,Dearly beloveds

תתש

New member
,Dearly beloveds

we are gatherd her today to honor the deasest Forum Law&Order Number 1003, may it rest in peace מה קורה פה?! אף אחד לא כותב הודעות חדשות. יש פה הודעות מלפני 3 וחצי שבועות!!! במיוחד שעלתה העונה השביעית בהולמרק העונה הרביעית של מדור מיחד בערוץ 1 ולא נראה לי שאני היחידי שמור** פרקים של העונות החדשות בארה"ב מהביטו*** לחוק וסדר יש הכי הרבה סדרות בת שמוקרנות בו זמנית (bu yuc גם ל-CSI) ובינואר הקרוב סדרה רביעית ובארץ יש חוק וסדר שישה ימים בשבוע אז מה קורה??? ולכן לפי דעתי אחרי כל פרק של חוק וסדר מפגש בצ'אט והמלצה לשאר חברי הפורום לראות את הפרקים החדשים בדרכים שציינתי למעלה כי יעברו שנים וזאת לא הגזמה עד שהן יגיעו. בנוסף אני חייב לציין את הסדרה הבית הלבן שפתחה אתמול עונה חדשה אם מישהו גם צופה בסדרה שיכנס לקומנת הבית הלבן בניהולי דרך הקישור.

תתש

New member
תיקון ותגובה על הפרק של אתמול

במקום BU YUC אמור להיות טוב נו. הפרק של אתמול היה הכי טוב של חוק וסדר בעונה הזאת, במיוחד אהבתי את לני כי אף פעם לא הראו אותו מתעצבן ומפגין רגשות. ובכל מקרה אחרי הפרק של היום להתחבר לצ'אט.

Homer Simpson

New member
מה היה כל-כך טוב בו?

אתה מדבר על הפרק "שחיתות"? קודם כל, חסרים בו לדעתי שני המרכיבים העיקריים לפרק טוב: חקירה מתוחכמת, ומאבק מוחות מול ההגנה. חוץ מזה, הרבה דברים בו לא הגיוניים: לא הגיוני שאם הקטור גרסיה היה רוצה לרצוח את מוראלס הוא היה עושה זאת באמצעות שוטר בנוכחות כמה שוטרים אחרים. לא הגיוני שקרטיס מצא כל-כך בקלות את רובן מוראלס, והרעים לא הצליחו למצוא אותו (הם גם ידעו איפה עבד). לא הגיוני שבסוף נתנו לפלין ללכת לבד לכנסיה (אם במקום בריסקו היה מחכה לו שם רוצח?). אפילו לא הגיוני שתובעת תנדב לשוטרים פרטים על ההלבשה התחתונה שלי. אגב, בפרק הרבה יותר מאוחר ('מרתון' בעונה 10) שוב הוטל יושרו של בריסקו בספק, רק ששם היתה עלילה יותר מורכבת.

elcool

New member
יש לי בעיה קטנה עם זה

בדרך כלל אחרי הפרק בהולמרק אני דיי עייף ואיך לי כח לעשות כלום חוץ מללכת לישון (וזה גם בדרך כלל על הספה אחרי הקרדיטים), אז שכנגיע לגשר, ואם אני לא יהיה יותר מידי עייף, נחצה אותו.

Nimst

New member
אני מסכימה לגמרי

(וקיבלתי את המסר שלך). התכוונתי לתת עוד קצת זמן לאנשים להתחיל לראות את הפרקים בהולמרק ולהזכר בפורום, כי עד עכשיו באמת לא היה ממש טעם, אבל אני מניחה שהגיע הזמן להחיות את הפורום מחדש. אז צ'אט אחרי כל פרק נשמע לי אחלה (צר לי שלא ראיתי את ההודעה קודם, הייתי היום בהופעה של עברי לידר (
)). חידון שבועי יתחיל בשבוע הבא, וגם ביוגרפיה. מי שרוצה לעזור לי - יותר ממוזמן. למי שיש רעיון נוסף (וגם רעיון לסקר חדש), אז להציע. וכשיהיה מה לסכם, יחזרו גם הסיכומים השבועיים..

Nimst

New member
אה, ועוד שני דברים

דבר ראשון, "הבית הלבן" שולט לגמרי. סדרה איכותית, האהובה עליי אחרי חוק וסדר. בכלל לא ידעתי שהם התחילו לשדר אותה שוב בארץ.. דבר שני - אנשים, "חוק וסדר" היא לא מיינסטרים והיא לא הסדרה הכי מצליחה בארץ. אין לה אלפי מעריצות צווחניות שייכנסו לפורום ויציפו. זה פורום קטן, אז בואו נהפוך אותו לאינטימי. לא סתם קוראים לזה "קהילה", נכון? שתפו אותנו במה שקורה איתכם, זה לא חייב להיות קשור לחוק וסדר כדי להתאים לפורום. מספיק שאתם אוהבים את הסדרה (או את אחת הסדרות). -
קבוצתי -

תתש

New member
בקשר לבית הלבן

העונה השישית עלתה כבר בארה"ב והעונה החמישית תתחיל נראה לי בים חמישי הבא בערוץ 2.

למעלה