Dazzler AFR?

Dazzler AFR?

מישהו ראה את הדזלר הזה? איך הוא טס?? יש כאלה שאומרים לי שהוא ממש גרוע ויש כאלה שאומרים שהוא תותח? חוות דעת בבקשה..

hifly

New member
דזלר

החד מהפאן פלאי הטובים שיוצרו. דגם ה ARF דורש חיזוק בהדבקת הכנפים יותר רציני מהמקורי. לא יותר מזה. נוח באויר,ואפילו סלחן...מה שמוזר..אבל בשבת האחרונה הטסתי פעם ראשונה את הדזלר ARF וזה לו טיסן שלי,ובכלל אני לא מטיס פאן פלייס,אבל הטיסן הזה נותן הרגשה טובה,ומייד אחרי מספר סיבובים רגועים כדי להתרגל אליו,התחלתי להשתגע איתו באויר.נחמד נחמד הצעצוע הזה. אמיר

hifly

New member
סרן שמועתי מדבר

בקרוב מאד דזלרים ARF במחירים מטורפים...זה מה ששמעתי

חוות דעת על הדזלר

שלום רב, הדזלר הוא טיסן אוירובטי שיודע לטוס מהר מאוד ולאט מאוד, הוא יודע לעשות לופים ורולים מהירים מאוד, באזים מעל המסלול בגובה אפס ומהירות גבוה. הסנפ רולים שלו מסחררים. אם אתה מחפש להשתגע באויר במהירות מסחררת אז זה הטיסן המתאים. אבל אם אתה מחפש תרגילי 3D זה לא הטיסן המתאים. בגלל הגוף הקצר שלו ומבנה שטחי ההיגוי שלו הוא לא יודע לרחף בצורה טובה. פועל יוצא מכך שהגוף קצר הוא שלהגה הכיוון יש היגוי יתר מה שמקשה על תמרון משולב סיבסוב עד לרמה שממש לא כיף לנסות. עד השנה האחרונה היו טיסני הפאם פליי כגון הסודוחוי ומוריס דה נייף נחשבים לטיסנים מרחפים טובים אבל מאז שהתחילה האופנה של טיסני ה3D למנועים קטנים אין לדעתי מה לחפש יותר עם טיסני פאן פליי. חשוב גם לדעת שאם תקנה פאן פליי מסורתי או טיסן 3D אתה לא תוכל להטיס אותם ביותר מרבע מנוע בטיסה ישרה כי אתה תפרק אותו באויר אז המסקנה אם אתה מחפש להשתגע במהירויות גבוהות לך על דזלר (לא דורש מיומנות הטסה מי יודע מה גבוהה) אם אתה רוצה 3D אז קח בחשבון שמדובר בהטסה איטית (כמעט 0 קמ"ש ולפעמים גם ברוורס) וזו לא המלצה בלבד כי אם גם מגבלה של הטיסן. טיסני ה3D גם מאוד מאוד מאוד שבירים (כי הם עשויים מכלום חומר - כדי שיהיו קלים) בברכה אבי ורטהיימר

אסף ו

New member
אבל לא דיברת על השמועה שאמיר התחיל

שתגרום למוכרי הטיסנים בארץ הרבה כאבי ראש והתווכחויות חסרות טעם
עכשיו כל אחד שהיה בפורום ירוץ לחנות הטיסנים הקרובה וכמו כל ישראלי מצוי (אני לדוגמא) לא יהיה מוכן לקנות את הטיסן ביותר מהחלפה בשתי בזוקות וחצי זרוע של סרבו
ועכשיו ברצינות האם המחיר של הARF באמת הולך לרדת ??

hifly

New member
כדי שלא תרוץ לחנות סתם

כניראה בעוד חודש, מגיע משלוח לאחד היבואנים עם כמות של דזלר ARF במחיר שהוא אמר שיהיה זול מאד. אמיר אני לא מוכר ואין לי שום קשר עיסקי,ובכלל אני לא אוהב טיסני פאן פלאי,סתם הייתי חייב לנסות לראות מה זה.

למעלה