DataGrid ותוספות

DataGrid ותוספות

שלום יש לי DataGrid ואני רוצה שברגע שלוחצים על לינק בשורה מסוימת, תיפתח טבלה (DataGrid אחר) עם פרטים נוספים, בהמשך לאותה שורה. מישהוא יודע איך עושים זאת? (קראתי פה פעם שעושים זאת ב-javascript ואי אפשר דרך asp.net????) תודה
 

adam222

New member
בעיית מונחים קלה

הבעיה נעוצה בהבנת תקשורת שרת-לקוח בשרת ניתן לבצע פעולות באמצעות cSharp או VB.Net אין חיה כזאת asp.net זוהי טכנולוגיה ולא שפה! JavaScript הינה שפת צד-לקוח... הפעולה אותה את מנסה להשיג היא בעת לחיצה בדפדפן (צד-לקוח) תיפתח טבלה... ייתכן כי כוונתך בדף אחר ואז ניתן לחזור לשרת ולהביא דף חדש... ייתכן כי כוונתך לפתוח בו במקום הרחבה לשורה הנוכחית (מבלי לחזור לשרת) הרי שנדרש כאן שימוש בקוד צד לקוח (JavaScript או VBScript)
 
צודק../images/Emo9.gif

כוונתי לפתוח בו במקום הרחבה לשורה הנוכחית. ז"א שאין לי מנוס אלא להשתמש ב-javascript ולא ב-c#?? קראתי פה פעם שיהיה לזה תיקון ב-NET 2005. תודה על התשובה המהירה. אם יש למישהוא קוד מוכן, אשמח לקבל
 
לא בדיוק מה שרצית

אבל יש פה קישורים שמראים הדגמה חיה, והקוד שלה. אולי זה יתן לך רעיונות.
 
תודה, מצאתי משהוא דומה

אמנם מאכזב שאין פתרון "מוכן" ע"י DataGrid או DataList, אבל קצת שיניתי שיתאים לי. נקווה לטוב.... ונקווה שמיקרוסופט תשפר בגירסה הבאה... דרך אגב, אני עובדת עם גירסה מאוד ישנה 2002 beta או משהוא כזה, האם שווה להחליף או לחכות ל-2005?
 
למעלה