dash from Beatarim in argentina

yaelcita

New member
dash from Beatarim in argentina

Its Gerardo here. Im very happy to hear that you have new chanichim and i wish you very good luck in the future. Maybe we can do , sometime, something together, video conference or something like that. Send my love to all the Israeli women tel hai! gerardo

MS6

New member
למה לא בית"ריות?!? מה אפליה?!???

זה ממש לא יפה! הא ואגב יעל אני חוזר על ההצעה שהצעתי לך: אם יש איזו ארחנטינאית חמודה שרוצה להגשים את ייעודה בתור בית"רית ולעלות לארץ... אני מזמין אותה לבית שלי!!!!!!!!

yaelcita

New member
moshe .. moshe

What if its a a betari and not a betaria? ah? Shame on you...... naughty boy!!! no, im kidding....... i think vero ( One of the girls that was staying at Shira's las year.. is going for a month as a madrija of a program.. ill see if i can arrange anythingt Are you guys in touch with the south americans of this year? it could be nice to arrange a meeting b4 they come back.. yossy maybe you should talk to ShuShy about it?

אני יודע שיש דרום אפריקים של הנוע"ל

בבית שמש מי ששמע עליהם קוראים להם: "הבונים דרור", והח'ברה מדרום אפריקה באו לבית שמש הם 9 בקומונה שלהם ! יש עוד המון בונים דרור בארץ מארצות שונות כמו אוסטרליה (שיצא לי לפגוש אחד מהם), ארה"ב, ארגנטינה, ועוד המון !

MS6

New member
עוד מעט אני ישתיק אותך ילד קטן!

תתחיל לברור מילים ומהר!

MS6

New member
אם הייתי כותב "אשתיק"

אז זה היה פחות מאיים, אבל בכל אופן כנראה אני לא טוב בלשון ובכלל הציונים שלי נמוכים.. אני מאחל לך ממוצע כמו שלי!!!!!

yossi018

New member
משה משה משה משה....

אז קיבלת בלשון 90 אז הוצאת ב-5 יח"ל מתמט' 99 אז הוצאת ב-5 יח"ל אנגלית 88 אז קיבלת בחיבור 88 אז הוצאת בהיסטוריה 92 אז קיבלת בספורט "עובר" אז הממוצע בגרות שלך הוא 10.7 זה אומר שאתה חכם????? כן אני חושב שזה מיותר לרדת לפסים אישיים, בואו נפסיק עם זה ואביחי, לא נמאס לך להעיר על שטויות????

MS6

New member
יש לך טעות גבר!!

ממוצע 108.5, אבל לא משנה.... זה לא אשמתי בכלל, אגב יוסף יש לי זכות הטלת וטו נכון?

MS6

New member
ועוד משהו

מה אתה בכלל מדבר יוסף?!? כמה קיבלת במחשבים? 96 לא?!? ובמטמתיקה ב-5 הוצאת גם 96 לא?? מה אני יגיד לך אתה תלמיד על הפנים...

yossi018

New member
בדקתי בספר

אתה נמצא בדרגת "לוחם חירות" כלומר כבר עברת את כל השלבים בלהיות בית"רי ואתה מבצע אותם בצורה הטובה ביותר. סעיף 9.13 בעמ' 7 אומר: "לוחם חירות רשאי לקבוע וטו על אירוע במעו"ז שלדעתו אינה הולמת את האידיאולוגיה ועקרונות בית"ר - מתוקף תפקידו של מפקד/ת המעו"ז הוא מחוייב לכנס ישיבה בנושא זה ואח"כ יוכרע בין כל בוגרי המעו"ז (שהם "לוחמי החירות" ו"מגני תל-חי") האם לקבל את הוטו או לא"

yossi018

New member
השאלה היא:

האם התלת וטו על תנועת נוער מתקבלת? "לוחם חירות רשאי לקבוע וטו על אירוע במעו"ז שלדעתו אינו הולם את האידיאולוגיה ועקרונות בית"ר" - האם שיתוף פעולה למען הקהילה עם תנועת נוער מנוגד לעקרונות התנועה? ניראה לי שלא, מצטער משה, אינך יכול לקבוע וטו מהסוג הזה! לפי מה שהבנתי מאמיר כנראה שכן יהיה שיתוף פעולה...

yaelcita

New member
geonim!!!!!

Wooooooow Thats all i have to say...... with those brains.. no wander you choose Betar.... so now that we all know ( i always knew that but i guess now thats public) that you are geniuses.. you can stop even answering to stupid ppl that writte stupid things? right? by the way: ive found a house!!!!! im moving 2morrow

למעלה