DC STAR OF ISRAEL

DC STAR OF ISRAEL

תודה למי שבא. היה סשן טוב (לפחות לכם
) אני יותר נהנתי להסתכל . נבחרו 4 בינתיים - סליחה שאני לא זוכר את כולם אבל זכור לי ביצקי , איתמר ונראה לי מוסה.. חולקו 5 זוגות נעליים של DC וזאת רק ההתחלה! סשן הבא בראשל"צ ! נראה אותכם שם..

itamar229

New member
עומר הבאתם לי בטעות מידה לא נכונה

ביקשתי 44 וגיליתי היום שזה 44 וחצי וזה גדול עליי יש מצב אני יבוא לבורדרליין מתישהוא להחליף הלכתי איתם רק פעם אחת וזה היה לבית ספר

איתמר...

בכייף , כל עוד הם במצב חדש ואין סימנים , אין בעיה! תתחיל להפציץ ברעננה כי במאי תהיה תחרות גדולה שהזוכה מרבל ספונסר מ DC וכרטיס טיסה
לאירופה. חסר לך שאתה לא מגיע לסשן בראשון! נראה אותך שם וסחתיין על רעות ..

itamar229

New member
באיזה שעות וימים אתה עובד בגארג'

אני יבקש מאבא שלי שילך להחליף הוא עובד דיי קרוב

איתמר , לגבי הנעליים והגראג'

את הנעליים אתה לא חייב להחליף בגראג' . יותר נכון עדיף שתחליף אותם בחנויות כי בגראג יש יותר ציוד מאשר נעליים . דבר איתי בפרטי בעיניין ואעזור לך . אני אישית נמצא יותר בחנות של ראשל"צ כרגע (קניון הזהב..). נ.ב: למי שלא יודע עדיין יש 20% הנחה על כל ציוד הסקייט ויש הרבה דברים טובים!

עומר..

אני מציע לכם להביא איזה רמפות ריילים משהו שתבואו ליראשון כי לא ניראה לי יהיה לכם מה לעשות בסקייטפרק

הרשקוביץ - סקייטר טוב מסתדר עם הכל

היום הייתי בפארק ויש מה לעשות שם . נכון שלקרוא למקום הזה סקייטפארק זה פשע , כי זה רחוק מלהיות סייטפארק! אבל יש מה לעשות שם! אנחנו לא נביא איתנו רמפות\ריילים , אבל עם המקומיים מסודרים מהבחינה הזאת (ג'אמפ וכו'..) אני אישית אשמח מאוד לנשום אויר הרים
.

יש לי שאלה אליך עומר

למה "כל עוד הם במצב חדש ואין סימנים" כשאתם אלה שעשיתם תפאשלה, זה לא אשמתו... =\

תשובה

אני אענה לך - DC חילקו 5 זוגות נעליים בשווי של 2300 ש"ח! לא יודע מה בדיוק היה אבל זכור לי שכל אחד מהנבחרים מדד את הנעל וקיבל מה שרצה! איתמר מדד את הנעל ויכל באותו רגע להגיד שלא מתאים לו! וגם אם לא מדד והבוקר רק קלט שהם לא מתאימות לא - הוא צריך להבין בשביל החלפה מן הסתם הוא צריך לשמור עליהם שיישארו חדשות . במידה והמידה לא מתאימה לו - אין בעיה! נחליף לו. במידה והנעל משומשת - יש בעיה ! אי אפשר לקבל בחזרה נעל משומשת - הרי שאתה וכל אחד אחר לא יירצה לקנות נעל משומשת נכון? מה אתה בדיוק מצפה מ DC? שייזרקו אותה לפח? DC עושים כל שביכולתם לעזור בתחום ! שים לב שאנחנו לא דורשים שקל ורק נותנים! ביום שישי חולקו 5 זוגות נעליים ! תזכיר לי מתי בפעם האחרונה הייתה תחרות\אירוע מסוים מחוץ לבית שלך (לא בסקייטפארק שעולה כסף וישנם כללים...) שהיתה לך הזדמנות לתת סשן בכייף ולקבל נעליים של DC ?? בקיצור פאנקי , הלואי וזאת תהיה הבעיה שלך ותיתן לנו הזדמנות לתת לך נעליים של DC והזמנה לתחרות הסופית , בשביל זה אני מצפה ממך להגיע לסשן הבא בראשל"צ

P Rod

New member
וואלק בחרתם חרא של מקום לאיזור נתני

ה איכסה כיכר העצמאות זה בין המקומות הרקובים בעולם הכל מלא זכוכיות וגרנוליט ואיכס אני אומר תשקלו מחדש את המיקום של הסשן..

vitasia1

New member
טוב שלא הגזמת

אין זכוכיות והמקום לא רקוב, יש הרבה מה לעשות שם ואפשר לעשות בכיף בדמו

P Rod

New member
יש מלא זכוכיות

יש לי צלקת ביד שנראית כאילו עשו לי תפרים בגלל החרא מקום הזה הכל זכוכיות כשהפצע כבר נסגר לי אחרי בערך שבועיים עוד היו בו חתיכות של זכוכיות והוצאתי עם פינצטה איכ שומע אתה נתנייתי נכון? דבר איתי באייסיקיו זה די חשוב 212969370

קראתי בערך את ה3 שורות הראשונות

אבל חשבתי בכלל שהוא קנה אותם ממכם, אם הוא "קיבל" אותם זה כבר משהו אחר...

P Rod

New member
איזה טמבל אתה

גם אם הוא קנה..אם נוסעים עם הנעל אי אפשר להחזיר אותה מזה בית זונות? זה בעיה שך שלקחת מידה לא טובה יצאת טמבל יענו פצצות

לא

סתכל איכשהו הבנתי שהוא הזמין מהם או משהו ובטלפון אמר להם את המידה שלו ואז הם הביאו לו הביתה מידה אחרת. מה שכן אני קשה הבנה :(

BeneAtarot4Life

New member
חח איזה בכיין

דבר ראשון מה אכפת לך.. דבר שני הוא ממש צודק הוא לא יכול להחזיר נעל משומשת..לא אשמתם.. ודבר אחרון היה סשן ממש כיף אפילו שלא קיבלתי שום דבר היה ממש אחלה סחטיין על הרעיון ועל היוזמה!! ממש נהנתי עומר..זה עופר ד"א

NIR B D

New member
עומר....

מתי תגיעו לאיזור הדרום ובאיזה ספוטים??.. אתם תהייו בב"ש?..

master pedo 666

New member
בואנההההההההה

איך רציתי להיות ברעות לא מאמין שבסוף לא הגעתי! =( אבל אני אהיה לפחות גם בת''א וגם בירושלים ולא פייר שאין לדרום איזה שהוא מקום נניח לכל האילתים או הבאר שבעים לעשות דמו יחד... אם מישו מהמארגנים של הסבב הזה קוראים את זה, תנסו אולי להוסיף משו בסגנון אפילו דמו ממש לפני התחרות כי באמת שיש הרבה כשרונות שאף אחד לא מכיר... וגם כי הייתי שמח לקבל זוג נעליים =)

למעלה