Dead Can Dance

The Orange One

New member
יש צדק בדבריך.

ההנהלה כרגע נמצאת אי שם בעזה, ויש תוכניות להתחיל לעבוד על הפורום מיד כשאחזור משם
. הרעיון הוא, לדעתי לפחות, הוא בדיוק מה שמיילס טג עשה פה למעלה, פשוט לשתף פעולה, יש הרבה דברים שאפשר ליצור. יש עוד לאן להרחיב בנושא, הפורום הוא מאוד רחב יריעה וזה גם יתרון וגם חסרון, מצד אחד מדובר באפשרויות נרחבות של שיחות ודיונים, מצד שני "מוזיקה אתנית" מוגדר אחרת ע"י כל אחד, וסוגי המוזיקה מתגוונים פה בהתאם לדרישה הרווחת בפורום. הפורום לא ימות, אנא התעזרו בסבלנות עד סוף החגים, אני אחזור למשרה מלאה
. צום קל וגמר חתימה טובה לכל יושבי הפורום

לצערי ניראה לי שכן.

קשה לי להאמין שעוד נשמע את קולה הענוג של ליסה שלא מעבר למסכי הקולנוע. בכל מקרה, אולי ברנדון ימצא איזה זמרת מעניינת לעבוד איתה ?

aziz joon

New member
תאמין תאמין

חוץ מזה, האלבום של ברנדון היה די יפה וקודר בפני עצמו. לא בטוח שיש צורך בעוד קול, לפחות לא בשביל לשחזר דברים. אני מאמין בעשיה חדשה ולא בשביל לשחזר הצלחה כמו...

יש לו שם שיר אחד

שממש שובר אותי , Medusa When all you have left are your memories And diamonds and pearls for company I’ll be sailing to st. lucia on the ocean breeze With the moon and my scars for company In your bedroom you keep an iron cage Where a blackbird sings her freedom song For you know the true value of keeping slaves They sing the saddest of songs Medusa you robbed me of my youth Abandoned me on the tropic of solitude Seducer of the shipwrecked and forlorn You told me to undress Then crowned my head with thorns Medusa you robbed me of my youth Abandoned me on the tropic of solitude Seducer of the shipwrecked and forlorn You told me to get dressed Then turned my heart to stone

aziz joon

New member
מה כבר נותר אחרי זה?

רק לשיר death will be my bride אחרי אתה שבור, בא זה שיר... חורג אותך!

למעלה