Dark Tranquility

Nomaed Dominus

New member
Dark Tranquility

היום הייתי בדיזנגוף סנטר, ובמקרה ראיתי עם חבר שלי ב-"האוזן השלישית" את THE GALLERY של DARK TRANQUILITY. זה הוא האלבום היחיד שלהם שלא שמענו שנינו במלואו אף פעם (חוץ מהמיני-אלבום)... הכנסתי את הדיסק ל-CD-PLAYER... התחלתי לשמוע... השיר הראשון מתחיל בסולו, אולי אפילו נאו-קלאסי, שכמעט גרם לי "להרטיב"... ככה שמעתי עד אמצע השיר החמישי, ולא יכלתי להפסיק... שמעתי את זה עם פה פתוח, והייתי בשוק... מחר, או מתי שאני שם, אני קונה עוד עותק לעצמי!!! מי שחיפש את אלבום ה-MELODIC DEATH המושלם, הנה! עם כל הכבוד ללהקות המצויינות: SACRILEGE, או IN FLAMES, זה האלבום היחיד שב-"השמעת הבחורה" שלו אצלי, לא יכלתי לעזוב את האוזניות... מה דעתכם? - Nomaed Dominus

PdLrAaTgIoNnUM

New member
יופי חכם...

זה הדיסק הכי טוב שלהם איי פעם (אם לא דיסק הדת´ מטאל המלודי הטוב ביותר) אני לא מבין איך יכלת לשמוע DARK TRANQUILITY בלי לדעת על האלבום הזה... זו קלאסיקה בכלל....

Nomaed Dominus

New member
yes i know

ידעתי שזה ניחשב לאלבום הטוב שלהם.. אבל לא כל-כך ראיתי אותו בחנויות, וגם לא כ"כ התהבתי מהחומר החדש שלהם... אבל אחרי ששמענו אותו, לא הבננו איך אין לנו אותו כבר איזה 5 שנים לפחות :)

Alexi Laiho

New member
מממ למה מחקתם גם את ההודעה שלי?

מממ בסך הכל כתבתי שזה באמת דיסק חייה ושהוא מתחרה בסלוטר של ATG על הדיסק מלודיק דת´ הכי טוב אני לא רואה בהודעה שום דבר שפוגע בפורום ..

ההודעה שלך אישית לא נמחקה

הגבת ישירות למשה ולא להודעה המקורית וברגע שמוחקים הודעה כל השירשור שלה נמחק

Nomaed Dominus

New member
מן הסתם!

אני מבין במחשבים "קצת"... אם מוחקים את אחת ההודעות, אז בד"כ גם כל השאר נמחק, כי זה מקושר... לא יודע איך המנוע של תפוז בנוי, אם זה ב-LINKED LIST, או ב-TREE, אבל זה לא הייתה הכוונה שלי בכלל... התכוונתי - למה מחקתם את זה? זה לא היה משהו פוגע בכלל... הוא "ירד" עלי בהודעה הזאת, אבל זה היה הומור, ולדעתי הוא עשה את זה מצחיק... אני לא התלוננתי על איך שהוא ירד של ההודעה שלי... חבל שמחקתם...

Bodom-child

New member
לא מסכים איתך

הוא כותב אותם שטויות כל פעם מחדש וזה כבר ממש לא מצחיק.

a_duck

New member
דווקא ההודעה הזאת הייתה מצחיקה

יותר מהקודמות..אני חושב שההודעה הכי מצחיקה...

למעלה