DEATH BEFORE DISHONOR

yauli747

New member
../images/Emo59.gif חלק 2 ../images/Emo59.gif

איי ג'יי סטיילס ניצח את דייבי ריצ'ארדס (17:03) ציפיתי מהקרב הזה הרבה יותר והאמת הוא קצת אכזב אותי אבל לדעתי לריצארדס יש את אותה הבעיה שאני חושב שיש ל איי ג'יי וזה חוסר כריזמה! שלא מסתדרת עם הכמות הכשרון שיש להם בזירה!! גם לא ממש ראיתי טעם בניצחון של סטיילס שניצחון של ריצארדס היה עוזר לו לבסס את המעמד שלו בROH הרבה יותר... נהנתי הרבה יותר מהקרב שלו נגד ג'ימי רייב!!
דניאלסון ניצח את סנג'י דאט בנוק אווט (18:48) הקרב עצמו לא היה משהו והם לא ממש התאימו מתלכחילה לדעתי אבל דניאלסון הצליח להוציא מסנג'י קרב יחסית סביר אבל מה שחשוב בקרב הזה לא היה הקרב עצמו הרי כולנו ידענו שסנג'י לא יהיה אלוף ROH אלה מה שהיה חשוב היה הקהל!! פה ממש התחיל הקרב הגדול בין האוהדים של CZW לאוהדים של ROH ופשוט היתה אווירה מחשמלת!
Cage Of Death- (40:38) הקרב היה מלא בספוטים מטורפים ואני לא הבצליח לתאר את כולם אבל שתדעו שבאופן כללי זה היה קרב אכזרי ביותר עם מלא ספוטים כואבים והרבה דם!! אני בספק אם היה מישהו ללא דם עד סוף הקרב ג'י ג'יי דילו הטיל מטבע וROH הראשונים להכנס לזירה הוא גם יהיה שומר הדלת הראשון להכנס הוא סמואה ג'ו והקהל כולו עומד על הרגלים (עד סוף הקרב אף אחד לא ישב!!) ומתחיל בצעקות ג'ו ג'ו ג'ו הבא בתור הוא קלאודיו קסטלוני אחריו מגיע בי ג'יי ויטמר אחריו נכנס כריס הירו אחריו נכנס בריאן דניאלסון דניאלסון אומר לג'ו לעשות באסטרמאסל על הירו וכשג'ו מחזיק את הירו על הכפתיים דניאלסון תוקף את ג'ו ו"פוצע" אותו ועוזב את הכלוב פםה כולם נכנסו לאטרף על איך דניאלסון בגד בROH ובלה בלה בלה אבל אני חושב שהכוונה היא לא שהוא בגד בROי אלה פשוט תקף את ג'ו לקראת הקרב על התואר הקרוב בניהם... פה גם לא ממש הבנתי את התפקיד של ג'יי ג'יי דילון כי הוא לא ממש שמר על הדלת ונתן לדניאלסון לצאת מהכלוב סמואה ג'ו מפונה מהזירה פצוע נייט וואב נכנס לזירה אני לא זוכר בדיוק באיזה שלב בקרב זה היה אבל היה קטע ש הירו החזיק מישהו מROH (לא זוכר מי) בפינה של היזרה וחהזיק מול הפנים שלו פח זבל כדי שנייט יתן כאילו בעיטה אבל נייט וואב עולה על החבלים ועושה מונסלוט לרוחב כל הזירה!! אחריו נכנס אדם פירס אחריו נכנס נקרו בוצ'ר אייס סטייל נכנס לזירה מלווה על ידי פעמון גדול כזה כמו שיש לפרות ופשוט מפנה את הזירה במכות פעמון!! הירו תופס את המיקרופון ואמר שלמרות שהוא שונא אותו באופן אישי CZW צריכים אותו והוא קורא לזירה ל אדי קיגנסטון (זה בטח משהו שקשור לסטוריליין של CZW ואני לא ממש עוקב) ואז מגיע הומיסייד והבלאגן הגדול ביזרה מתחיל והומיסייד מגן על כבודה של ROH עוד ספוט מהקרב היה קטע שנקרו רדף אחרי מישהו אבל אז הוא פתח שקית נעצים ופיזר אותם ונקרו שנלחם יחף פשוט התחיל לרוץ עליה... הקרב נגמר בעזרת קופ קילר של הומיסייד על נייט וואב על קרש מלאה בחוטי תייל ג'ים קורנט מגיע לזירה ומבקש מדילון,הומיסיידו אדם פירס להשאר.. קורנט מודה לדילון על העזרה עם הצוות של ROH קורנט הודה לפירס על היותו יד ימינו בתקופה שהוא היה פצוע קורנט אמר להומיסייד שאחרי שהוא ראה שהומיסייד הגן על כבודו של ROH הוא יקבל בכול זאת את 3 המשאלות שהוא רצה ואז הומיסייד מתחיל: 1 הוא רוצה את סטיב קורינו בחזרה בROH וקרב נגדו ואז כמובן מסמן לכיוון הכתף הפצוע שלו... קורנט אמר שאין בעיה הוא ידאג להביא את קורינו לROH הקהל באקזטזה 2 קרב על התואר של ROH קורנט אומר שאין בעיה והקהל שוב בהקזטזה הקהל מתחיל בצעקות לו קי לו קי (סנשי לאלה ממכם שמבינים רק בזירות עם יותר מ 4 צלעות) 3 הומיסייד דורש להחזיר את לו קי לROH קורנט אומר שהוא לא יכול לעשות זאת בגלל שלו קי שבר לו את השן... וגם כי הוא אמר 3 דברים טובת הומיסייד בתור תגמול על העזרה לROי ולא לטובת לו קי קורנט בעזרתו של אדם פירס ושל ג'י ג'י דילון תוקפים את הומיסייד ואוזקים אותו לחבלים הקרב כלוב פשוט היה מטורף ושווה כל רגע ולדעתי זה היה סוף מעולה לפיוד של ROH נגד CZW ומעכשיו אני בטוח שנמשיך לראות את המתאבקים של CZW בעיקר נקרו ו קלאודיו (אני מקווה שלא את הירו) אבל לא בתור נציגים של CZW אחרי האירוע קישקשתי קצת עם נייג'ל מקגינס שהיה ממש נחמד ועמד בחוץ ודיבר עם כולם... כמו תמיד קארי סילקין עמד מחוץ לדלת ואמר תודה לכולם על זה שבאו ואני כמובן אמרתי לו תודה על עוד אירוע מצויין!

the finisher

New member
DEATH BEFORE DISHONOR

בשרשור הבא יהיה סיקור קל והתוצאות של האירוע של ROH שהתקיים אתמול.

the finisher

New member
חלק א'

מקרא- -תוצאות -דעות שלי - אם יש אז שאלות לדיון - דיליריוס מנצח את סט דלאי בעזרת הכנע אם כרוספייס...שלפני זה הוא ביצע על דלאי את השאדו אובר הל! - יאללה דיליריוס! פוש פוש פוש. - פרינס נענע הגיע לזירה והציג את החבר החדש באמבי..והוא- סאל רינארו (Sal Rinauro) - ג'ימי רייב וסאל מינארו ניצחו את קולט קאבאנה וג'י ליטל אחרי שרינארו הביא בקאבאנה סופר קיק ורייב נתן בו ספיר! ג'י ליטל החליף בקרב את ג'י פורי שהיה פצוע. - נייג'ל מקגינס ניצח את רודריק סטרונג כדי לשמור על אליפות הפיור. הקרב היה מלה בצ'ופים ומכות סטיפיות שונות..הקהל היה ממש מחובר לקרב. בקטע אחד נייג'ל מקגינס העיף את סטרונג החוצה אבל הוא חזר בספירת 19. אחר כך הוא שוב העיף אותו החוצה רק שהפעם שסטרונג בא לחזור מקגינס העיף אותו חזרה החוצה וניצח בספירת חוץ. - נשמע לא רע בכלל! לא באמת חשבתי שסטרונג ינצח. - ג'ים קורנט בא לזירה והתחיל לדבר. בהתחלה הוא אמר שיש עכשיו את ECW החדש..ווינס מקמהון רק מוכיך כמה המוך שלו דפוק! הוא אמר שהארגון היחיד שה"בית" שלו היא בפילדלפיה הוא ROH(הECW ארינה נמצאת בפילדלפיה) הוא אמר שקנטה יתאבק מול בראיין דניאלסון על האליפות באירוע ב16.9 בNYC במנהטן סנטר. הוא גם אמר שקנטה יהיה גם בחזרה של ROH לפילדלפיה. קורנט דיבר על הCOD...ואמר שהוא ממש רוצה את הומיסייד בצד שלהם,אבל הומיסייד רוצה 3 "משאלות" וזה ייתן להומיסייד יותר מידי כוח..אז יש מישהו אחר שיהיה בצד של ROH! בראיין דניאלסון יצא ואמר שקורנט רוצה את הומיסייד בגלל שהוא - "czw killer" אבל אותו(דניאלסון) עדיין לא נצחו(CZW) אז הוא רוצה להיות בקבוצה,כי הוא לא צריך כיסא כדי לנצח מישהו הוא יכול לתת לא מרפקים וזה יספיק! קורנט הסכים ונתן לו את המקום ה5 בצוות ROH. - - הבריסקויים ניצחו צאת האייריש אירבורן. - AJ סטיילס ניצח את דייבי ריצ'ארדס אחרי סטיילס קלאש...אומרים שהיה קרב טוב! - דניאלסון ניצח את סונג'י דאט אחרי שהשופט של CZW הפסיק את הקרב,בגלל שדניאלסון יצע עליו בלי טו בק סופלקס מהחבלים ואז המון מכות מרפק ודאט לא עשה כלום ולכן הקרב נפסק. דניאלסון קרא לעצמו "czw killer" והקהל של ROH צעק לסונג'י דונט כום בק את החלק של הכייג' אוף דאף' אני כותב באחד אחר מכיוון שכתוב שם הרבה דברים שקראו בקרב...ולכן מי שלא רוצה לראות מה כתוב שם אז שלא יקרא.

the finisher

New member
חלק ב' CAGE OF DEATH

יש 2 סולמות ו2 שולחנות אם חוטי טייל...ג'י ג'י דילן מגריל מטבע לטובת ROH שזוכים להיות הנכנסים הראשונים כל פעם..בסגנון הוואר גיימס. הראשונים מכל קבוצה הם סמואה ג'ו נגד קלאדיו קסטניולי. אחרי כמה זמן של מכות,BJ וויטמאר נכנס לטובת ROH...ROH מכסחים את קסטניולי...אחר כך כריס הירו נכנס ונתו קצת שליטה לCZW..ואז דניאלסון נכנס ונתן מכות,נתן בכריס הירו דרופ קיק שהוא היה בטופ רופ...דניאלסון קרא לג'ו שעשה מאסל באסטר על הירו אבל אז דניאלסון הרביץ לסמואה ג'ו בגלל שיש להם קרב בחודש הבא על האליפות() דניאלסון יצא והלך.וג'ו נלקח החוצה. נייט וואב היה הבא להכנס והוא הירו וקסטניולי חיסלו לגמרי את וויטמאר ..אדאם פירס בא וקרע את CZW אבל הם היו רבים ממנו...ואז נקרו בוצ'ר נכנס והם חיסלו את פירס ויטמאר..אייס סטיל נכנס בשביל ROH והרביץ לCZW אם פעמון פרה..אבל CZW שוב השתלטו על העיניינים...הירו לקח מיקרופון וירד על ROH...הקהל זרק הרבה דברים לזירה..ואז הירו אמר שהחבר החמישי בצוות CZW הוא אחד ששנא אותו מאוד אבל עכשיו הוא בא לכאן!!! אדי קינגסטון() והם המשיכו לקרוע את ROH 5 על 3...הירו וקינגסטון התחילו לריב..ואז המוזיקה של הומיסייד נשמעה והוא בא וקרע את CZW עד שנקרו בוצ'ר הכניס בו כיסא! נקרו הרים אותו אבל הומיסייד החזיר לו. אייס סטיל קפץ מהחבלים אבל קינגסטון זז וסטיל פגע בשולחן. נייט ווב לקח טרנבאקל באמב..הרבה מכות אם נשקים שונים..הומיסייד ביצא על הירו אייס קראשר על כיסא..אדם פירס קפץ על ווב אם אלבו מהחבלים..הירו ניסה משהו אם שולחן אם חוטי טייל.....בי ג'י וויטמאר ביצע אקספלודר על קינגסטון על הריצפה. אדם פירס והירו נלחמו בטופ של הכלוב..ואז קסטניולי קפץ ועשה רסיין לג סוויפ לפירס על 2 שולחנות שהיו למטה. הירו עשה מונסולט מלמעלה...וויטמאר אם בראיין באסטר על נקרו בוצ'ר על כיסא..וויטמאר העיף את נקרו על שולחן אם חוטי טייל. הומיסייד ביצע על ניי ווב CopKilla על משתח חוטי טייל והצמיד לניצחון של ROH! קורנט בא וביקש להעיף את ה"זבל"(CZW) מהזירה! הוא ביקש מג'י גי' דילן,הומיסייד ופירס להשאר בזירה. הוא הודה לדילן ולפירס על העזרה שלהם עליו..הוא הודה להומיסייד..והוא אמר שהוא ידע שהומיסייד יבוא לעזור בשביל מעמדו...ואז הוא אמר שלהומיסייד יש 3 "משאלות!" הקהל צעק "לו קי" !!!(OMGGGGG) הומיסייד אמר שהוא רוצה את סטיב קורינו בROH() . קורנט אמר שזה יקרה. הומיסייד אמר שהוא רוצה קרב על אליפות ROH..קורנט אישר~! הומיסייד אמר שהוא רוצה את לו קי חזרה בROH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל קורנט אמר שזה לא יקרה והוא יעשה משהו בשבילח הומיסייד אבל לו קי בחיים לא יחזור להתאבק בROH. הומיסייד אמר שקורנט שקרן בגלל שהוא לא קיים את ההבטחה שלו. קורנט ירד על הומיסייד...הומיסייד ירק עליו..ואז פירס הרביץ לו...ודילן וקורנט גם הרביצו להומיסייד...ואז כל מיני מתאבקים ניסו להכנס לכלוב ולעצור את זה אבל לא הצליחו. וכך נגמר האירוע!!!

KfirWolfson

New member
שאלה לי אליך

למה ספוילר בכותרת? לי לא אכפת,אני קורא ספוילרים,אבל אני מכיר לא מעט אנשים שלא קוראים ספוילרים...למה?!

Lizon

New member
שם הקרב

לא ידעו שזה יהיה COD מי שלא קורא ניוז ווירס.

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

נשמע אירוע פשוט מעולה. טעיתי רק בהימור אחד שהימרתי על ריצ'ארדס וסטיילס ניצח. בהחלט סוף מעניין ואני מקווה שמתישהו לו-קי יחזור ל-ROH.

Vulgar

New member
מרגיז אותי מאוד

העובדה שהיו לך כוונות טובות, אבל הרסתה לכמה אנשים טובים פה חלק משמעותי מהאירוע. עוד יותר מרגיז אותי, שהמנהלים היקרים לא עושים שום דבר בנידון. כנראה שאצטרך לדון בנושא שאני הכי אוהב לדון בו, ROH, במקום אחר.

MysteriOfir

New member
דעות\מחשבות

איזה כיף שאין לי סבלנות. ככה אני קורה ניוזוויר ויודע את הסטיפולציה שלח הקרב. אגב, אפשר לחשוב עד כמה זה משנה משהו למישהו שהקרב הוא COD. האירוע בכול אפן נשמע לא רע. הפיוד של CZW וROH ככול הנראה נגמר. ומה שיש לנו עכשיו זה הומיסייד פייס נגד קורנט שכנראה יכנס לפיוד איתו בתור היל.

yauli747

New member
../images/Emo59.gifדיווח death before dishonor 4

אתמול היתי באירוע death before dishonor 4 של ROH שהוא אחד האירועים החשובים בשנה בROH.. האירוע היה בפילדלפיה ואני נסעתי באוטובוס שמארגן מייק ג'ונסון עם החברה הקבועים לעוד אירוע מעולה של ROH והנה הדיווח שלי על האירוע ודעות על הקרבות ועוד כל מיני בלה בלה בלה האולם היה מלא עד אפס מקום מעל ל1000 איש והיו 2 יציאים שכול צד היה לאודהים אחרים צד של ROי וצד של CZW הצד של ROH התמלאה מהר מאוד ובצד של CZW היו בסביבות ה100 איש והרבה אוהדי ROH היו צריכים לשבת בצד של ה"אויב" אבל הקבוצה של CZW ישבו ביחד והרגישו אותם לאורך כל האירוע.. עוד לפני שהאירוע התחיל התחילו הקראיות של CZW SUCKS ו RING OF HOMOS שפשוט הרימו את האולם והאווירה היתה מחשמלת כמעט לאורך כל האירוע שכמובן ב 2 הקרבות ה קרוספרומוטיון הקהל היה הכי לוהט! כשנכנסתי לאירוע ראיתי את שינג'ו טאגקי וסומי סאקי מחלקים פליירים לאירוע של דארגון גייט בשבוע הבא בECW ARENA (שאגב היום כבר הודיעו שהוא בוטל) וניגשתי לדבר איתם סומי נחמדה כמו תמיד והיא סיפרה לי שיש לה חלק בהפקה של האירוע שינג'ו טאקגי מדבר אנגלית כמו שאני מדבר יפנית אבל בכול זאת הצלחנו להחליף כמה מילים והיה מענין מאוד כששאלית אותו איך היד הוא אומר לי..."הומיסייד" אז אני אומר לו "אני יודע בFIP שבוע שעבר.." אז הוא אומר לי "אווווו אתה יודע? אתה עוקב אני מבין" אמרתי לו שכן אני משתדל ושאלתי אותו מה קורה היום והוא אומר לי "no delirius me afraid snakes" לא רציתי לאכז אותו שדליריוס זה לטאה ולא נחש אבל שיהיה... בחוץ ראינו את נייק קייג' וישר הבנו שהוא יהיה האיש ה 5 של CZW הזמנים בחסות GLF לפני האירוע ג'יי ג'יי דילון ו ג'ים קורנט יצאו לחתום למעריצים (בתשלום) וכשהם יצאו ועשו את דרכם לשולחן בו הם ישבו כולם קמו על הרגלים ומחו להם כפיים והיו גם צעקות "אווווווווו" לכבוד דילון שאגב היה עם מעיל של 4 הפרשים עכשיו לקרבות עצמם: התלמידים ממש משתפרים וממש כיף לראות את ההבדל בקרבות שלהם מאירוע לאירוע...
היה קרב 6 פינות בין התלמידים שלמ ROH
שיין אגדון שמר על גביה של הלמיד המצטיין בכיתה מול פלא פרימו שניהם פשוט מעולים ושניהם פיתחו אישות ויש להם קצת כריזמה וענין בקרבות האגדון פשוט חלאת אדם ומתאבק שפשוט כיף לשנוא והוא מתחיל להכנס יותר ויותר בכושר... פלא פרימו הוא האנדרדוג האולטימטיבי האירוע המרכזי
דיליריוס מנצח את סט דלאי (4:48) קרב ממש טוב לפתיחת הערב דליריוס אובר בטירוף עם קהל ולכן הקהל ישר נכנס לענינם סט דלאי נראה בחור מבטיח ובעל כישרון אבל קצת ירוק ואני מתאר לעצמי שנשמע עליו בעתיד הלא כל כך רחוק... לפני ישב בחור עם המסכה של דליריוס וכול הקרב הוא ניסה למשוך את תשומת ליבו של דליריוס בצעקות בשפה של דליריוס ואז דליריוס הסתובב ולו... אחרי הקרב דליריוס ניגש לבחור ועשו פרצוף למצלמה ביחד הקרב אמור לעלות בקרוב לאתר הוידאו של ROH פרינס נענע יצא לזירה כדי להציג את החבר החדש של השגרירות הוא נותן פרומו קצר ואז הוא קורא לדייז הייז להביא לזירה את החבר החדש בשגרירות והיא ליוותה אותו מכוסה בסדין עד לזירה ואז גילינו שזה סאל רינארו.... האמת אני לא אוהב את רינארו אבל קיוותי למישהו יותר משמועתי שיתפוס את מקומו של אלכס שלי שכנראה יופיע באופן חלקי בROH אבל נענע אמר את זה במפורש שסאל בא כדי לשרת את הצרכים של ג'ימי רייב וכך גם היה במהלך הקרב שבו סאל ספג את כול המכות
ג'ימי רייב וסאל מינארו ניצחו את קולט קאבאנה וג'י ליטל (11:38) הקרב היה קרב קומי נחמד מאוד... קולט פשוט קרא אותי מצחוק כמה פעמים שהוא בא לעשות TAG ל ליטל אבל ליטל לא החזיק בחבל אז קולט צועק עליו תחזיק בחבל ורק אז עשה לו TAG
נייג'ל מקגינס ניצח את רודריק סטרונג כדי לשמור על התואר הטהור (15:45) הקרב היה פשוט מעולה ואחד הטובים שראיתי על התואר הטהור ולרגע כבר היתי בטוח שרודריק ינצח ויעשה היסטוריה ויחזיק ב2 חגורות במקביל בROH מה גם שחשבתי לו שמגיע לו וגם חשבתי שהוא יכול להיות אלוף מעולה... הקרב נבנה בצורה מעולה שבהתחלה הוא היה איטי ואז לאט לאט התחיל ונהפך לקרב מהיר ומדוייק פשוט תיכנון נכון של הקרב עם מכות סטיפיות מצד שניהם אבל בעיקר הצ'ופים של רודריק וגם בעיטה של רודריק לפנים של נייג'ל כשזה תלוי על החבלים!! נייג'ל השתמש בכל 3 הנגיעות חבל שלו והקרב נגמר כששניהם היו מחוץ לזירה ונייג'ל תקף ברגע האחרון את רודריק ונכנס לזירה בספירה ל19 ורודריק לא הספיק לחזור בזמן
פרומו של ג'ים קורנט הוא ירד קצת על ECW ועל וינס מקמהן הוא הודיעה שקנטה יקבל קרב מול דניאלסוןעל התואר בניו יורק ב 16/9 בניו יורק הוא דיבר על 3 הבקשות של הומיסייד הוא אמר שROH צריכים את הומיסייד אבל הוא לא יכול לתת לו כל כך הרבה כוח דניאלסון יצא ואמר לקורנט שהוא יהיה האיש ה 5 של ROH
האחים בריסקוניצחו את האייריש אירבורן. (15:09) קרב ממש טוב שבו האיריש אירבון הציגו יכולת מעולה והם שלטו ברוב הקרב עם מלא תרגילים אווירים מעולים רק שחלקם לא זרמו חלק... הבריסקו לא ממש הציגו את המיטב שלהם אתמול אבל כמו תמיד הם לא מאכזבים והם פשוט אחד הצמדים הטובים כיום (הם ממשיכים לפתח שרירים ומתנפחים לאללה) במהלך הקרב היה שוטינג סטאר סלפש כפול!! אל תתלהבו זה לא שעשו שמונים אלף סיבובים באוויר פשוט 2 מתאבקים אחד מכול צמד (סורי לא זוכר בדיוק מי) עומד על החבל השלישי ומבצע שוטינג סטאר ספלש אל מחות לזירה!

elknetld2kil

New member
3 Guys that totally rule ../images/Emo58.gif

בNWA Wildside (שחדלה כבר לפעול) היה סטייבל שנקרא 3 Guys that totally rule. בסטייבל היו חברים ג'ימי רייב, סת' דיליי (אותו אחד שהפסיד לדליריוס) וגם סאל רינארו. מאז ווידסייד התפרקו ורב התאבקים שלהם עברו לFIP שממוקמת באותו אזור. יחד עם רייב בווילדסייד היה גם פאסט אדי וגאס, שהיה חלק מהאמבסי שותף של רייב בFIP בתור הDP אסוסייטס (לתרגיל שלהם קראו Double Penetration. שם גאוני.).

yauli747

New member
../images/Emo59.gif זירה של כבוד-עדכון ROH../images/Emo59.gif

בשביל הסדר הטוב וכדי למנוע בלבול:
ידיעות שתורגמו ישירות מהדיווח של ROH יופיע תחת הסימן
תוספות שלי-דעות אישיות או סתם עדכונים מאתרי החדשות השונים יופיעו תחת הסימן
שאלות לדיון או סתם שאלות שלי אליכם יופיעו תחת הסימן
---------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לדיווח עצמו:
כנראה שהפיוד בין CZW ו ROH נגמר למרות שיש עוד כמה מתאבקים שעדיין משובצים לקרבות אבל הם פשוט ימישכו להתאבק אבל לא בתור נציגים של CZW המטרה הראשונים של הפיוד היה אטרקציה חד פעמים בפילדלפיה אבל אחרי שהם ראו שהקהל אוהב את זה הם המשיכו את זה כמה וכמה חודשים טובים ופיתחו את זה לאחד הפיודים הבין ארגונים הטובים שהיו אי פעם
נייט ואב כנראה שבר את האף אחרי הקרב COD
למרות שהומיסייד ביקש להחזיר את לו קי לROH אין תיכנון להחזיר את לו קי לROH וזה היה פשוט לשימוש בסטורילין וכדי לגרום לפיוד בין הומיסייד לג'ים קורנט/אדם פירס ולהפוך את פירס ו קורנט להיילים התיכנון המקורי היה שקורנט יהיה המנהל של אדם פירס בROH אבל בגלל שהפיוד עם CZW נמשך גייב ספולסקי החליט להפוך את אדם פירס ליד ימינו של קורנט ולדחות את הצירוף בניהם... הומיסייד וג'ים קורנט יהיו ב16/9 בניו יורק בהופעת הבוכרה של ROH במנהטן סנטר וזה כנראה יוביל לקרב בין הומיסייד לאדם פירס
ROH הודיעו אתמול שהם לא יעבדו יותר עם האתר Ticketmaster והם עוברים לעבוד עם האתר TICKET.COM זה בא בעיקר בגלל תלונה של משתמשים על העמלות הגבוהות של Ticketmaster ועל הרבה מקרים של כרטיסים כפולים... אני אישית תמיד קונה דרך האתר של ROH
כמו שציינתי בדיווח על DBD 4 נייק קייג' היה באירוע והוא היה שם תחת חוזה של ROH והם הביאו אותו בתוך מחליף אפשרי למקרה שהם יצטרכו מישהו לצוות של CZW... זה רק מראה על המקצועיות שבה מנהול ROH ולכן הוא גם שונה משאר האינדיז
כמו שהבנו מהפרומו של קורנט/הומיסייד באירוע אתמול סטיב קורינו יחזור בקרוב לROH אבל טרם דיעו בדיוק מתי זה יהיה וכמובן זה יהיה שוב לקרב מול הומיסייד... שיצטרף לסדרת הקרבות המעולה שלהם בROH (בניהם הקרב שהכניס אותי כל כך חזק לROH באירוע הראשון שהיתי בו)
ג'יי ג'יי דילון ו ג'ים קורנט צילמו ראיון שוט לסדרת הראיונות שוט של ROH
טרנט אסיד היה מאחורי הקלעים לפי הדיווחים הוא רק בא לבקר חברים כי הוא גר באזור
Synn מ OVW היתה מאחורי הקלעים לפי הדיווחים היא בא עם ג'ים קורנט.. אני לא ממש יודע מה הקשר בניהם
כמו שכבר דיווחת סומי סאקי ושינגו טאגקי היו באירוע כדי לקדם את האירוע של דראגון גייט שבינתיים כבר בוטל
סידרתי/עידכנתיאת הקארד לאירועים הבאים תוכלו לקרוא אותם בחלקו ה2 של הדיווח
בפורום של ROH היו הרבה תלונות על השימוש בסמואה ג'ו ובאיי ג'יי סטיילס אתמול אבל בעיקר על זה שג'ו לא לקח חלק משמעותי בקרב אתמול... לדעתי התלונות היו פשוט לא במקום וג'ו לקח חלק מעולה בקרב וגם זה עזר לפתח את הפיוד שלו ולתת עוד הייפ בקרב שלו מול בריאן דניאלסון... בכול מקרה הנה מה שגייב ספולסקי (הבוקר של ROH ) כתב בפורום בתור תגובה
I never post in these types of topics but I'm tired of all this. First of all, TNA had NOTHING to do with Joe tonight. Tonight would have gone down exactly how it went down if TNA had a PPV tomorrow, had no show tomorrow or didn't even exist. TNA has NEVER come to me with any booking concerns about particular matches. In fact, I hardly even talk to anyone there except for their booking agent to, you know, book guys and he is more than happy to book guys out to us. In fact, he has been more than helpful to ROH on numerous occassions. Samoa Joe has wrestled injured for ROH in the past when he could have easily taken the night off. Samoa Joe busted his ass in that ring last night for all of you and gave it his all. To this day Samoa Joe makes sacrifices for ROH that you will never know about because he supports this company and feels a strong bond to this company. While we are on the subject, the whole thing going around the internet that TNA wrestlers will not win ROH titles is also completely ridiculous and has no truth to it. So I hope this clears some stuff up. Thank you to everyone tonight for a great show. We will all try our best to maintain this level of quality for you.​
בפרסום התוצאות של האירוע DBD 4 היה ויכוח על מהו ספויילר הקשור בROH.. אני רוצה להזכיר לכולם שהוחלט בפורום שאי אפשר לקבוע מהו ספויילר לגבי ROH בגלל הזמן שלוקח לאירוע להגיע לDVD אני מבין שהרבה מחברי הפורום החליטו לא להחשף לספויילרים אבל אין מה לעשות זה כרגע המצב בפורום לדעתי גם מפספסים הרבה בזה שלא עוקבים אחרי העידכוני חדשות וגם אני נחשף לספויילרים עד שאני קונה/משיג את הDVD ואני לא רואה את זה בתור משהו כזה נוראה אז נכון שחברי הפורום צריכים אולי להזהר ולשקול מה לכתוב בכותרת אבל אין שום טעם לבוא למישהו בתלונות על ספויילרים כי אין חוק כזה בפורום ואני יודע שלי אישית יהיה קשה לקיים חוק כזה!

yauli747

New member
../images/Emo59.gif חלק 2 ../images/Emo59.gif

האירועים הבאים של ROH
28/7 דייטון,אוהיו
בי ג'י ויטמר נגד נקרו בוצ'ר ב a NO ROPE BARBED WIRE MATCH
ג'ק אבנס ורודריק סטרונג נגד האחים בריסקו
ג'ימי רייב סאל רינארו (עם הנסיך נענע) נגד דיווי ריצארדס וג'ארל קלארק
נייג'ל מקגינס נגד קולט קאבנה
כריסטופר דניאלס נגד מאט סיידל 29/7 קליבלנד,אוהיו
כריסטיאן קייג נגד כריסטופר דניאלס
נייג'ל מקגינס נגד בריאן דניאלסון בקרב אלוף מול אלוף
ג'נריישן נקסט נגד אייריש איירבורן, דייבי ריצ'ארדס וג'ראל קלארק 8\4 לונג איילנד
סמואה ג'ו נגד אי ג'יי סטיילס
Ultimate Endurace: אוסטין אריס ורודריק סטרונג נגד ג'ימי רייב ואלכס שלי נגד בי. ג'י. וויטמר ואדם פירס נגד הרוטווילרס
קנטה ודייבי ריצ'ארדס נגד הבריסקוים 8\5 ניו ג'רזי סמואה ג'ו נגד בריאן דניאלסון על התואר של ROH
Ultimate Endurace: אוסטין אריס ורודריק סטרונג נגד הבריסקוס נגד מאט סיידל וג'ק אבנס נגד האייריש איירבורן
קנטה נגד דייבי ריצ'ארדס
נאומיצי מארופוג'י יהיה באירוע 12/8 ליברפול, אנגליה
אוסטין אריס ורודריק סטרונג נגד ג'יי ומארק בריסקו על תואר הזוגות של ROH
קולט קאבנה ו מאט סיידל נגד ג'וני סטורם וספאד (Spud)
דייוי ריצארדס נגד ג'ימי רייב (עם הנסיך נענע)
רובי ברוקסיד (Robbie Brookside) נגד צאד קוליאר
דאג ויליאמס ו ג'ודי פליש (Jody Fleisch) נגד צמד מNOAH
בי ג'יי ויטמר נגד קלואדיו קסטלוני 13/8 הרטפורדשייר (Hertfordshire), אנגליה
3 way battle of the Champions- אלוף ROH בריאן דניאלסון נגד אלוף FWA הייד ונסן (Hade Vansen) נגד אלוף IPW:UK מרטין סטון
אוסטין אריס ורודריק סטרונג נגד דאג ויליאמס ו ג'יימס טיאג' (James Tighe)
ג'יי ומארק בריסקו נגד ג'ודי פליש וג'וני סטורם
מאט סיידל נגד פאק (Pac) 25/8 מיניסוטה 26/8 שיקגו
2 מתוך 3 הצמדות: בריאן דניאלסון נגדקולט קבאנה על אליפות הROH
סמואה ג'ו נגד קלאודיו קאסטניולי
ג'ים קורנט יהיה באירוע 15/9 קונטיקט Glory By Honor V 16/9 ניו יורק Glory By Honor V
קנטה (KENTA) נגד בריאן דניאלסון על התואר של ROH
ג'ים קורנט יהיה באירוע 7/10 דטוריט 4/11 פחלדלפיה
קנטה (KENTA) יהיה באירוע 8/12 דטרויט 9/12 שיקגו 30/3 דטרויט סופ"ש רסלמניה 23 31/3 דטרויט סופ"ש רסלמניה 23
כמה קישורים שיעזרו לכם ללמוד יותר על הROH
ארכיון הדיווחים של זירה של כבוד http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=13&c=6299&sc=797&ssc=0 אתר הוידאו של ROH http://www.rohvideos.com היסטורית האירועים של ROH http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=13&c=614&sc=126&ssc=0 היסטורית התארים של ROH http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=13&c=613&sc=117&ssc=0 מאמרים כללים על ROH http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=13&c=6299&sc=799&ssc=0 מאמרים על פיודים וסטוריליינס בROH http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=13&c=6299&sc=798&ssc=0 ביוגרפיות של מתאבקי ROH http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/default.asp?forumId=13&c=602&sc=1544&ssc=0 האתר הרשמי של ROH http://www.rohwrestling.com גלריית התמונות של ROH http://www.rohphotos.com/roh/4images

BeN ShaDe

New member
../images/Emo45.gif

יפה שלא רק פה יש את הצרות של הספויילרים.
בניגוד לאחרים פה , אני אוהב את הפיוד של ROH ו-CZW וחבל שהוא נגמר. אבל אין דרך יותר טובה לסיים פיוד כזה בקרב COD ואני רואה שיש בהופעות הבאות קרבות של מתאבקי ROH נגד CZW , מעניין כמו שאמרת האם יזכירו שהקרב הוא בפיוד הזה או שסתם זה יהיה קרב רגיל במסגרת ROH.

yauli747

New member
2 דברים....

1 לא ממש הבנתי למה התכוונת כשכתבת "יפה שלא רק פה יש את הצרות של הספויילרים" 2 טוב לדעת שלפחות מישהו 1 קורא את הדיווחים שלי עד הסוף (הגעת לפיסקה האחרונה) כך שזה עושה לי הרגשה טובה וחשק להמשיך...

למעלה