Dear אפי, בעייה לי !!

SnoopyS*GirL

New member
Dear אפי, בעייה לי !!

אני כל הזמן תוהה ולא מצליחה להגיע להחלטה. האם הקלוריות ב2 במבות שוש קטנות שוות במספרן לקלוריות בבמבה שוש גדולה אחת!?...

boaz10

New member
תלוי בשיטת האכילה שלך

אם את נוגסת אותם, הרי שמכמות של שתי במבות תישאר אותה כמות של פירורים בין השיניים שכן אין מקום שם לכמות כפולה, כך שהקלוריות במקרה הזה לא יהיו בדיוק כפולות. אם את אוהבת למחוץ את הבמבה בין הלשון לחיך, השיטה המועדפת כנראה על רוב האנשים, או אז כל קלוריה נספרת ומחושבת בנפרד כיוון שהיא נספגת דרך רקמות הלשון והחיך.

בעיה בעייתית

כמדומני שבפורום "דיאטות והשמנה", ידעו לענות לך בדיוק מפתיע, ואף יוכלו לומר לך כיצד להכין פשטידת ברוקולי דלת שומן על בסיס חצי במב אחד ושבע חמש-עשריות של שוש.

jahnon

New member
לדעתי

כל הבעיה נעוצה בזה שאת בכלל אוכלת במבה שוש. את צריכה לאכול במבה של אוסם (שלפי דעתי היא הבמבה הטובה ביותר) ואז לא תוטרדי מכמות הקלוריות ב2 במבות קטנות שוות לבמבה גדולה גם בגלל שלא תשימי לב לכמות כי זה טעים וגם בגלל שאת תהיי מבסוטה שלא טחנת מסיבמבה.

Dor K

New member
ובכן...../images/Emo132.gif

בשקית במבה קטנה יש 135 קלוריות. בשקית גדולה יש כ-370 קלוריות. הבה נעשה חישוב... זה כמעט כפול 3. המסקנה: לכי על הקטנה, אחרת תעשי שמנמנה...
(אני חייב להיות קופרייטר... אני מרגיש את זה בעצמותיי)

Idan91

New member
איכס, לא!!

"פרפר" זו הבמבה השווה ביותר, אח"כ "שוש", ובמבה של אוסם- ב-ס-ו-ף!

jahnon

New member
אנשים כאן לא מבינים כלום

איך פרפר לפני אוסם איך? ואני אומר אלוהים תן לי את התינוק של אוסם. את הנימוחות הצהובה הענוגה הזו.

Idan91

New member
לאוסם אין טעם בכלל.

י-א-ק! אילו אמרת רק ששוש עדיף על פרפר, הייתי אומרת ניחא. כי לשוש באמת יש פריכות נהדרת, והוא נאכל בצורה כיפית ביותר. אבל פרפר ש-ו-ל-ט מבחינת הטעם. ואוסם? אין לו שום דבר!! לא את האווריריות של שוש ולא את הטעם של פרפר. הוא כמו הערבה. חסר טעם, חסר ריח (הריח כמשל.. כן?
)

jahnon

New member
מכיוון שלבמבה אין טעם אז תסבירי לי

איך זה ששני החברות האחרות חיקו את במבה של אוסם? איך זה יכול להיות שכל כך הרבה אנשים נהנו ממוצר חסר טעם עד שהחליט מי שהחליט לשכפל את הטעם? אין מה לעשות והתינוק צודק אין אין אין כמו במבה. ומבחינתי יוכל הפרפר לעוף לו למחוזות אחרים. וגם החיפושית המוזרה הזאת.

Idan91

New member
המממ

דבר ראשון, שני החברות בטוח לא חיקו את במבה של אסם, אם כבר.. שתי החברות. ולענינינו- ממתי כמות האנשים קובעת את טיב המוצר? (נראה לי אף אירוני במקצת לומר שהכמות קובעת את האיכות..) ואם המון אנשים רואים דודו טופז? זאת תכנית מדהימה?

r i p l y

New member
חברה פספסתם את העניין המרכזי..

במבה טעימה ככל שתהייה בכל צורה גודל פירמה וסוג היא פשוט עושה ח´צקונים מה הלחץ? מה ההתרגשות? על מה ולמה הדילמה... לא חבל?? ? ושלא נדבר על חמאת בוטנים ובוטנים על משקל זה פויה!!! (למרות שיש לי וידוי קטן פעם פעם בתקופת בית הספר היסודי הייתי מתה על חמאת בוטנים ועל זה ריבה(רצוי בטעם תות) >>>יאמי... אבל מי כמוני יודע שזה נזק בלתי הפיך לעור הפנים ... אסור אסור אסור.!!

למעלה