day la kibush, khozrim habayta

• פותח הנושא laots
  • פורסם בתאריך

laots

New member
day la kibush, khozrim habayta

Hi folks, a can speak hebrew but I dont have a PC that can speak hebrew so I am goint to write hebrew words but with english letters. Lama Israel lo roza lakhzir et ha shtakhim la falastinym? Zo haderekh ha yechida ekh laatsor et ha teror a falastiny. Matai tavinu et ze? Od kama Israelim crikhim lamut ad she takhziru ma she ganavtem? Kol od atem nimcaim al adama she lo shayechet lakhem, anashim khafim mi pesha yamutu. Lo she any maskim im ze aval zo ha mciut. Ma azra lakhem ha politika shel Sharon? Ze kishalon al hapanym. Carich lenahel sikhot shalom, zo haderekh hayekhida. ma atem omrim? Laots

um21

New member
ואיפה אתה?

ברחת לאמריקה אבל מטיף לנו מוסר

Roobie

New member
בערך כמו אלה מברוקלין

שהביאו את הניצחון לביבי ב-96. ואלה שמממנים מודעות תמיכה בשמו של הרבי מלובביץ' ז"ל.

עמרי ר

New member
רגע, אז זה לגיטימי או לא?

אם אתם כל-כך בזים לחרדים מברוקלין "שהכריעו את הבחירות לטובת ביבי" (אם זה מה שגורם לכם להרגיש טוב עם ההפסד, ניחא) ולמילוינר גוטניק מאוסטרליה - אז זה לגיטימי שאדם היושב בגולה ישמיע דעתו לגבי "הכיבוש" והמלחמה בטרור הפלסטיני הרצחני?

למה אתה מסיק מסקנות כל כך מהר?

אני חושב ששניהם צריכים לסתום את הפה - גם השמאלני וגם הימני. זה שאני משינוי ולא ליכודניק או מולדתניק לא אומר שאני תומך בשמאל יותר משאני תומך בימין. בנקודות מסויימות אני תומך בשמאל, בנקודות אחרות בימין (אתה מוזמן לקרוא את מה חושבים עלי תומכי מר"צ - רמז: לא דברים טובים). אני חושב שההוא שכתב את ההודעה נגד הכיבוש מחו"ל הוא גם ליצן לא קטן אבל אני בכלל לא מבין איך התפתח על זה ויכוח. מי בכלל מסוגל לקרוא הודעות כאלה שכתובות בעברית/אנגלית. או שיכתוב עברית בעברית, או אנגלית באנגלית.

עמרי ר

New member
לא הסקתי שום מסקנה

אלא שאלתי שאלה - עליה ענית לי הרגע. תודה :)

למעלה