DEAD MAN יש לי שאלה

R a v e n

New member
DEAD MAN יש לי שאלה

בRUMBLE 2002 מייבן זרק את טייקר מהזירה וקהל צעק כמו משוגע "מייבן" "מייבן".. אז אתה רוצה לאגיד שמייבן באמת כזה גדול ויותר טוב מטייקר בRUMBLE ? או שטייקר עשה אותו כזה גדול ? לפי החשיבה שלך אז מייבן יותר חזק מטייקר ויותר שולט בראמבל

תשובה ........

אני אענה לך כמו שטייקר היה עונה לך על השאלה הזאת, הוא אמר את זה פעם והיה אומר לך את זה עכשיו שממש לא אכפת לו להפסיד למתאבק קטן כמו מייבן ולתת לו קידום וקרדיט בזכות טייקר , וינס או מישהו שם מאחורה קבע שמייבן זורק את טייקר מראמבל או שמייבן מנצח את טייקר ולוקח ממנו את האליפות ההארדקור , טייקר לא התנגד או משהו, הוא הסכים אבל כדי שזה יהיה אמין יותר שמביין מנצח את טייקר היו חייבים להכניס את רוק כי זה בלתי אפשר שצוציק כזה קטן ינצח לבד את אדם גדול מימדים כמו טייקר . מקווה שהתשובה שלי תספק אותך

מה???

איך רוק קשור לזה בכלל? להזכיר לך בראמבל 2002 רוק לא היה בראמבל, טייקר רב איתו רק כי אחרי הראמבל רוק צחק על טייקר איזה אפס הוא ש"ג´ברוני" כמו מייבן מעיף אותו. ודרך אגב, ענית בדיוק מה שאמרנו קודם..... מיק פולי הסכים לקפוץ מהכלוב,הוא היה הגורם הבלתי מותנה, טייקר היה סתם גורם מותנה שמלווה לזה, והיה יכול להתחלף בעשרות אנשים אחרים.

DDN

New member
הדרך הכי טובה

לקדם מתאבק היא לתת לו לנצח מתאבק גדול וותיק. כמו אקס-פאק לדוגמא, שניצח את רייזור ואת טד דיביאסי, כשהוא היה ה123-קיד. מצד שני, אפילו שיש למפסיד (במקרה זה טייקר) מילה בנידון, זו החלטה של וינס מקמהון ולא שלו. יש לזכור שטייקר הוא לא מישהו אמיתי, זו דמות שמשחק מארק קאלוואי (דייקתי בשם?) ולדד מן - כן, מייבן יכול להעיף את טייקר בלי עזרה- אם זה מה שכתוב בתסריט. רק רוצה להזכיר, שברט הארט התקדם לגדולה בעזרת נצחונות נקיים על רודי פייפר וריק פלייר. עד אז, אף אחד לא לקח אותו ברצינות. שון מייקלס התקדם לגדולה בעזרת הניצחון שלו בראמבל ב95 (נכנס ראשון), עד אז, הוא היה נחמד, אלוף בין יבשתי (וואו!) בקיצור, הנקודה של הקידום הובנה. מתאבק אחד לא הצליח להיות מקודם ככה, כי אם ההפך, והוא. . . . הרוק! הוא ניצח את האליפות הביניבשתית מוקדם מדי (את מי הוא ניצח? את HHH?) הקהל לא אהב את זה (שרק לו בוז), המתאבקים מאחורי הקלעים לא אהבו את זה, והרוק נעלם לתקופת זמן מסויימת והמציא את עצמו מחדש, לדמות יותר קליטה וחביבה. לפני שהוא היה הרוק, הוא היה סתם לפלף - רוקי מאייביה.

אני אסביר את עצמי טוב יותר......

אני התכוונתי שטייקר הוא לא ביג שוט כמו אוסטין שיש לו אגו גבוהה מידי כדי להפסיד למתאבק קטן או בראט הארט לדוגמא שהיה להם בעיה להפסיד במקום כלשהו או למישהו לאנדרטייקר לא אכפת מהדברים האלה איפה להפסיד ולמי וינס אומר הוא עושה הוא לא מתווכח לעומת זאת תראו אוסטין מה הוא עשה אחרי שהוא הפסיד לסקוט הול תראו מה קרה לבראט אחרי שוינס נאלץ לעשות את מה שהוא עשה אני מבין את כל העניין הזה עם התסריט אבל אני מתכוון שלטייקר אין בעיה עם התסריט הוא מקבל בחיוב את מה שנותנים לו ולא עושה בעיות כמו כמה אנשים שעושים ועשו בעיות לזה אני מתכוון. ואני מתכוון לקרב שהיה בסמקדאון שבו מייבן ניצח את אנדרטייקר כי הרוק התערב, הרי זה בלתי אפשרי שמתאבק מדרגה מאוד נמוכה ינצח סופרסטאר זה נראה לכם הגיוני דבר כזה ? לא,זה אפילו לא הגיוני גם בתסריט אז לכן כדי שטייקר יצא יפה מעניין הזה שהוא הפסיד את אליפות ההארדקור למתאבק מרמה נמוכה הכניסו את הרוק

BinNs

New member
ערבבת כמה דברים...

אוסטין לא הפסיד להול. הוא כעס כי הם שינו תסטורי ליין. המקורי היה שוינס בא ועוזר להול לנצח.

מחשהו כנראה לא כ"כ מבין משהו פשוט..

אנדרטייקר הוא לא מתאבק כזה טוב מי שיודע איך לספוג את המכות יש לו אומץ לספוג אותם הוא מתאבק אמיתי (כןכן טרי פאנק ומיק פולי)ובגלל זה הקהל מעריך אותם. לאנדרטייקר אין כישורים כ"כ מיוחדים (גם טייזירי יכול להעיף את מיק פולי מהגג של הכלוב, תאמין לי זו לא תהיה בעיה לשום מתאבק) וזו הסיבה שהוא לא אלוף כבר מלללללאאאאאא זמן, הקהל מגיב לו באדישות יחסית לשאר המיין איבנטרים (וזו הסיבה שביגללה התבטל במציאות הקרב שלו בבקלש) אה כן עוד משהו: אחי WWF זה מופע מבויים ולא אמיתי אני מציע לך להפסיק להיות אובססיבי לגבי אנדרטייקר ותפסיק להתלהב ממנו , הוא באמת לא משהו מיוחד ולא יעזור מה תגיד ,זו המציאות.וזה נכון ,זה נכון.

חחח לטייקר אין כישורי היאבקות?

מה לעזאזל אתה מדבר תפסיק עם השטויות האלו תפסיקו אם ראית את טייקר מתאבק בעבר היית רואה מה זה כישורי היאבקות עכשיו פשוט בגלל הגימי´ק שלו הוא לא מראה הרבה כישורים וכו´ טייר הוא אייקון אגדה ולא בזכות הגימיק אז תפסיקו לזיין את השכל, נמאס לי מזה מעריצים פה רק את הארט ובנואה חאלס עם זה לא רק טכניקה עושה אותך למתאבק גדול פה למרות שבנואה והארט כן ( ואני מת על הארט יש לי פוסטרים שלו בכול החדר וכו´ ) ותפסיקו כול הזמן לשנוא מי שהוא מתאבק פופלרי כמו גולדברג רוקי ואוסטין והשאר חאלס עם השטויות האלו

אנדרטייקר של פעם היה מלך מלךךךךךך

הוא היה פשוט מלך והרסו אותו בתור אופנוען טמבל

בחיי it doesnt matter.......

איזה בולשיט אחד גדול כתבת עכשיו עם לטייקר לא היו שום כישורים הוא לא היה היום מה שהוא היום אייקון אגדה "בין" המתאבקים הטובים ביותר בעולם ההאבקות החופשים (ככה היא נקראת) בחיי תפסיקו לזבל את השכל עם הדברים האלה כמה שטויות כמה שטויות זה מטומטם לכתוב דברים כאלה... אם כבר מדברים על בקלאש ועל כל השטויות האלה אז מה עדיף שטייקר ינצח את טריפל אייץ´ ויקח את האליפות או שטייקר ינצח את הוגן שהוא אייקון אגדה גם "בין" המתאבקים הטובים בעולם , ויקח את האליפות ממנו ? ממ... מעניין טייקר נגד הוגן , אייקון נגד אייקון, אגדה נגד אגדה , מתאבק בין הטובים נגד מתאבק בין הטובים . או טייקר אייקון אגדה נגד טריפל אייץ´ נכון שזה בחירה קשה , הוגן או טריפל אייץ´, הוגן או טריפל אייץ´ נכון שקשה לבחור ?

..........

גם הוגאן הוא אגדה אבל אין לו שום כישרון האבקות טייקר גם מתאבק לא מי יודע מה וגם הכישוריי מיקרופון שלו לא בשחקים. ואם היית קורא את הרוס ריפורט אחרי שביטלו את הקרב של אנדרטייקר בבקלש היית יודע למה באמת ביטלו אותו. אם אתה אומר שזה לא נכון אז אתה מוזמן לשלוח אי מייל לג´ים רוס

נכון ביטלו את הקרב בגלל

שהקהל לא הגיב טוב לקטע בין טייקגר להוגאן אז דע לך כך : הקהל פםשוט לא מוכן לזה שאייקון שני אגדות, פיוד כזה לא רוצים והקהל לא יודע איך להגיב יותר נכון ידע, גם רוקי אגדה אבל הוא כך רק כמה שנים אחדות טייקר הוא יותר מעשור והוא בגדר אגדה כמו הוגאן, והקהל לא ידע איך להגיב לפיוד בין שני אגדות באותו הרמה ועכשיו הקהל מתי שטייקר נכנס מריעים לו אבל בזירה או בדיבורים בזירה שורקים בוז אם תראה את הקטע עכשיו בין הוגאן לטייקר תבין למה אני מתכוון

rshamir

New member
מה?

הקרב שבוטל היה טייקר מול האנטר, לא טייקר מול הוגאן. הקהל פשוט לא רצה לראות את טייקר שם אז העיפו אותו מהקרב ושמו במקומו את הוגאן.

תראה....

האליפות היא לא העניין אלא משהו אחר, אנדרטייקר היה סך הכל 3 פעמים אלוף עולם אבל בתקופה 91-99 שהוא לא היה אלוף הוא הוכיח את עצמו מצוין הוא הוכיח שהוא בין הטובים ביותר הוא אייקון והוא אגדה כיום גם עם הוא אלוף העולם 3 פעמים, אותו דבר גם שון מייקלס (לאלה שמשמיצים אותו) גם הוא היה סך הכל 3 פעמים אלוף עולם והוא הוכיח את עצמו שהוא בין הטובים ועם הוא היה מתאבק גם היום גם הוא היה ללא ספק אייקון של WWF-WWE ונראה לי ששון מייקלס מתאבק יותר זמן מאנדרטייקר ב WWF לא ? כך שאליפות כאן לא העניין צריך להראות מעל ומעבר לזה, כמו שאתם אומרים אפילו מייבן יכול להיות אלוף ה WWF עם יהיה כתוב בתסריט שמייבן צריך להיות אלוף עולם STOP THE BULLSHIT

......

תראה אחי אולי לא הבנת אבל אני התכוונתי שאנדרטייקר יודע להתאבק ברמה ממוצעת ותו לא וגם הכישוריי מיקרופון שלו לא משהו ולא היה יוצא ממנו כלום אם הוא לא היה משתמש בגימיק של הקברן לפני כן (שקנתה כל אוהד האבקות בעולם כולל אותי, ואולי הגימיק הזה היה אחד מהיותר טובים שנתנו למתאבק). אבל אחי אל תעז להשוות אותו לשון מייקלס שהוא המתאבק הממוצע הכי טוב שהיה איי פעם :כריזמה +תגובות מהקהל+כישוריי מיקרופון מדהימים+ יכולת האבקות מ-ד-ה-י-מ-ה= המתאבק הטוב ביותר שהתאבק על זירותההאבקות של הWWF .

אני ...

אני לא משווה בין שון מייקלס לטייקר תקלוט שהם סטייל שונה אי אפשר להשוות בינהם בכל דרך , מצטער בשבילך שאתה לא מבין את זה ה"סטייל" שלהם שונה אתה מבין ? אי אפשר אפילו להשוות בין טייקר לקיין שהם דומים מאוד בסטייל אבל קיין הוא מרובע קצת קשה לו מאוד לבצע את אותם תרגילים של טייקר אשפר לראות את זה בטומסטון שקיין עושה אותו מגעיל אפשר לראות את זה כשקיין עולה על החבלים וקופץ על מתאבק טייקר עשה את זה יפה יותר , תפסיק לזבל את השכל אני משווה מישהו למישהו כי אי אפשר להשוות בין אף אחד כל אחד מהסטייל שלו

DDN

New member
למען האמת

בקרבות הבודדים שראיתי את קיין, או את אייזיק יאנקם, הוא דווקא נראה לי יותר גמיש, ובעל יותר פוטנציאל תזוזה מהאנדרטייקר. ותמיד אפשר להשוות. זה כל הכיף בהשוואות, אבל צריך לשמור על יחסיות.

עזוב שטויות DDN

קיין זז כמו בול עץ והתרגילים שהוא עושה כמו שאנדרטייקר עושה לא כל כך מצליחים לו ,וטייקר קצת מהיר יותר מקיין לא לא לא אי אפשר להשוות בין מתאבק למתאבק כמו שאמרתי פעם על שון מייקלס ועל טייקר שהם שני עולמות שונים , טייקר לא יתחיל פתאום להשתולל בזירה כמו שון מייקלס כי הוא לא יכול בגלל הגודל שלו הוא עושה תרגילים ששום מתאבק גדול לא עשה פעם עם רק קיין בקושי קפיצה אחת מהחבלים ושון מייקלס לא יתחיל להיות איטי כמו טייקר כי זה גם לא מתאים לגודל שלו ועם הוא היה מתחיל להיות איטי אז הפופולריות של שון מייקלס היה יורד לקיבנימט והקהל פשוט לא היה מתעניין בו

אילן די

New member
אני דווקא חושב

והעתיד יוכיח, שהמתאבק הממוצע (זה שהוא טוב בהכל) הכי טוב שיש ב- WWE הוא קורט אנגל.

DDN

New member
קורט אנגל

ראיתי אותו ממש ממש מעט פעמים, ובהתחלה לא הבנתי איך הוא היה אלוף בכלל. אבל אחרי שראיתי אותו (במיוחד בתוכנית של הדראפט) הוא ממש ממש מצא חן בעיניי. הוא עשה את התוכנית. הוא כזה מצחיק! מה שחבל? שלא נראה אותו ואת שון מייקלס הולכים ראש בראש.

למעלה