DBZ>PKOKeMON

LuGiA

New member
DBZ>PKOKeMON

לכל מי שלא יודע אני הייתי בקטע של פוקימון הרבה לפני ששמעו על זה בארץ.....ורק רציתי לבשר לכם שמה שתופס יותר מפוקימון זה DBZ=Dragon Ball Z שזו הסידרה הכי מדהימה שיש בעולם זה שילוב של אקס מן עם הגראפיקה של פוקימון וזה לא רואה כלום ממטר חוץ מפוקימון ומלא מבוגרים רואים את זה,אבל אני לא מבין את הקטע של קרטון נט-וורק למה לא משדרים את זה גם בארץ מה הבעיה אולי זה משהו עם מת``ב......? bomer......

Seifer Almasy

New member
Lugia..

דבר ראשון, אני חוזר ואומר.. פוקימון זה ח-ר-א ואדיוטי לילדים קטנים. אוקי.. עכשיו שתדע, בטלויזיה זה לא גרפיקה אלא אנימציה, ושלא תעז לומר של- DBZ יש אותה אנימציה כמו של פוקימון כי האנימציה של DBZ היא די טובה ושל פוקימון זה חרא! ואקס-מן? איך הגעת לאקס-מן??? מוזר.. בכל מקרה - אני מסכים ש- DBZ נראת אחלה סדרה ואני מקווה שהיא תשודר בישראל בקרוב, אבל יש סדרות Anime שנראות יותר טוב.. הסדרה הכי טובה שנראת לדעתי היא Gundam Wing, אם אתה רוצה פרטים על זה אז לך ל- www.gundamwing.com

mr. man

New member
לא נמאס לך?

תכתוב מה שבא לך, אבל מספיק עם ההערות המפגרות על זה שפוקימון זה חרא. הבנו שאתה לא אוהב פוקימון, בסדר. די. מספיק. בוא אני אספר לך משהו. גם אני בהתחלה חשבתי שפוקימון זה חרא, ולילדים קטנים, ושלא שווה לראות את זה. אבל אז בחופש הגדול הסתכלתי מתוך שעמום ונתפסתי בזה. אז אולי גם אתה תתחיל קצת להסתכל כמה פרקים (במקום לקרוא על זה בעיתון). אם אתה בכל זאת לא אוהב, מה אני יגיד לך. אם כן, אז סבבה.

Seifer Almasy

New member
המממ..

לומר לך ת`אמת. אני אכן שונא את הסדרה פוקימון (ואני כ-ן ראיתי כמה פרקים ועדיין זה לא שינה את דעתי). הקטילות שלי על פוקימון זה רק בשביל האנשים שהתחילו לכנות אותי בשמות, מפני שכפי שראית בהודעות הראשונות שלי לא ניסיתי לעצבן מישהו עד ש- pikachuit התחילה עם הקטעים ש`לה, אני הסברתי למה אני לא אוהב פוקימון והיא ירדה לפסים אישיים, זה רק מראה עד כמה קשה להעביר כאן ביקורות אישיות.. טוב.. פעם הבאה אני אנסח את דברי בצורה יותר קלה, אבל אני מציע לכולם לבדוק את האתר www.gundamwing.com זה נראה anime מעולה

Pikachuit!

New member
איזה חוצפן !

מה השטויות האלו ?? אתה באת לכאן והתחלת לקלל ולרשום הודעות מפגרות ! ואני הגבתי בדיוק איך שצריך להגיב לזה ! אז די לתרץ תירוצים שאני התחלתי ובלה בלה בלה ! כי אתה האדם שבא לכאן בשביל כוונות רעות !!!!!!! נ.ב חושב שהתגובה שלי מוגזמת ?? תנסה אתה להעביר פורום בלי שכל יום יבוא מפגר אחר עם הערות מטומטמות !

Seifer Almasy

New member
לא, אני לא..

טעות בידך, אני התחלתי להשתמש במילים `יפות` רק כשאת הגעת לתמונה.. בהתחלה אני בכלל דיברתי עם mr.man עם איזה 4 הודעות וזהו..קפוט נגמר! ואז את באת והמשכת את זה לוויכוח של קטילות וירידות.. עכשיו, במקום להתעצבן עלי ולכתוב למה אני אשם כאן כדאי שתסתכלי בהודעות של אז...

טל16

New member
פיקאצ`וית צודקת

זה כבר ממש נמאס שכל הזמן באים אנשים ששונאים פוקימון ומתחילים לריב איתנו- אם אתה לא אוהב פוקימון אז פשוט אל תכנס לפה. מה אתה משיג בזה שאתה נכנס לפה ויורד עלינו?

Seifer Almasy

New member
אני אפילו לא אגיב על מה שאמרת..

רואים שלא קראת את מה שכתבתי...

טל16

New member
דוקא קראתי

אולי לא ניסחתי את זה טוב... מה שאני רוצה לדעת זה מה אתה משיג בזה שאתה נכנס לפורום של סדרה שאתה כל כך שונא. טל

kaoru-kun

New member
a little off topic...

well , not in any relation to the corrent matter at hand , but , without dissin` poke`mon too much , i would just like to make you aware of the fact that there`s an on going ANIME festival in the tel-aviv cinematek right now , and it`s gonna be running all thi smonth , so for all of you that like and protect poke`mon so much , i would like to suggest that u go there one day and see some REAL anime , just so you`ll know what i`m talkin` `bout when i`m dissin` poke`mon as not being a real anime , and so you not just blindly protect it but have a counter-weight to be able to really judge it in comparison to some REAL animes thanks for your time

טל16

New member
יוווווו.....

למי אכפת מסדרות אחרות? אנחנו (או לפחות אני) אוהבת את פוקימון בגלל העלילה. תתפלא, יש גם אנשים שלא ממש אכפת להם מהאנימציה. אז דייייייייי!

Pikachuit!

New member
את לא היחידה .. :)

אני גם אוהבת בגלל העלילה וגם בגלל הדמויות .. מצידי שיהיה גם טלנובלה אני עדיין אוהב את זה.

טל16

New member
נכון!!!

למי אכפת ש``יש סדרות ANIME הרבה יותר טובות``????? אני מתה על פוקימון בגלל הדמויות והעלילה ולא בגלל ``איך שזה מצוייר``....

kaoru-kun

New member
you dim-witted simpletons

i was NOT reffering to the animation by itself , i didn`t say that those other shows are better because they have better animation , they are better in EVERY single espect of the art of anime , I.E character divelopment - ok , ask me what`s kenshin`s favorite colour , fav food , about his past , feelings , emotions etc. and i`ll tell ya in a sec. , on the other hand i don`t think u know even 1/99999 of that about the characters in poke`mon , why? , because it has SUCKY character development animation - ok , really , do i REALLY need to expand on this topic? , please..... sound - ok , poke`mon`s dubbing sucks , they all sound like immature little fucking brats , the sounds don`t match the movements of their mouths squat! , on the other hand , look at evangelion`s dub , it sounds (and looks) even better than the original. , now , as for the music , well , i can`t even begin to compare ``cruel angel`s thesis`` or ``just communication`` to poke`mon`s sucky ending/opening theme overall - poke`mon - 1/100 every other REAL anime (besides digimon) - 100/100 SCREW YOU!

the-viper 15

New member
באמת איזה חוצפן ככה אתה מדבר אל

פיקאצו`ית אין לך שום סיבה לדבר ככה וזה אתה התחלתה לרשום הודעות נגד פוקימון אז שאף אחד לא ידבר על פיקאצו`ית ככה

Pikachuit!

New member
שים לב !!

ההודעה הראשונה שלך ! : !!Poke`mon sucks! Poke`mon sucks! how can you watch this idiotic show?!?!!? !mr.man how old are ya man? זאת הייתה ההודעה הראשונה שלך !! אז אל תזבל לי תמוח ש``דיברת בנעימות`` עם mr.man !! אני הגבתי על זה בדיוק כמו שעוד הרבה הגיבו !! ואולי תסתלק מפה כבר ? אם לא שמת לב אתה ממש לא רצוי פה !

Seifer Almasy

New member
.........

אם לא שמת לב.. אני הבעתי את דעתי, אבל לא ירדתי על אף אחד.. רק אמרתי את מה שאני חושב, ואז את באת וזיבלת ת`שכל עם קללות. ו...אף אחד לא יגיד לי אם אני רצוי כאן או לא, במיוחד לא את.

Pikachuit!

New member
אתה מפגר נכון ???

אוקיי .. אם זאת הבעת דעה אז אתה באמת לא רצוי כאן ! ובאמת .. מה אתה משיג מזה להיכנס לפורום של דבר שאתה לא אוהב ?? כנראה שזה רק מוכיח עד כמה הטמטום של אנשים הולך וגובר מיום ליום.

Seifer Almasy

New member
ועוד אני מפגר....

אני הבעתי דעה, ודיברתי רק עם mr.man, את בכלל לא היית אמורה להגיב.. סתם התפרצת כמו איזה קוץ בתחת.. התגובות שלך מאוד ילדותיות דרך אגב..

טל16

New member
סליחה????

כחברת פורום מותר לה להגיב לאיזה הודעות שהיא רוצה! אם רצית לדבר רק עם mr.man היית יכול לשלוח לו אימייל.

למעלה