Dating straight people

Melusine

New member
Dating straight people

Sorry if you've already debated on this subject in the past..

As bi/pansexuals, we can find ourselves dating people who're not queer and are not in the lgbt community.

How do you feel about it?
If you're a bi f*, do you have preferences about dating straight m*s? bi ms? how about lesbian fs or bi fs?
And if you're a bi m, what about straight fs? gay ms? bi ms?

* f stands for people who're females/women/identify on this side of the spectrum, and m refers to people from the other side/males/men.

This question doesn't include genderless or genderqueers, but feel free to relate to those and other genders as well in your answer.

Kutaly

New member
עצלן!

אני אפילו לא אתחיל לחשב כמה אותיות חסכת עם הקיצורים שלך, בהסבר למטה שילמת הכל בתוספת ריבית

אישית, אין לי העדפה לסטרייטים.
מצד שני, כשאני מדבר עם פרטינריות שלי, תמיד מסתבר שגם הן דומיניות... אז אולי בכל זאת יש לי משיכה ספציפית אליהן, אפילו בלי לשים לב.

Apikachu L

New member
אחלה דיון...

הממ...לא שיצא לי להיות כ"כ בזירת הדייטינג, אבל אני בהחלט יכול לדמיין את עצמי יוצא עם אנשים הטרוסקסואלים/הומוסקסואלים אבל אולי לאו דווקא סטרייטים.
ובסטרייטים אני מתכוון למגה סטרייטים. כאלו שלא רק נטייה מינית ומגדרית "ישרות" אצלהם אלא הכל הכל הכל.
אנשים שרוצים שאנשים אחרים יהיו כמה שיותר נורמאלי זה די פויה לדעתי.

אין לי כ"כ העדפה לזה, לא לגמרי ברור לי למה. אבל במשתמש שלי באוקייקיופיד, כן אני מוצא רתיעה מסויימת מגברים סטרייטים, קצת קשה לי להבין למה.
אולי כי הכל וירטואלי שם.
בחיים ה"אמיתיים"אני לא עושה חשבון, סטרייטים, לא סטרייטים.

אוהדאדם

New member
יצאתי עם מונוסקסואלים

ולצאת עם ביסקסואלים יותר כיף.

אני חושב שהבעיה, שמחיקה ביסקסואלית היא משהו מאוד נפוץ, לא קורית רק אצל סטרייטים, אלא גם אצל הומוסקסואלים...

אז אני דווקא מרגיש שזה מזל טוב כשיוצאים עם ביסקסואל.

למעלה