DataGrid והפונק' שלו...

asp123

New member
DataGrid והפונק' שלו...

רציתי לדעת כאשר יש לי DataGrid יש אפשרות של עריכה ושל מחיקה וכו'... האם אני יכול להתאים אותם לכך שבאת העריכה אחרי שהמשתמש ערך משהו זה יתעדכן במסד( אני בטוח שאפשר אבל האם אפשר להתאים את זה למשל למשתמש שכתב את אותה ההודעה בפורום ולמנהל הפורום
). ועוד שאלה: האם אני יכול להתאים את הדאטאגריד לתצוגה כמו של הודעה בפורום(הקלאסי של דיון ותגובות)
כלומר: | תאריך כתיבת ההודעה | | כותרת ההודעה | | מידע על המשתמש | |תוכן ההודעה | יש סיכוי להתאים את הדאטאגריד לדבר כזה

asp123

New member
או קיי(כן גם אני חשבתי שעשיתי סלט )

בכל מיקרה שתי שאלותיי הן: 1. לdatagrid יש את האופציה לערוך את המידע בתוכו... האם אפשר לעשות זאת כך שכאשר המשתמש עורך את המידע שמוצג באותו הדאטאגריד יהיה מעודכן גם בdb
2. האם אפשר לשנות את המיקום של כל עמודה בדאטאגריד
כלומר שיהיה יותר במבנה של קריאת הודעה אחרי שנכנסו לאשכול של הדיון. (הדוגמא של זה היא בהודעה הראשונה)

gilad g

New member
אתה עדיין לא מובן,

אבל לפי מה שהבנתי, ננסה לענות: 1. אתה מדבר על עדכון רגיל של מידע ל-DB, יכול להיות שאתה מתכון ל-DataAdapter.Update
2. כן, פשוט תסדר את ה-Columns שלך בסדר אחר (לזה התכוונת
)

asp123

New member
כנס בבקשה...

1. כן אבל לעדכן מהdatagrid למשל יש דוגמאות באתרים שאתה יכול לעדכן מהדאטא גריד כל מיני דברים כלומר לערוך שאלה היא האם זה מעדכן את זה גם בקובץ הxml או בבסיס נתונים. 2. כן אבל איך לסדר(קצת "מפונק" בנושא הדאטא גריד מאמר נחמד יעזור לי) בתודה מראש, שוב, שלומי.

levavit

New member
ברצוני לאחזר נתונים מ - Sql server

ברצוני לאחזר נתונים מ - Sql server ל - listBox. ניסיתי בשתי דרכים לאחזר את אותם נתונים על ידי פניה בשאילתה לבסיס הנתונים - listBox ו dataGrid. ניסיתי עם dataGrid ועבד טוב , כלומר, אוחזרו הנתונים מה d.b אל ה dataGrid. אבל לlistbox לא אוחזרו לי הנתונים אלא הופיע בתוך תיבת הטקסט: System.Data.DataRowView. מדוע?

למעלה