Dear. Karen

Dear. Karen

הסיפור ז'לי, רוצים
הוא מבוסס על מקרה אמיתי שקרה לי בסימס
לפחות תגובה אחת ואני יתחיל...

InBaR 85

New member
אולי במקום לרשום על מה

זה יהיה יותר טוב פשוט לכתוב את הסיפור?

Dear. Karen- פרק 1

"היי, אני קארן. איך להתחיל לספר על עצמי? אממ.. לפי השם אתם בטח מבינים שאני יהודיה! כלומר חצי. אבי יהודי, קוראים לו אדם. הוא גר בעיר התחתית עם חברתו אנה. הורי התגרשו לפני שנתיים שלוש בעקבות בגידה.. לא יודעת מה הלך שם. אימי גרה איתנו, קוראים לה ג'ניס. היא בעלת הבית! אשת עסקים די מכובדת. יש לי גם שני אחים- אח תאום, בן [אחד הילדים הכי מציקים שפגשתי בעודי חיה]. ואחות גדולה- נטלי, שלומדת בקולג'. היא קצת ניתקה קשר עם אבי לאחר הגירושים. אני בת 16 [וכך גם אחי, דה?!] אין לי ממש חברה טובה, יש לי הרבה אבל לא טובות. יש לי חבר שבשבילי הוא כמו אח! קוראים לו טרנט. אנחנו חברים מאז היסודי... הוא בדיוק כמוני, אוהב אותה מוזיקה, אותם מפורסמים, אותם תוכניות טלוויזיה.. הכל! ממנו גם למדתי דבר או שניים על החיים. אני מנגנת על פסנתר ומבשלת מצוין.. וזהו! נראה לי שזה מספיק".

m a y a 333

New member
תמשיךך!!

יפה........אבל לא הבנתי מה כל הקטע בסיפורים האלה.. הם לא אמיתיים נכון? אז מה הם קשורים לסימס? כי לא באמת אפשר להיות יהודי וכל זה לא? מאיה

חחח...

אני רציתי שהם יהיו חצי יהודים! הם לא באמת יהודים! אבל אם היה לך את סימס2: חגים היית מבינה שאפשר לחגוג את חנוכה. והסיפור הזה באמת קרה! אני מוסיף עלילה כדי שיראה אמיתי אבל זה הכל אמיתי!

פרק 2

קארן קמה... היה זה יום שבת. כולם ישנו. היא ירדה למטה לצפות בטלוויזיה, אך לא היה דבר מעניין. רבע שעה של שיעמום עבר עליה, והשעה היתה רק 7:05. ואז עלה במוחה רעיון- נתקשר לטרנט, הרי הוריו עובדים. רקע על טרנט: נער ממוצע. לא הכי טוב בלימודים. שובב, חובב מוזיקת רוק. הוריו עובדים יחד [הם רופאים]. אח בדם של קארן. וכל דבר קטן שקורה הוא רץ אליה. *הטלפון מחייג* טרנט:"מי זה?!" קארן:"סנטה קלאוס" טרנט:"אבל למה בשעה כזאת?" קארן:"כי היה לי משעמם, מה אתה עושה?" טרנט:"עד עכשיו ישנתי" קארן:"הא... ואתה רוצה להמשיך לישון?" טרנט:"לא, עזבי... על מה נדבר?" קארן:"לא יודעת" טרנט:"אממ... היה כיף אתמול הא?" קארן:"כן.. חח אלכס הרגה אותי איך שהיא רקדה" טרנט:"רקדה?! זה היה נראה כאילו היא לקחה משהו" קארן:"חחחח... אבל בוא לא נדבר עליה!" טרנט:"למה?" קארן:"עיצבן אותי איך שהיא חתכה לי אתמול!" טרנט:"חפיף.. במילא אף אחד לא לוקח אותה ברצינות: קארן:"וואלה..." טרנט:"וואלה..." *בן התעורר* בן:"מי זה בטלפון?" קארן:"טרנט למה?" בן:"סתם..." קארן:"טוב טרנט אני מנתקת, נראה אותך"" טרנט:"בה ביי"

oshriti123

New member
סנטה קלאוס../images/Emo6.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

חח אהבתי נראה סיפור יפה!
תמשיך!

פרק 2

קארן ניגשה למטבח, בן הכין קורנפלס. בזמן שהם אוכלים ג'ניס יורדת ומצטרפת לארוחה. ג'ניס:"באיזה שעה הגעת אתמול?" קארן:"2 בלילה, 3.. לא זוכרת" ג'ניס:"מה?! אני אמרתי 12:00-12:30" קארן:"אבל למה?! אני היחיד שחזרתי מוקדם!" ג'ניס:"אבל אני לא אמא של כולם" קארן:"טוב אני סיימתי. רוצה לריב? תריבי עם בן!"
*קארן עולה בעצבים לחדר* מאוחר יותר הטלפון צילצל. בן:"הלו?" דיאנה:"בן? תביא לי את קארן" בן:"מי רוצה?" דיאנה:"דיאנה!!" בן:"שניה, קארן תעני
" קארן:"מה'שמע?" דיאנה:"אחלה... אנחנו יורדים כמה חברה לעיר..." קארן:"לא נראה לי אני באה, יש לי לעשות שעורים" דיאנה:"הא, אוקיי. דברי איתי שתוכלי?" קארן:"אם אני יוכל.. ביי" מאוחר יותר בערב ג'ניס יצאה לעבוד. בן וקארן נשארו לבד. פתאום נשמע צלצול פעמון. קארן:"אני יפתח" *נפתחת הדלת* קארן:"נטלי!" נטלי:"מה נשמע יפה?" קארן:"בסדר... בואי כנסי" נטלי:"ואם לא היית מציאה לא הייתי נכנסת?" קארן הלכה למטבח להכין טוסטים לכולם. נטלי:"בנצ'וק, מה קורה?" בן:"בסדר. מתי מצאת זמן לבוא?" נטלי:"מחר התבטל שיעור ואני מתחיל יותר מאוחר" קארן באה עם טוסטים קצת שרופים. נטלי:"אממ.. תודה?!" קארן:"חח.. נשרפו קצת" בן:"אולי עדיף שנזמין פיצה?" קארן:"אוקיי..." נטלי:"אל תתבאסי" קארן:"חפיף" אחרי רבע שעה השליח בא. *צלצול בדלת* נטלי:"כן?" השליח:"הפיצה שהזמנתם"
נטלי:"תודה! כך טיפ של 5$" השליח:"תודה ובתאבון!" *נטלי נכנסת עם המגש וכולם אוכלים* נטלי:"אז בן, יש חברה?"

למעלה