Dark side of the moon

flowerboy69

New member
הם הופיעו כמה פעמים עם השיר הזה

תחת השם המקורי יש לי כמה הקלטות כאלה...

Shakty

New member
ברור - אפילו היה לזה עוד שם מוזר

מסתכל דרך החורים בגרביונים של סבתא או משהו כזה... אני אבדוק כשאהיה בבית.

Shakty

New member
עם המילים שמופיעות ב MEDDLE ?

יש לי כמה בוטלגים עם ECHOES תחת השמות הקודמים אבל הם עם מילים אחרות בבית הראשון.

One Echoe

New member
שאלה לבעלי הבוטלגים.

איך זה הגיוני שזה כ"כ קשה להשיג? למה אנשים לא מפיצים את זה כמו שעושים עם דיסקים בקאזה? (לא שאני בעד-אבל זה לא נראה לי כ"כ הגיוני)

זה לא חוקי

אפשר להתבע על כך, לשלם קנסות גבוהים, ויותר מזה. זו הסיבה. ידוע לי על עשרות אתרים באינטרנט, שאליהם הועלו בוטלגים של הפלויד, ושנסגרו עקב איומים משפטיים.

One Echoe

New member
מה? את שמה לב למוזריות?

ולהפיץ שירים של דיסקים רגילים זה חוקי?! זה עוד יותר לא חוקי! לא מספיק שבוטלגים זה לא חוקי, גם לא מעלים את זה לאימיול? משהו פה נשמע לי מוזר \:

נראה לי שהגענו לקצה גבול

המותר לכתיבה בפורום, מבלי לעבור על החוק. לכן כדאי שנעצור כאן.

flowerboy69

New member
בשנים האחרונות

החל גל של צריבת בולטוגים ומכירתם כ cdr עם תמונה סרוקה ממחשב או כל מיני כאלה.יש בארץ כמה חנויות שמוכרות אותם.הדבר מצד אחד נותן אפשרות למעריצים לרכוש דיסקים נדירים אבל מצד שני הורס את הערך האספני שלהם.כמו כן המחיר שלהם דיי גבוהה למשל 110 שקל לדיסק כפול וזה נראה לי מוגזם לדיסק פשוט שמישהו עושה עם צורב בבית.

flowerboy69

New member
די להיות כפיתיים

לא רשמתי שום דבר שכולל הצעת רכישה או מידע על מקום מכירה מדויק שלהם אז די עם זה.תודה.

melancholy man

New member
ולכן ההודעה עדיין בפורום

הבקשה הייתה לשים לב, שכן מכאן, אפשר להמשיך רק להפרת חוק וכן אין עניין של כפיתיות אלא פשוט של שמירה על החוק.

flowerboy69

New member
יש לי את ההופעה הזו שמדברים פה

עליה הרבה-ההופעה הראשונה אי פעם של הדרק סייד נדמה לי ב 2.1.72 בהופעה הזו בזמן השיר money הייתה תקלה והם הפסיקו את הדרק סייד ונגנו להיטים ישנים שלהם. נדמה לי שיום או יומיים אחר כך הקהל הוזמן למקום אחר שבו שוב הם בצעו את הדרק סייד הפעם עד הסוף.יש לי גם את ההופעה הזו בדיסק כפול שהבונוס בו הוא אותה הופעה ראשונה אבל בלי השירים הישנים אלא רק עד השיר money

כבר בפומפיי

אפשר לראות את ההקלטות של הDSOTM כנראה שכבר אז הם הבינו שזה יהיה משהו מיוחד (או שפשוט צילמו את הלהקה מקליטה את האלבום הבא שלה)

weird dust

New member
גירסת הבמאי היא ערוכה עם קטעים

מהאולפן המקורי הוא רק ההופעה שזה גם אמור להיות בעיקר קליפים לטלוזיה ולא הופעה אמיתית.

One Echoe

New member
לא מדוייק.

הגרסא המקורית לא כוללת קטעים דוקומנטריים אלה. כשהדארק סייד יצא, וכשהבמאי של פומפיי ראה את ההתלהבות, הוא החליט להוציא את הסרט שוב, רק גרסא שונה, גרסא עם קטעים מההקלטות של הדארק סייד. הוא ידע שתהיה התלהבות סביב זה... רק משהו אחד עדיין לא ברור לי, אם מה שכתבתי למעלה הוא נכון, אז איך זה הגיוני? או שצילמו את הקטעים סתם כשגרה? (אני אשמח אם מישהו יענה וידייק אותי).

זה נכון

הגרסה המקורית של הסרט היתה בת 60 דקות וכללה רק את הקטעים שצולמו בפומפיי ובפריז. הסרט נועד, במקורו, להקרנה בטלוויזיה, אך הוצג בגרסתו זו רק בפסטיבלים לקולנוע באירופה. לדברי אדריאן מאבן, הבמאי, שנה מאוחר יותר הוא פגש בווטרס, ששכנע אותו לצלם את הלהקה כשהיא מקליטה את DSOTM. בעקבות ההצלחה הגדולה של האלבום, היה זה אך טבעי עבורו לשלב את הקטעים החדשים בסרט הישן. הסרט הופץ להקרנה בבתי קולנוע – בד”כ ל”הקרנות חצות”, בסינמטקים.

למעלה