DBGT!(ספויילר)

Taker Sucks

New member
DBGT!(ספויילר)

כמה שטויות יכולות להיות בסדרה אחת! בסדרה עשו את גוקו סופר מן וכל השאר כסתם חלשלושים אפילו וויג´יטה(רק בסוף שהפך ל SSJ4 התייחסו אל הכוח שלו קצת) לדוגמא: שגוקו חזר מחלל ושכולם היו בשליטתו בבי גוקו נלחם נגד גוהאן וגוטן שניהם היו במצב סופר סאיין...והוא היה ברגיל, והוא ניצח את שניהם בלי להתאמץ! עשו את אנדרואד 17 של גירו חזק מדי. טראנקס חלש מדי. קרילין זקן מדי(הוא בן 50 ונראה כמו 70). כל הסאיינים שינו את השער שלהם!

king kazabubu

New member
כמה דברים...

אני מסכים עם חלק מהדברים שלך אבל ממש לא עם הכל. גוהאן וגוטן שניהם הפסיקו להתאמן לעומת גוקו שבמשך 10 שנים רק התאמן לכן סביר מאוד שהוא היה יותר חזק משניהם יחד במצב של סופר סיינס. אחרי פרק 265 בגרסא האמריקאית וג´יטה מגיע למסקנה שלא משנה כמה שהוא ינסה הוא בחיים לא יעבור את גוקו. ולכן האימונים שלו פוחתים והוא נחלש. סופר 17 לא חזק מדי. הוא חזק כצפוי. טראנקס גם הוא הפסיק להתאמן ולכן נחלש. וקרילין בסך הכל בן אדם אז טבעי שהוא יזדקן בצורה כזאת.... מה שאני מסכים איתך הוא שהתעלמו לחלוטין מסופר סיין 2. או לחילופין מסופר סיין 1. מרגע שגוקו סופר סיין 4 הוא יכול לעשות הכל ואין שום ריגוש בקרבות. ולוג´יטה באמת היה תפקיד דבילי בסדרה.

Taker Sucks

New member
כמה דברים

לא אמרתי סופר 17! אמרתי האנדרואיד של גירו היו שתיים ב GT של myuu ושל Gero - הם התחברו ויצרו את את סופר 17- לפני שהתחברו היה שניים - וזה של גירו היה חזק מדי לטעמי. אני יודע שוג´יטה יודע שלעולם הוא לא יעקוף את גוקו...אבל אני לא מאמין שהוא נחלש! הוא עדיין התאמן ,אבל עשו ממנו חלשלוש! ב דרגון בול זי תמיד הבני אדם קיבלו מכות ראשונים וכך היגעו למסקנה שהאויב חזק. ב GT שלחו את כול הסאיינים אויב ניצח אותם בלי להתאמץ גוקו בא ומנצח. וג´יטה עשו מאוד חלש...פעם זה היה ששתיים החזקים היו וג´יטה וגוקו...ב GT זה רק גוקו(ועוד בצורה שהוא ילד,והוא אמר בסדרה שהוא פחות חזק כילד). אוקיי אני מסכים שגוקו יכול לנצח את גוטן וגוהאן שהם בסופר סאיין(אפילו שנראה לי שגוהן היה ב SSJ2) אבל הוא לפחות צריך להפוך לסופר סאיין אחד וגם אז יהיה לו קצת קשה, זה לא נראה לי הגיוני שהוא ינצח את שניהם בלי לקבל מכה אחת, שהוא ילד ובלי לעשות אפילו power up קטן. לגבי קרילין - הוא בן 50 , אני מכיר אנשים בני 50 שנראים כמו בני 40-30, וקרילין גם התאמן כל החיים שלו והוא בכושר טוב , הוא צריך לראות יותר צעיר הוא נראה כמו סבא בן 65. עוד משהו שהיה די מעצבן זה שלחוץ מגוקו(ווג´יטה בסוף), אף אחד לא ממש עוזר ב דרגון בול ודרגון בול זי לכולם היו את הרגעים שלהם(גם לבני אדם), פה רק גוקו ולעיתים אובו. טראנקס פשוט חלשלוש שלפחות שיתנו לו עוד כמה דקות להחזיק מעמד! ולא שבדקה הראשונה הוא מפסיד קשות. נ.ב אתה יוכל להגיד לי בבקשה באיזה פרקים (בערך) מופיעים טיאן יאמצ´ה ורושי בסדרה? נ.ב 2 הם מזה מקללים בסדרה - כל שנייה Fuck you... היפנים באמת לא דופקים חשבון.

king kazabubu

New member
ואני מכיר מורה בת 40

שנראית כמו בת 68... דבר שני... בוא אני אסביר לך משהו שלא מתקבל על הדעת שלי כרגע בכלל. גוהאן סופר סיין. אם בפרקים 273-276 לא יפתרו את הפרדוקס הזה אני מאוד אכעס. איך יכול להיות שגוהאן שהפך למיסטיק גוהאן פתאום יכול להשתנות לסופר סיין?? הוא איבד את היכולת הזו... לכן זו טעות אדירה. אנדרואיד 17 של ג´ירו ושל מאיו הם באותו כח אם אני לא טועה.

Taker Sucks

New member
כן אני גם אני חשבתי על זה...

לפי מה שהבנתי הוא לא יכול להפוך ל סופר סאיין...ולא הבנתי למה ב GT הוא יכול. מה שמאוד עצבן אותי בסדרה זה השימוש המוגזם ב קאמהאהמהא.

למה הוא לא יכול להפוך לסופר סאייאן?

לפי מה שהבנתי הטקס הזה שהקאיושין (סליחה עם טעיתי בשם אבל אני פשוט לא מבדיל ביניהם ולא ראיתי אותו בכלל, אלא רק שמעתי את הסיפור) עשה הוציא מגוהאן את הפוטנציאל שכאילו מוחבא בכל אחד וכדי להוציא אותו ולהתחזק צריך לעשות את הטקס הזה. אז אם גוהאן התחזק למה הוא לא יכול להפוך יותר לסופר סאייאן? ועוד משהו, כשהוא הופך למיסטיק סאייאן, הוא צריך לצאת מזה ולהיכנס לזה כמו סופר סאייאן רגיל או שהוא נשאר במצב הזה תמיד? ואיך אפשר לראות שהוא מיסטיק סאייאן? השיער משתנה קצת או מה?

king kazabubu

New member
אני אנסה להסביר בערך מה קרה..

.אבל אני מודיע שזה מסובך מה שאני אסביר. תראו. המצב של סופר סיין הוא לא הכי יציב. מבזבזים המון אנרגיה שאתה במצב הזה. אמנם האנרגיה שלך גדלה והכל אבל הבזבוז הוא די רציני. והאנרגיה הזו לא זמינה. אתה צריך להשתנות כדי להשתמש באנרגיה של הסופר סיין. הקאיושין הפך את כל האנרגיה של גוהן לאנרגיה זמינה כשהוא לא במצב של סופר סיין. ובכך לקח לו את היכולת להשתנות לסופר סיין. דבר זה בא לביטוי רציני כשגוהאן נלחם בבו. אחרי שבו משתנה לסופר בו אז הוא כמעט הורג את גוהאן וגוהאן לא מצליח להשתנות לסופר סיין. בג´י טי לא אמרו שום דבר מיוחד על זה וגוהאן פשוט השתנה. אני מצפה מאוד שיפתרו את הפראדוקס הזה ב4 פרקים האחרונים... גוהאן המיסטי נראה כמו גוהאן הרגיל אבל הוא שולט יותר טוב באנרגיה הזמינה שלו. אין שום הבדל בשיער או משהו כזה. מקווה שהסברתי את זה כמו שצריך.

למעלה