בנוק אווט (18:48) הקרב עצמו לא היה משהו והם לא ממש התאימו מתלכחילה לדעתי אבל דניאלסון הצליח להוציא מסנג'י קרב יחסית סביר אבל מה שחשוב בקרב הזה לא היה הקרב עצמו הרי כולנו ידענו שסנג'י לא יהיה אלוף ROH אלה מה שהיה חשוב היה הקהל!! פה ממש התחיל הקרב הגדול בין האוהדים של CZW לאוהדים של ROH ופשוט היתה אווירה מחשמלת!
Cage Of Death- (40:38) הקרב היה מלא בספוטים מטורפים ואני לא הבצליח לתאר את כולם אבל שתדעו שבאופן כללי זה היה קרב אכזרי ביותר עם מלא ספוטים כואבים והרבה דם!! אני בספק אם היה מישהו ללא דם עד סוף הקרב ג'י ג'יי דילו הטיל מטבע וROH הראשונים להכנס לזירה הוא גם יהיה שומר הדלת הראשון להכנס הוא סמואה ג'ו והקהל כולו עומד על הרגלים (עד סוף הקרב אף אחד לא ישב!!) ומתחיל בצעקות ג'ו ג'ו ג'ו הבא בתור הוא קלאודיו קסטלוני אחריו מגיע בי ג'יי ויטמר אחריו נכנס כריס הירו אחריו נכנס בריאן דניאלסון דניאלסון אומר לג'ו לעשות באסטרמאסל על הירו וכשג'ו מחזיק את הירו על הכפתיים דניאלסון תוקף את ג'ו ו"פוצע" אותו ועוזב את הכלוב פםה כולם נכנסו לאטרף על איך דניאלסון בגד בROH ובלה בלה בלה אבל אני חושב שהכוונה היא לא שהוא בגד בROי אלה פשוט תקף את ג'ו לקראת הקרב על התואר הקרוב בניהם... פה גם לא ממש הבנתי את התפקיד של ג'יי ג'יי דילון כי הוא לא ממש שמר על הדלת ונתן לדניאלסון לצאת מהכלוב סמואה ג'ו מפונה מהזירה פצוע נייט וואב נכנס לזירה אני לא זוכר בדיוק באיזה שלב בקרב זה היה אבל היה קטע ש הירו החזיק מישהו מROH (לא זוכר מי) בפינה של היזרה וחהזיק מול הפנים שלו פח זבל כדי שנייט יתן כאילו בעיטה אבל נייט וואב עולה על החבלים ועושה מונסלוט לרוחב כל הזירה!! אחריו נכנס אדם פירס אחריו נכנס נקרו בוצ'ר אייס סטייל נכנס לזירה מלווה על ידי פעמון גדול כזה כמו שיש לפרות ופשוט מפנה את הזירה במכות פעמון!! הירו תופס את המיקרופון ואמר שלמרות שהוא שונא אותו באופן אישי CZW צריכים אותו והוא קורא לזירה ל אדי קיגנסטון (זה בטח משהו שקשור לסטוריליין של CZW ואני לא ממש עוקב) ואז מגיע הומיסייד והבלאגן הגדול ביזרה מתחיל והומיסייד מגן על כבודה של ROH עוד ספוט מהקרב היה קטע שנקרו רדף אחרי מישהו אבל אז הוא פתח שקית נעצים ופיזר אותם ונקרו שנלחם יחף פשוט התחיל לרוץ עליה... הקרב נגמר בעזרת קופ קילר של הומיסייד על נייט וואב על קרש מלאה בחוטי תייל ג'ים קורנט מגיע לזירה ומבקש מדילון,הומיסיידו אדם פירס להשאר.. קורנט מודה לדילון על העזרה עם הצוות של ROH קורנט הודה לפירס על היותו יד ימינו בתקופה שהוא היה פצוע קורנט אמר להומיסייד שאחרי שהוא ראה שהומיסייד הגן על כבודו של ROH הוא יקבל בכול זאת את 3 המשאלות שהוא רצה ואז הומיסייד מתחיל: 1 הוא רוצה את סטיב קורינו בחזרה בROH וקרב נגדו ואז כמובן מסמן לכיוון הכתף הפצוע שלו... קורנט אמר שאין בעיה הוא ידאג להביא את קורינו לROH הקהל באקזטזה 2 קרב על התואר של ROH קורנט אומר שאין בעיה והקהל שוב בהקזטזה הקהל מתחיל בצעקות לו קי לו קי (סנשי לאלה ממכם שמבינים רק בזירות עם יותר מ 4 צלעות) 3 הומיסייד דורש להחזיר את לו קי לROH קורנט אומר שהוא לא יכול לעשות זאת בגלל שלו קי שבר לו את השן... וגם כי הוא אמר 3 דברים טובת הומיסייד בתור תגמול על העזרה לROי ולא לטובת לו קי קורנט בעזרתו של אדם פירס ושל ג'י ג'י דילון תוקפים את הומיסייד ואוזקים אותו לחבלים הקרב כלוב פשוט היה מטורף ושווה כל רגע ולדעתי זה היה סוף מעולה לפיוד של ROH נגד CZW ומעכשיו אני בטוח שנמשיך לראות את המתאבקים של CZW בעיקר נקרו ו קלאודיו (אני מקווה שלא את הירו) אבל לא בתור נציגים של CZW אחרי האירוע קישקשתי קצת עם נייג'ל מקגינס שהיה ממש נחמד ועמד בחוץ ודיבר עם כולם... כמו תמיד קארי סילקין עמד מחוץ לדלת ואמר תודה לכולם על זה שבאו ואני כמובן אמרתי לו תודה על עוד אירוע מצויין!