DBZ VS. SUPERMAN

• פותח הנושא EHAO
  • פורסם בתאריך

EHAO

New member
DBZ VS. SUPERMAN

תגידו מי לדעתכם לוקח: סופרמן או גוקו לפני שטס לחלל?

gokussj2

New member
לפי דעתי...

גוקו , למרות שרואים שעל אף הכל הגדול שיש לו , אפילו בסופר סייאן 4 הוא נחתך מזכוכית וסופרמן כידוע לא נחתך מכלום ככה שלך תדע...

FireZeroX

New member
על מה בכלל יש ויכוח?

אוי נו באמת. כן, גם סופרמן יורה התקפות קי ויכול להרוס גלקסיה שלמה בכיף נכון? היחיד שאני חושב שבכלל סופרמן יכול לנצח הוא קרילין או משו. היי... זה יהיה נחמד אם מישהו יוכל לשלב סופרמן וקא מה הא מה הא...

gokussj2

New member
אי אפשר בכלל להשוות כי...

לכל סידרה יש קריטריונים שונים , סתם בולשיט כל זה.

ssj38

New member
סופרמן יכול להרוס גלקסיה אבל.......

מישהוא מלוחמי הזי אין לו סיכוי אבל כמו שגוקוססג'2 אמר לכל סדרה יש קריטריונים שונים =]

איפה ראית שסופר מן יכול להרוס

גלקסיה? אני בספק אם הוא יכול בעזרת העיניים שלו להרוס הר או משהו כמו הלוחמים בדרגון בול , אבל כמו שאמר גוקוסס"ג זה יחסי וזה שונה בכל סדרה... פאק ,איזה דיון מוזר וחסר תכלית!!

gokussj2

New member
זה בעיה כי...

מצד אחד גוקו יכול באמת להרוס גלקסיה שלמה וסופרמן לא , אבל אי אפשר לדעת כמה סופרמן היה חזק אם היה לו קי , אפשר לבדוק את זה בצורה אחרת , סופרמן בד"כ מתאמץ מאוד כדי לעצור רכבת , אני מניח שגוקו עושה את זה בלי בעיה אבל מצד שני סופרמן לא נחתך מכלום ורואים את גוקו נחתך מזכוכית כשהוא סופר סייאן 4 (אני מניח שזה גם לא כזה אמין מכיוון שלא אקירה טוריימה יצר את ג'יטי ויכול להיות שהוא התכוון שגוקו גם לא נחתך מכלום) אז אם מורידים את הפרט הקטן הזה אפשר להגיד שגוקו חזק בהרבה. אבל השאלה הייתה על גוקו לפני שהוא נסע לנאמק.

FireZeroX

New member
יופי. פשוט מקסים. אז הוא לא נחתך.

אז גם וולברין מזיין את גוקו כי יש לו ריפוי עצמי. מה הקשר אם הוא נשרט או לא? אם סופרמן הולך מכות עם גוקו, הוא איטי פי [10 בחזקת מספר שגדול מאלף] ממנו. כל תינוק יכול לראות את סופרמן נלחם. רק אנשים מיומנים יכולים לראות זי פייטרס נלחמים.

gokussj2

New member
שמתם לב לזה שיש דמויות...

שהבסיס שלהן הוא דומה כלומר הן כאילו אותה דמות אבל בסגנון שונה... למשל קאיושין הזקן ורושי אוליבו ואנדרואיד 16 ויש עוד...

gokussj2

New member
פילאף וגרליק ג'וניור...

גם ג'ייס ואחד מהספייס בויז אנג'ירה אני חושב

matan 18

New member
אני לא בטוח שגוקו יותר....

אני די בטוח שלפני שגוקו הפך לסופר סאייה, לסופר מן היה סיכוי די טוב. חוץ מיזה שמתם לב ששניהם חיזרים, אבל בכל זאת נראים בדיוק כמו בני אדם.... פשוט לא הגיוני (ואני לא שוכח את הזנב...) בכל אופן חייבים ליזכור שסופר מן אף פעם לא ממש התאמן כדי לחזק את כוחתיו וגוקו מתאמן כל חייו. לכו תדעו כמה חזק היה יכול להיות סופרמן אילו היה מתאמן נון-סטופ בחדר בעל כח כבידה גבוה או בחדר הזמן ונשמה. רק מחשבה שחלפה במוחי. בקיצר אני לושב שלסופרמן יש פוטנציאל טוב בתור לוחם זי. רק שימו אותו שנתיים בחדר כושר של מקיטה.

FireZeroX

New member
הוא לא יוכל להפוך לססג\סופר נאמק

חחח סופרמן סופר נאמק.... אז כל עוד הוא לא יוכל לעבור מחסום שמחזק אותו ממש ממש ממש הרבה, כבו ססג או סנג אז הוא בסוף יצא כמו קרילין.

gokussj2

New member
אני מתפלא עליך איך אתה לא מכיר...

את הסופר קריפטון ג'ין

gokussj2

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

לא ג'ים(חדר כושר) , כמו שיש סופר סאייה ג'ין(סופר סייאן ביפנית) , ג'ין=גזע או תיאור של איש שמשתייך לגזע מסויים , לכן כמו סופר סאייה ג'ין , אז סופרמן שבא מקריפטון הוא סופר קריפטון ג'ין...תודה שגרמת לי להרוס את הבדיחה

למעלה