Dear friends-SHABBAT SHALOM

shmuel16

New member
Dear friends-SHABBAT SHALOM

Dear friends, this Shabbos we have special guests from Russia joining us . The rebbitzen is back from Israel after being their for fagi , the kindergarten teachers wedding, so with everyone being here we look forward to having a beautifull Shabbos. So at this time I would like to invite everyone to come and join us, if any of you are away on vacation next week have a lovely time, and I look forward to seeing you all this Shabbo s. Shabbat Shalom Rabbi Raskin

שבת שלום וסוף שבוע מקסים ../images/Emo13.gif

אם כבר אז ..מנצלת שרשור זה לברכות לשבת.

../images/Emo16.gif../images/Emo39.gifשבת של שלום לכולם../images/Emo39.gif../images/Emo16.gif

גמני שואלת "איפה הארץ ההיא שקראו לה קטנטונת,,,,,,,,, השיר התפרסם לראשונה בביצוע נורית גלרון - אבל גם בכוכב נולד נתנו לשיר פייט טוב.
השיר על הארץ
מילים: יהושע סובול \לחן: יוני רכטר בואו נשיר את השיר המטורף של הארץ בואו נשיר את השיר הצהוב של החול יחפנים מתהלכים לאורכה ולרוחבה של הארץ ועושים איתה אהבה, אנשים פורקי עול. איפה הארץ ההיא, שקראו לה קטנטונת? איפה אותה אהבה מגוללת בחול? אנרכיסטים הולכים בדרכים, לעורם רק כותונת ובוערת אש בראשם ששורפת הכל? תנו לי לשוב אל אותה הפינה הנידחת איפה אותם החיים עם שמחת הפשטות תנו לי מילים עזובות, מנגינה נשכחת, להוציא מבין הקוצים, קרעים של ילדות. תנו לי לשיר את השיר החולה, הקודח מאוהב וזרוק אמיתי בלי זהות וזכויות תנו לי לחזור בדרכים החולות אהבה לירח שוב לחזור ללכת יחף על שברי זכוכיות."

אור אלה

New member
שבת שלום לכל הפורום הנחמד הזה.

קרה לי מקרה ואני רוצה לשאול אתכם איך נוהגים בו. גיליתי שאחת המשתתפות בפורום/קומונה (לא רוצה להסגיר) שבה אני משתתפת היא גם מנהלת הפורום/קומונה, שרוצה להישאר באלמוניותה כמנהלת, אך היא מופיעה גם כחברה כותבת, כל מצב בניק אחר. כאילו לובשת 2 כובעים. האם הבנתם אותי ?, זה יצר בי משבר אמון עמוק, אך יש לי שם המון חברות, ולא בא לי לפרוש. האם זה הוגן או חברי מצד המנהלת ?

וכש.... וכש..

שלום רב לך אלה האם באישיותך אין שינויים? הנה כשאת מול ילדייך.... וכשאת בעבודה? ...... וכשאת אצל הרופא..... וכש...עם חברותיך , עם בעלך, וכן הלאה וכן הלאה האדם הוא ערב רב של כובעים, בכל אשר ילך, ישלוף מכיסו את הכובע המתאים. כך גם מנהלת הפורום - כמנהלת יש לה התנהגות ההולמת את גלימתה אך היא רוצה לצאת ממנה, ללבוש אחרת, ולהיות כ-אחת השווים בלי המגבלות ובלי הזכויות של "מנהל פורום". ממש לא צריך לעשות מזה עניין. הוגן למדיי. גוטה שאבס

שבת שלום אור אלה - אני לא מבינה מה הבעיה

אם בניק האחר שלה היא לא משתלחת או מעליבה למה צריכה לך להיות בעיה? תזרמי איתה...ואם נעים וטוב לך - למה לפרוש? ובעניין ההוגן או חברי - עיזבי - פשוט תזרמי...

אור אלה

New member
יכול להיות שאתם צודקים, לי זה

גרם משהו, אשתדל להתגבר על זה, ולחשוב אחרת. תודה רבה ושבת שלום.

גלבועא

New member
מה זה גרם לך, בדיוק?

למה ומדוע? תראי, בינינו, גם באת למקום שבו את טוענת היא פועלת, ועשית לטעמי "חצי איחצון" או רמזת לה שתדע שאת יודעת, זה נראה לך הוגן? לא יכולת לפנות אליה במסר?

אור, לא יודע אם תשובי ותקראי את שכתבתי

אבל אני רוצה לנחם אותך שזה לא הפורום היחיד שזה קורה. גם בפורום/קומונה (לא רוצה להסגיר) שאני משתתף לעיתים זה קורה. בעיקר כשה"אקשן" דועך. אם אין כוונת זדון מאחורי התחפושת למי זה איכפת. הכל מתחפשים כאן.

גלבועא

New member
תראי יקרה, אור

אני מופיע כאן גם בניק שאינו של מנהל פורום, ויש לי עוד כמה ניקים בתפוז, שאף אחד לא יודע על הקשר ביני לבינם. עם זאת מנהלי פורומים בתפוז יועים היטב את גבול המותר והאסור להם כמנהלים. אני לא בדיוק מבין על איזה משבר אמון את מדברת.

שילה1

New member
שבת שלום לכולם

למתווכחים,לצינים,ליודעי הכל בכל,למעבירי הביקורת,למלהטי השפה,לפותחי השרשורים ולאלה שכבר הלכו או בדרכם לאכול- שבת מדהימה לכולם.

מיקאלה1

New member
שבת שלום האינטרנט תוקן, עכשו כוכב נולד

אקרא בזמני החופשי את מה שלא הספקתי.

אודרי11

New member
מזל טוב...איך אפשר בלי אינטרנט...../images/Emo9.gif

שמתם שכל פעם מחליפים את המקומות של האייקונים...כל הזמן אני בחיפושים....

אודרי11

New member
פורפור את לא בכוכב נולד?

.כל המדינה עוצרת נשימתה....התעבור הזמיר המילל את אחוז החסימה אם לאו...

למעלה