Dead End

Dead End

פרק מצויין. עוד אחד מהטובים בעונה ה2 (העונה הזו פשוט מצויינת לדעתי). רואים איך בוקר טיפוסי של לינדזי נראה. לבד. עדיין לא הסתגל לחיים עם יד אחת. הוא מתלבש, מתגלח ואפילו העניבות כבר מוכנות. הוא מסתכל על הגיטרה שעליה כנראה לא יוכל יותר לנגן. ואז יש קטע בעע ממש קריפי ומגעיל. שוב התחלה של בוקר טיפוסי. הפעם של משפחה רגילה. ואז פשוט רואים את האבא תוקע עין בעין שלו. קורדי מיד מרגישה את זה בצורה קשה. היא מפוחדת ובוכה. ההשפעה הפיזית והמנטלית של החזיונות על קורדי גוברת. הסצנה שבו רואים ישיבת בוקר של וולפרם אנד הארט, אולי נראית כמו סצנה סתמית. אבל היא ממש לא. הסצנה הזו באה להראות לנו כמה לינדזי הרבה יותר טוב מקצועית מלילה. לילה כאילו בשיא הכוננות שלה וההתלהבות, לינדזי בעצם אדיש. אבל בכל מקרה יש לו רעיונות יותר טובים, הוא בכל מקרה זוכר לוח זמנים בע"פ (מה שלילה לא). וכמובן המתח הרגיל בין השניים תמיד משעשע. הגנג מנסים להרגיע את קורדי. ולהתחיל בחיפושים. חח שעשע אותי שגאן התלונן שאיך לעזאזל יוציאו מידע מבית החולים, ואז אמר שהוא קיבל את המשימה להוציא מידע מבית החולים. רואים את לינדזי בבדיקת דם. לאחר מכן רופא מגלה לו באמת לשם מה הוא נמצא שם. הוא מקבל יד חדשה. היה משעשע שגנג מאמתים מידע, מה שמוביל לכלום. קרע אותי שאנג'ל אמר לווסלי שהוא האחראי ולכן הוא צריך לדבר עם קורדי. ואז ווסלי אומר לאנג'ל שבגלל זה הוא ממנה את אנג'ל לדבר איתה. קורדי משחזרת את החיזיון מה שמאוד מכביד עליה שוב. ואז רואים מעין שחזור של הבוקר הטיפוסי של לינדזי. אבל הפעם זה שונה כי יש לו 2 ידיים. והפעם הוא כן יכול לנגן בגיטרה. אז אנו רואים פגישה רגילה (האיש עסקים היה משעשע). פתאום לינדזי רואה שהוא רושם את המילה "להרוג" שוב ושוב. לאחר מכן לינדזי מנסה לבדוק שהוא באמת שולט ביד. ויודע שהוא לא. הסצנה שבה אנג'ל מביא מלא אוכל כי הוא שכח מה קורדי אוהבת הייתה ממש חמוד. מהקטעים החמודים האלו בין קורדי לאנג'ל. קרע אותי שכולם נבהלו שהם צריכים ללכת ולשמוע שוב את אנג'ל שר. חח רואים את לינדזי שר בבר (בהחלט ממש טוב). השאר מתפלאים ורק אנג'ל מקנא וקטנוני. אומר שיבחר סגנון אחד. חח כרגיל תמיד משעשע לראות את אנג'ל כך. כרגיל השנאה בין אנג'ל ללינדזי משעשעת. אהבתי את הקטע עם הטביעות אצבע מן הכוס. רואים את לינדזי פורץ למשרד של ניית'ן ומוציא מידע על הקלינקה שבה הוא עבר את ההשתלה ומיד רואים גם את אנג'ל מברר מידע על היד עצמה. ושוב חוזרים ללינדזי שיוצא מהמרד, והוא רואה את לילה גם מחטטת בתיקים. לינדזי מגיע לדירה של קצין המבחן. מה שמוביל לקטע קורע לדעתי. אנג'ל מגיע גם. לינדזי ואנג'ל מתווכחים כמו שני ילדים קטנים ותוך כדי אנג'ל חונק את הקצין מבחן. היה משעשע שקורדי עדיים בוכה, ואז רואים את ווסלי וגאן המודאגים מציצים דרך הדלת. קרע אותי שהם חשבו שהיא משתגעת ואז הם פורצים למשרד. השיחה בין אנג'ל ללינדזי במכונית הייתה טובה. היה יפה שאנג'ל אמר ללינדזי: "Seems like the more you get, the less you have.". קרע אותי שהם יוצאים מן המכונית, אנג'ל פותח את תא המטען ורואים שמה את הקצין מבחן, הוא מאשר, ואנג'ל שוב סוגר אותו. הסצנה שבה לינדזי ואנג'ל יורדים למרתף. הייתה מצויינת. כל הקטע שלינדזי מזהה את הבחור, והבחור מבקש ממנו להרוג אותו היה די עצוב. זו בעצם נקודת השבירה של לינדזי. הנקודה שבה הוא מחליט לסיים עם כל עניין הרוע הזה. הפיצוץ של המקום היה מגניב. ואז אנו רואים את הישיבה המכרעת של וולפרם אנד הארט. היה משעשע לראות את לילה עצבנית ואז מפוחדת. היה גדול שלינדזי ירה ברגל של המאבטח. היה יפה שהוא בעצם העביר את התפקיד ללילה. ובעצם אומר בדרכו שלו, שהוא לא מתאים לתפקיד, כי לו יש מצפון. והסוף היה מצויין וקורע. רואים את לינדזי שם את החפצים האחרונים בטנדר. אנג'ל בא "להיפרד" ממנו. שיחה משעשעת. לינדזי נותן עצה קטנה. ואז קטע פשוט ענק. רואים את לידזי נוסע ועל הטנדר מאחורה שלט שאומר 'cops suck'. סיום מעולה לפרק מעולה.

קידבו

New member
כבר אמרתי

בעונה הזאת יש יותר פרקים משובחים מבכל עונה אחרת. הצפייה בעונה הזאת היא פשוט תענוג צרוף. ולצערי אני רואה רק פרק אחד בשבוע אבל עדיין, יש לי לפחות זכרונות.^ (-ציקלופ)

למעלה