dead mystic- a day before the day

dead mystic- a day before the day

מעולם לא פרסמתי אי איזו ביקורת בפורום, בעיקר בגלל שאני לא מחשיב את עצמי ל"מבין" מספיק בכדי לחוות דעתי...אבל הפעם זה שונה. הפעם מדובר באלבו שאני מניח שרובכם אפילו לא שמעתם עליו. זהו פרוייקט של בחור ירושלמי, שיצא בשנת 2003, בו הוא מקליט את כל הקלים וממקסס בדרך לתוטצר סופי, והכל בביתו. ואיזה תוצר סופי! פרוג שדומה בסגנונו לענקי הפרוג של שנות השבעים, חוזר למקורות, לא מתיימר להיות חדשני ומיוחד (ויוצא מחורבן) כמו מיני ניאו פרוג ופרוג מטאל. המלודיות מדהימות ומדוייקות להפליא, האלבום זורם נפלא, ואפילו לשניה אתה לא מרגי שמשכו קטע כלשהו יותר מדי, שחזרו על מוטי מסויים יותר מדיי ושחקו אותו. הכל מתוזמן נפלא! נגיעה של קינג קרימזון, מהתקופה הקלאסית שלהם (עד "איים"), בהחלט ניכרת באלבום. אפילו איכות ההקלטה והמיקסינג הם ברמה ממש גבוהה. אני אישית התקשיתי להאמין שמדובר באלבום שהוקלט בתנאים ביתיים. יש אולי שיר אחד או שניים שבו כלי הקצב (התופים והבאס) קצת לוקים בחסר, אבל כמה כבר אפשר לבקש?! מרבית האלבום הוא אינסרומנטלי, חוץ מכמה קטעי שירה קצרים למדיי, שבהם ניכרת יכולת ווקלית טובה למדיי, אך עם זאת מבטא כבד (ישראלי-רוסי). לי לא מפריע. האלבום הוא הפקה עצמית, לא יצא בשום לייבל, אבך האמן הפיץ אותו בכמה חנויות שהסכימו לקבל אותו. אני אישית יודע שב- ufo הירושלמית יש את זה, או יש את היכולת להזמין מהר מאוד. בכל מקרה, במחיר הלא-רציני (50 ש"ח) שעולה הדיסק בהחלט שווה לרכוש אותו, לאוהבי הפרוג הקלאסי. מדובר באמת במשהו מעולה! נ.ב יש לי את המהדורה החדשה שיצאה של anglagard- epilog... חחחחח

יש לו שם, וגם שם מפשחה...

אבל אני יודע רק אחד משניהם- שם פרטי: פרדי... אבל זה לא רלוונטי..הוא לא חותם בשמו על הדיסק...אני במקרה יודע....

החנות בירושלים, כפי שציינתי

מיקום מדוייק- במדרחוב, קרוב למקדונלד'ס, משמאלך כשפניך לתוך המדרחוב. ולגבי איפה אפשר...אז החנות שציינתי, ולמיטב ידיעתי גם "האוזן השלישית", אבל אני מבטיח לנסות ולברר בהקדם- כדי שתהיה ליתשובה. לגבי דוגמיות...אני לא יודע על כאלה, אבל אפשר לחפש. האלבום הופץ באינטרנט בבר, פוט אין לי מושג איפה.

zambush

New member
רח' בן הלל ../images/Emo73.gif

אחלה חנות, יש שם את ליקוויד טנשן

מורנא007

New member
נראה לך שתל-אביבים יסעו לירושלים

כדי לקנות אלבומי מוסיקה?

חזון אחרית הימים שלי...

אבל ברצינות, פשוט ציינתי לחברי הפורום הירושלמים (אם יש) שאפשר למצוא במקומות מסויימים...למיטב ידיעתי זה אמור להיות גם בכמה חנויות בתל אביב...

zambush

New member
לא יודע לגבי תל-אביבים ../images/Emo73.gif

אבל אני נסעתי לתל אביב כדי לקנות דיסקים. וגם עוד כל מיני דברים שאין בירושלים ויש בתל אביב (ציוד סנובורד)

למעלה