DBZ מופיג גם בCRATOONNETWORK?

Piccolo

New member
אני זוכר שלפני כמה שנים..

זה באמת היה שם.. לא בערוצי הלווין או הדיגטל שיש לאחרונה.. וגם יש פרקים שרואים שכתוב למטה - קארטון נטוורק.. אז מן הסתם זה היה משודר... כיום כבר לא נראה לי... לפחות לא באותו קאטון נטוורק שיש בישראל.. (לפי מה שהבנתי יש כמה..)

yoo

New member
לא זה לא שודר פה...

דרגון בול זי היה חלק מרצועת שידור ששמה "רצועת טונאמי" המשדרת אנימות... הבעייה שהיא שודרה רק באנגליה, וכשקארטון נטוורק שודר אצלינו במתכונת האנגלית, היו פרסומות לרצועת טונאמי, אבל תמיד דאגו לחתוך אותה מרצועת השידור על ידי סדרה אחרת... סופר לי על ידי URNFS שביום הבחירות (לה זה שהיה, זה שעבר ב 2001, מה לעשות שיש בחירות כל שבוע) עשו טעות ולא חתכו את הרצועה, ודרגון בול זי שודר בארץ יחד עם טנצ'י מויו וגאנדם ווינג... וזה היה רק ליום אחד נדיר...

נכון, אני ראיתי את הפרק

אבל אני לא זוכר כלום, אולי שמיים ירוקים, אז נדמה לי שזה היה על נאמק. ונראה לי שטראנקס היה שם...ופריזה. אבל חוץ מזה...כלום.

dor_

New member
לא רק באנגליה...

זה גם היה בקרטון נטיורק בהולנד לפני שנתיים...משם הכרתי את לראשונה בחופשה ואז הם היו בסאגה הראשונה(אני ראיתי מאמצע החלק שהם התאמנו לקראת הסייאנים ועד שנתנו למקיטה\וג'יטה\שמואל לברוח)

king kazabubu

New member
אני אנסה להסביר בכלליות

ממה שאני יודע לקרטון נטוורק יש חבילות של תוכניות כמו שלחברות הכבלים יש חבילות של ערוצים. החבילה הבסיסית ביותר זה מה שיש פה בישראל. במדינות אחרות יש את החבילות הגדולות יותר שם משודרת הסדרה דרגון בול זי. מי שזוכר ביום הבחירות שם בחרו את שרון לראשונה (6.2.2001) שודר בגלל טעות אצלם פרק 56 בגרסא האמריקאית של דרגון בול זי.

למעלה