DataGrid ב-Visual C++

היריב

New member
DataGrid ב-Visual C++

אני צריך לתכנת אפליקציה שרובה נוגעת לעריכת טבלאות. אני רוצה להשתמש ב-Access כבסיס נתונים וב-Visual C++ כממשק למשתמש. התחלתי לשחק עם ה-Microsoft DataGrid והוא די חובבני. נראה לי שהוא בנוי ל-VB, אבל אני לא בקי בכלי. הוספת שדה עם combobox או checkbox נראית לי כמו משימה ללילות לבנים. עם איזה DataGrid אתם עובדים ב-Visual C++? לא איכפת לי לשלם עליו, אבל אני רוצה תמיכה מלאה בעברית (מיון, למשל), קישור מלא לבסיס נתונים, תמיכה בכל סוגי השדות - בוליאניים, בחירה מטבלה אחרת, טקסט, מספרים וכו´. יש המלצות?

inkydinky

New member
אני לא בטוח שאני מבין מה אתה רוצה..

אבל אם אתה רוצה לדעת אם איזה DB הכי כדאי לעבוד אני הבנתי ש-Database של אוראקל זה הכי טוב היום בשוק... נדמה לי Oracle 9i... IDD נ.ב. נראה לי שהוא עונה על כל מה שביקשת מ-DB... אע"פ שלא מסתדר לי איך אתה מתכנן להשתמש בזה... אבל אפשר להשתמש בזה דרך ++C... אני עשיתי את זה... וזה לא מסובך מדי... אבל אני לא יודע מאיפה תוכל להשיג קבצי include מתאימים... אולי עם ה-DB עצמו...

היריב

New member
אני לא שואל על Database

אלא על DataGrid, הממשק הבסיסי לעריכת נתונים בטבלה.

inkydinky

New member
אז אני לא בטוח שאני יודע מה להגיד..

אני לא בטוח שזה מתאים או שזה עונה על השאלה... אבל תוכנות לכתיבת פקודות SQL שאני מכיר: SQL* PLUS SQL WORKSHEET שתיהן של אוראקל. השנייה היא לכתיבת סקריפטים יותר כי היא איטית יותר אבל אפשר לכתוב הרבה פקודות בצורה נוחה. הראשון מהיר יותר ופחות נוח לעבודה איתו. גם בויז´ואל ++C נוח לכתוב סקריפטים ב-SQL... IDD

למעלה