DAVAR RISHON SLIHA

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
DAVAR RISHON SLIHA

davar sheni -seker! - aize sefer veaize sofer atem aci aoavim - od kama dvarim ktanim 1. od yomayim ani ysakem at atshuvot 2.ani mvakesh sherak anashim shemakirim dey arbe sfarim vesofrim yanu

Moondust

New member
וי, סקר ^_^../images/Emo41.gif

הספר האהוב עלי - אני אוהבת הרבה ספרים, קשה לי להחליט. אז אני אכתוב רק את ארבעת המקומות הראשונים:
1. בשורות טובות 2. המשחק של אנדר 3. הסיפור שאינו נגמר 4. שלושה בסירה אחת והסופר האהוב עלי... גם זה קשה לי להחליט. אורסון סקוט קארד, כי הכתיבה שלו מדהימה, הספרים שלו גורמים לי לחשוב והוא מצליח להדביק אותי לספר ולא להפסיק עד העמוד האחרון (אין הרבה ספרים אחרים שסיימתי לקרוא במכה אחת), ואסטריד לינדגרן, כי התאהבתי בכל הספרים שלה מהרגע הראשון, ואני עדיין אוהבת אותם למרות שעברו כמה שנים טובות.

python 4

New member
אני מת על אסטריד לינדגרן!

תגידי, גם את בכית בסוף של האחים לב-ארי או שזה הייתי רק אני?

לא קראתי יותר מידי סופרים...

אבל אחד הטובים ביותר הוא בהחלט "המשחק של אנדר"... סיימתי אותו באותו יום שהתחלתי... פשוט לא הצלחתי להוריד את העיניים... לא אכלתי כמעט, והלכתי לשירותים רק כשזה לחץ מאוד|סדגש...

Arana

Well-known member
מנהל
ללא ספק - המלך../images/Emo47.gifסטיבן קינג../images/Emo47.gif

הוא הסופר האהוב עליי, והספרים הכי אהובים עליי הם "עיני הדרקון" שלו וסדרת "המגדל האפל", גם כן שלו. אני אוהבת את רוב הספרים שלו, בעיקר את הסיפורים הקצרים. חוץ מזה, אני אוהבת הרבה ספרים אחרים, ותקצר היריעה, כמו שאומרים, אבל ננסה (הסדר כאן לא מחייב): 1. סמטת השקדיות בעומריג'אן / דורית רביניאן 2. מוטל בן פייסי החזן / שלום עליכם 3. גשר ציפורים, סיפור האבן / בארי יוגארט 4. מדריך הטרמפיסט לגלקסיה / דגלס אדאמס 5. עולם הדיסק / טרי פראצ'ט 6. רומח הדרקון / וייס והיקמן (דהההה...) 7. טרילוגיית ורד הנביא / וייס והיקמן 8. מסע אל תום האלף / א.ב. יהושע 9. הסיפור שאינו נגמר / מיכאל אנדה 10. מחזור שער המוות / וייס והיקמן 11. שר הטבעות / טולקין וואו, יש עוד כל כך הרבה...
אלה היו ככה ב"שלוף".

יאי.../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

סוף סוף עוד מישהו שקרא את מוטל! יש לנו ילד אחד בכיתה של מתימטיקה שקוראים לו מני וזה תמיד מזכיר לי את העגל ההוא! אז המורה אומרת :"מני! אתה לא מקשיב!" ואני מתפוצצת מצחוק ואף אחד לא מבין למה..
גם אהבתי את מנשה הרופא ומנשאית הרופאנית
בכלל כל הספר הזה הוא ממש גן עדן. אני קוראת לו מוטל והכרים.

Arana

Well-known member
מנהל
"ואולי הכרים שלי גנובים הם?"

"כן גנובים, לא גנובים, אני על ידם לא עמדתי!" ספר גדול מהחיים.
אגב, באיזו הוצאה קראת אותו? לדעתי התרגום של אוריאל אופק ז"ל הוא ממש נשגב.

python 4

New member
אנחנו מדברים באופן כללי?

בתחום הספרות היפה הסופרת האהובה עלי היא ללא ספק ג'ורג' אליוט, והספר הטוב ביותר שלה שקראתי הוא מידלמרץ'. חוץ מזה, כמו שאומרים, קצרה היריעה... בתחום הפנטזיה הכתר הולך לטרי גודקינד, וסדרת חרב האמת המעולה שלו (וכמובן שגם מגי וטריי גם גבוה ברשימה עם מחזור שער המוות).

Ferma

New member
טרי גודקיינד - חרב האמת

סרה מעולה! אני קורא עכשיו את הספר השלישי.

SaberTooth

New member
דבר ראשון...

נסה לכתוב באנגלית. היבריש זו שפה בלתי אפשרית להבנה. ולסקר - אני מניח שאתה מתכוון לספר שלא מהרומח, אז אתן ספר שקראתי רק לאחרונה ומאוד אהבתי, מה שמוכיך שלמורות לספרות אכן יש טעם כלשהו. "מישהו לרוץ איתו" של דויד גרוסמן. מומלץ בחום

טוף..

המשחק של אנדר(כל הסדרה)-של אורסון סקוט קארד.(מומלץץץ!!מדהים!) בלגריאד(עכשיו אני בספר השני של מלוריאן)-של דיוויד אדינגס. כל מיני ספרים של טרי פראצ'ט. ולא זוכרת מה עוד ^^;;;

למעלה