DBZ>PKOKeMON

Pikachuit!

New member
נכון !

ולא נמאס לך להיות בפורום הזה ? הרי אתה לא אוהב פוקימון .. ואף אחד כאן לא הכי אוהב אותך .. אז אולי חשבת על להסתלק ?

Seifer Almasy

New member
אוי יוי יוי...

חחחח.. מצחיק איך שכל אוהב פוקימון מגונן על השני.. טל16, היא לא יכולה להתפרץ לדו-שיח בין שני אנשים ככה סתם, ושלא לדבר על קללות של ילד קטן... ופיקצ`וית.. כפי שאמרתי קודם, אני אלך מתי שבא לי ואני אגיד מה שבא לי, כך שאני לא ממש שם עליך

Pikachuit!

New member
האמת ..

אין כאן מה לגונן אחד על השני ! רק לגונן על הדעה ! ובמקרה הזה זאת אותה דעה ! ועוד משהו .. למה אתה חושב שמישהו שם עלייך ? נ.ב לפחות השם שלך יפה .. Seifer Almasy מ- final fantasy 8, לא ?

Pikachuit!

New member
....

זה משנה בת כמה אני ? נ.ב קשה למצוא אנשים שמכירים את המשחק הזה .. :)

Pikachuit!

New member
האמת ..

אין כאן מה לגונן אחד על השני ! רק לגונן על הדעה ! ובמקרה הזה זאת אותה דעה ! ועוד משהו .. למה אתה חושב שמישהו שם עלייך ? נ.ב לפחות השם שלך יפה .. Seifer Almasy מ- final fantasy 7, לא ?

kaoru-kun

New member
................. *insert random angry expression*

x-men? , x-men?! , x-men?!?! , X-MEN?!?!?!?!!!!!! what are you , MENTAL?! how dare you compare an ANIME like DBZ with fucking x-men?! .... grrr... however i will agree that dbz is a REAL anime , and is waaaayyyyyyyyyyy better than poke`mon , which is shit... but , if u want a REAL anime go watch something like ghost in the shell , rurouni kenshin , evangelion , or even gundam wing (no offence) , why the fuck are you set on fucking DBZ?

pokegirl

New member
תפסיקו כבר לשחק אותה!!!

אתהם אומרים ``תראו אנימה אמיתי כמו: (וכאן באות הדוגמאות)... זה היה הרבה יותר פשוט אם היה משדרים אותן בטלוויזיה!!! אנחנו יודעים שאפר לקנות קלטות שלהן! ומה אתה חושב- שאנחנו לא מכירים סדרות אנימה שוות?! אנחנו לא מדברים עליהן גם כי זה פורום פוקמון! וגם כי לא משדרים את זה בטלויזיה וכמו שאמרתי- יותר קשה להשיג אותן! אז חלס להזכיר סדרות אנימה אחרות!!!

Pikachuit!

New member
כמה שהיא צודקת ...

באמת .. לא משדרים כאן שום סדרה חוץ מDBZ שמושדרת ב CARTOON NETWORK אבל לי יש תבל .. אז אין לי את הערוץ הזה ..

למעלה