Darren Hayes - Popular

TheRasmus

New member
Darren Hayes - Popular

שמעתי סוף סוף את השיר והייתי אומר שהוא די נחמד. לא הצלחתי להעתיק קישור ישיר אז מי שרוצה לשמוע שייכנס לאתר שלו.

Lost Lullaby

New member
לא נכון.

מישו ששומע דארן הייז בתפוז ואני לא מכירה?
מהר לקומונה שבחתימה שלי! פופיולר יוצא לרדיו ב-12 ביולי אגב
והאלבום כולו ב-6 לספטמבר.

Lost Lullaby

New member
אגב, לינק ישיר למי שיש לו RealOne

ומעוניין לשמוע -כאן- דארן לא מדבר על עצמו בשיר הזה, יש מובן.. זה כאילו ממבט נקודתו של איזה אומן פופ פופולארי. אחר. נמ וממוסחר. ליריקס יש ועוד כלמיני- בקומונתי

Lost Lullaby

New member
אין לי מושג למה התכוונתי כשכתבתי

"יש מובן" Oo נראה לי שהתכוונתי ל"כמובן" לוידעת. נמ. נמנממ. לא משנה

כן אה אני יודעת מי את

מהפרום של(אני פשוט לא רוצה להגיד את זה בכל כי ירדו עלינו חיחיחי)אממ נגמר באות ת'

Lost Lullaby

New member
נכון, רק שיר אחד שלו.

אבל השיר הזה, הוא מהאלבום החדש שיצא רק בספטמבר. והשיר הזה, הוא הסינגל הקרוב שייצא רק באמצע יולי. והשיר הזה, אין אותו לא בקאזה, לא באימיול, לא בWinMX ולמען האמת- בשומקום. אנחנו כמעריצים זכינו לשמוע אותו רק לפני כמה ימים, אז מעניין אותי איך הוא [הוא?] שמע את זה. ואם הוא הביא לינק לאתר- נממ. Correct me if I'm wrong, אבל בדר"כ לא גולשים באתרים של אומנים לא כ"כ ידועים [בארץ] סתם ככה
נמנממ.

ערן1987

New member
נמנממ,ממה שאני מכיר את הבן אדם

ואני מכיר אותו,נמנממ,אז הוא אוהב לגלות שירים חדשים "ויהי מה" נמנממ נמנממ

TheRasmus

New member
אם אין אותו בשום מקום..

אז איך יש לי אותו על המחשב באיכות מעולה?
א כל תודה על ההזמנה לקומונה אבל אני אוותר כי אם אני אכנס לקומונה שלו אז אני אצטרך להיכנס לכל הקומונות של הלהקות שאני אוהב שיר אחד או שניים שלהם כמו הקורז,קולדפליי,אוונסנס,לינקין פארק,פינק, ואפילו בריטני ספירס. זה כמו שאני אגיד לך להיכנס לקומונה של דה ראסמוס!(שאפילו לשם עוד לא נכנסתי אבל לא משנה..) ושמעתי על השיר דרך האתר שמפרסם סינגלים שיצאו בקרוב במצעד הבריטי. אז תאמיני לי שלא ממש קשה לרשום בגוגל "Darren Hayes Popular Listen" ולמצוא, זה הכל
וסתם שתדעי זה לא השיר הראשון שאני אוהב שלו, די אהבתי את Insatiable וגם Strange Relationship נחמד.. אבל עדיין הם לא ממש קלאסיקות בשבילי כמו To The Moon And Back! אם אני אראה שבאלבום החדש שלו רוב השירים שמשתווים לTo The Moon And Back יש סיכוי שאצטרף לקומונה

ערן1987

New member
מה הקשר שתתחננו אליי?

ועוד יותר מה הקשר שאני חושב את עצמי?

ה"אנחנו לא נתחנן אלייך"

היה לדה ראסמוס.... ואתה חושב את עצמך.. אממ תקרא את התגובות שלך ותבין למה אני מתכוונת..

למעלה