davidim

guanyin

New member
davidim

i haven't been a month and a half in kunming, and all of a sudden, no davidim in the DVD shops! haketzaakata??? is it all over china? or just poor misurable kunming? but for the good news: for the irst time, i spotted diet epsi, in A BOTTLE!!! really had the worst timing possible to return to china...

Mei11

New member
המשטרה הסינית בעקבותייך ../images/Emo196.gif

פעם בכמה זמן יש מבצע של הרשויות לתפיסת דיוידים מזויפים, ואז כולם מחביאים את הסחורה לכמה ימיים. אח"כ בחדשות מראים מכבש דורס ערימות של דיוידים, ואז חזל"ש. זה רק מחזק את מה שרחל אומרת, שהתחלף איזה פקיד או שנחתה איזו הוראה ויש שם התקפה של שמירת חוק. או שאין קשר וזו סתם מקריות.

GnomeBubble

New member
ולי זה קרה כשהייתי בצ'נגדו

בדיוק היה איזה מבצע גדול וכולם ירדו למחתרת. בסוף הלכתי עם עוד כמה אנשים לקניון גדול, הסתובבנו קצת ו"נראינו חשודים" ואז לקחו אותנו בשושו לחדר צדדי שאפשר לקנות בו דיבידי (אבל לא לספר לאף אחד!). סין. כיף.

happydog23

New member
קרה לי גם בבייג'ינג

חזרתי אחרי חודש ובכל השווקים לא היה DVD למכירה, אבל כששאלתי אז לקחו אותי בשקט למאחורי הדלפק... המצחיק היה שבחנויות של DVD האריזות הוצגו בגלוי, אבל כדי לקבל את הדיסק עצמו היה צריך להביא את זה מאיזשהו סליק/מחסן מחוץ לחנות.

GnomeBubble

New member
צר לי לאכזב אותך

אבל במקרה שלי לקח חודש ותקופת הזעם עוד לא עברה.

TomerEp

New member
קרה לי בדיוק אותו מקרה.

זה במקרה קרה לך ברחוב המחשבים? ^_^ הסינית שלי מתחילה להיות חלודה חבר'ה, ראיתי לפני כמה ימים מתורגמנית סינית במשרד וגמגמתי שדיברתי איתה בסינית, אוףףףףףףףףף.......

אMור

New member
אתה עוד תגמגמם הרבה שנים...

גם אם תדבר שוטף, פתאום תיתקל במילה שעדין לא נכנסה/נקלטה ב- CPU של המוח שלך ואז תפגין (שוב ושוב ושוב) יכולות פנטומימאיות בנוסח ג'וליאן שגרן... אבל בסין זה בסדר, אני רואה את זה באופן יומיומי גם ביניהם. כבר שמעתי מישהו טוען שהסיפור התנכי על מגדל בבל התרחש בסין.

GnomeBubble

New member
באחד מהקניונים שם, כן

כבר ממש לא זוכר איזה (יש שם שניים? שלושה?). אני זוכר רק שהיה קניון אחד שקראו לו BAI-NAO. מעין משחק מילים מתחכם על Buy-Now ו-dian-nao 电脑. ואולי הוא בכלל היה ברחוב אחר...

למעלה