יומהולדת שמח להן
יום אחרי פרודו ובילבו זה נחמד וקל לזכור. סופפרגירל היה נחמד, פתיחה טובה עם מקום להסבר סביר. הקטע שהסופר-שמיעה שלה קולטת שיחות מכול העולם (מחוברת של אשת-חיל ומחוברת של נייטוינג זיהיתי, כנראה שהשלישי זה אקוואמן) היה חביב, אבל זה די פרווה. אמשיך לחוברת 2 אבל כנראה שלא יותר מזה. מעניין מה עם פאוור גירל? כי הדמות קארן כן הופיעה אצל מר נהדר.... קראתי כבר כמה חוברות. שנאתי את קאטוומן, מראש זו לא דמות שאני מחבב (רק מישל פייפר גרמה לי לאהוב אותה, אבל זו מישל....) ואז הפורנו בסיום... ובלי פורנו ממשי. כל-כך לא באטמן שזה ממש הוריד לי את החשק מהריבוט הזה. קפטן אטום והחיפושית הכחולה היו סבירים. החיפושית מתחיל מאפס שוב פעם אבל עושים את זה טוב. הקפטן בלי כל תיאוריית הקונספרציה של ההרצה הקודמת אבל עם כוחות מאוד מרשימים נראה מעניין. BOP התחיל מעניין, ביחוד הפגישה בין דיאנה וברברה. אהבתי את זה שדיאנה משתמשת בכוחותיה ולא רק מסתמכת על היותה לוחמת (בBOP הקודם ממש לא ראיתי שימוש גם כשהיא בצרות וזה מצדיק, זה היה מוזר.) אשת חיל היה בסדר כזה, ההכנסה של האלים והמיתולוגיה מהעמוד הראשון הייתה טובה, הכניסה של דיאנה הייתה מרשימה כהרגלה ובסך הכל כנראה לא אמשיך כי מעולם לא אהבתי את החוברת הזו. GL הסדרה על גאי וג'והן וכל מני חייזרים, יותר טובה מהסידרה על האל (מעניין למה אני חושב ככה... כנראה כי האל הוא דמות גרועה....) ותמיד אהבתי את גאי בכל מצבי הרוח שלו (חוץ מהרצה בJLI שאחרי מכה בראש הוא היה נחמד להרבה חוברות עד שלובו התנגש לו בראש שוב) אז יש מצב קלוש שאמשיך למרות שרק את קייל באמת אהבתי לראות בתור GL. כמעט האהוב עלי השבוע REDHOOD. סטארפייר שם נוראית, ההצגה שלה ממשיכה קו שובניסטי ומגעיל מקאטוומן. כן היא חזקה וכן היא עצמאית וכן היא זו שבוחרת עם מי ואיך וכו', אבל זו הצגה של מה גבר היה רוצה לראות בתור אישה עצמאית וחזקה. לעומתה ג'ייסון ורוי נהדרים, הרבה יותר טוב מאיך שהסדרות שלהם הסתיימו. העבר של ג'ייסון צריך הסבר אבל נראה מעניין. הדמות החדשה והכת החדשה נראות מעניינות. שני דברים שלקחתי משם זה סטארפייר מציינת שהיחס לחוצנים הוא רע - כנראה זה יהיה המוטיב החדש ליקום במקום מוטאנטים במארוול (גם האל וברוס קראו לסופרמן החייזר בJL1) ושניים ההמשכיות - סטארפייר דיק וסטארפייר טיטאנס - לא הופרה ומהשמות שהוזכרו למרות שויק סטון מופיע בJL הוא היה בטיטאנס יחד עם סטארפייר. והכי כיף היה נייטוינג, קניתי אותו מיד שיצא על הטאבלט וישר קראתי. לא התאכזבתי. ההמשכיות (כולל זה שהוא היה באטמן לשנה) לא הופרה. בכדי להכניס קוראים חדשים לעניינים הקרקס מבקר בעיר לראשונה מאז מות הוריו, והפעילות והמתח נהדרים. נשאר רק באטמן...מחר אולי יהיה לי הזמן לקרוא אותו.