Dear James you are neglecting your monthly report

JAMES DEAN

New member
אל תיפגעו אבל לא יהיה למרות שהוא מוכן

אין מספיק דיונים בפורום.
הפורום מכיל 7-8 אנשים קבועים (הרוב נהרו לפייסבוק) שזה בסדר.
יצא לנו לראות את מרבית הפריטים שיש ברשותינו.
אין מפגשים בין חברי הפורום וחבל.
רוב הפורום שאלות והערכות.
כבר לא נעשה מזמן מאמר חדש לפורום.

אני לא יכול לעשות הכל לבד. תעזרו לי ולחברים שנמצאים.
אם יהיה כאן מהפך אני מבטיח שזה ישתנה.

לסיום מעוניינים במפגש? (סעיף 4)

אמנון אלבז

New member
מנהל
המנהל צודק

ישנה נהירה המונית לפייסבוק, מבדיקה שאני ערכתי בין חברי לתפוז , התלונה הרצינית ביותר היא על ההשהיה למתן זמן פרסומת בפתיחה ולאחר כל פעולה שמתבצעת בפורום, הפייס יותר מהיר.
למרות כל זה החברים הותיקים תמיד ישארו כאן יום יום יכנסו לראות ולדעת מה קורה במשפחה.
&nbsp

מנהל יקר

ככל הידוע לי, אתה גם אספן בעצמך של כרטיסי ביקור. מדוע אתה לא מעלה שרשור של הפריטים שלך ? אני לא ראיתי פעם אחת (אולי לא הייתי שכן עשית זאת) שהעלית פריטים שלך לדיון וכדומה. אני בטוח שיש לך הרבה פריטים חדשים שלא ראינו אף פעם. אני מבטיח שאעבוד על מאמר ואפרסם פה אם אתה תעשה דבר דומה. כרגע, אני פשוט לא רואה טעם לעשות דבר כזה אם אין תנועה רבה בפורום.

לגבי הפייסבוק, אני לא יודע על איזו נהירה מדובר (אישית, לא מכיר את התופעה). בעמוד הפייסבוק האישי שלי אין אפילו הודעה אחת בנוגע לאספנות.

הפורום הזה היה ונשאר לדעתי המקום היחיד והאיכותי ביותר לנושא אספנות, גם במתכונת המצומצמת יותר שלו.

לגבי מפגש, אני בעד.

powo

New member
לדעתי גלעד כאשר אתה לא מעלה את הסיכום החודשי................

אתה מדלל אותו עוד יותר.שם אתה גורם שנזכר כולנו בנושאים שעלו בעבר.ומסכים בהחלט עם חן.שבפייסבוק לא מתקרבים בכלל לפורום בנושא אספנות.תחשוב על זה

hadi orr

New member
פיס בוק. יש מספר אפשרויות. הראשונה שכתבו זאת בטעות פייס ולא

פיס. כלומר עם שני "י" והנכון הוא נקרא פיס בוק ואז המשמעות היא ספר השלום. פיס בוק. או פיס מהמילה חתיכה (לא בחורה חתיכה) של ספר. כלומר חלק קטן מספר גדול.
והאפשרות הנוספת שכתבו את זה נכון וזה פייס בוק כלומר ספר הפנים. וספר זה מיועד למאפרות וכו שצריכות לדעת את מבנה הפנים.

ובכל זאת כתוב למעלה שיש לפורום כ-10000 עוקבים!

חבל להרים ידיים.
תיכף אעלה את מאמר הפתיחה שכתבתי לספר התערוכה.

ארנון65

New member
היום אפשר למצוא בפייסבוק הרבה קבוצות בנושאים

ספציפיים של אספנות (ניירת, רכבים, שעונים ועוד..) וגם הרבה קבוצות מכירה של אספנות, עתיקות ווינטייג'.
להעלות מהנייד תמונה לפייסבוק זה בדיוק שניה.
להעלות לתפוז תמונות זה סיפור מההפטרה -
צילום בנייד, שליחה במייל לעצמך (או צילום במצלמה והורדה למחשב עם קבל), הורדה מהמייל למחשב, הקטנת גודל והעלאה לתפוז. סירבול מיותר ומעצבן.
אין ספק שהפייסבוק מנצח בגדול.
כל הנושא הזה התקדם אבל תפוז נשאר מאחור. שלא נדבר על הפרסומות במעצבנות באתר.
אם לא היו לי כאן חברים/ידידים שאני שמח לראות את האוספים שלהם ולהתכתב איתם - כבר הייתי מזמן נוטש...

נראה אותכם פותחים את תפוז מהטלפון הנייד. כל פעולה קופצת לך פרסומת עד שאתה אומר לעצמך די נמאסתם וסוגר את האתר....

כ חיים

New member
בכ"ז, הפייסבוק איננו תחליף לפורום הנוכחי

וגם אם הפרסומות הקופצות לפני העיניים ומעכבות אותנו עד שמגיעים לפורום עצמו מעצבנות, הרי זה המחיר, שהרי "תפוז" צריך להחזיק את עצמו ולולי הפרסומות היינו נשארים עם פייסבוק בלבד.
נכון שהפורום כיום איבד קצת מהעניין שהיה בו בעבר, הוא פחות מרתק, לפעמים משעמם למדי ולצערנו כבר אין מפגשים בין חברי הפורום כבעבר. מקווה שהדברים ישתנו ונמשיך כאן לאורך זמן מתוך עניין וכיף.

אני עובד עם פיירפוקס

ואין לי פרסומות,
יש מספיק תוספים למיגור כל מיני קשקושים.
אבל מה שממש פוגע בתפוז זה העיצוב החדש הדפוק שלו.
בעבר, דילוג בין פורומים מועדפים היה קל יותר כעת זה מסורבל וגם אני ממעט לבקר בפורומים אחרים.
** למשל פורום נוסטלגיה נסגר, למרות שכיכב ברשימת הפורומים בדוחות החודשיים.

למעלה